*** LA REDOUTE *** (70)
Raspunsuri - Pagina 15
ancamari spune:
Nushulica - multumesc pt raspuns ref la bolero!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
lbelciug spune:
Fetele, v-am tot auzit de articolele pt vara.
Exista pe LR o pagina anume NUMAI cu ele? Si va rog nu ma certati, caci nu stiu FR si nici nu scrie treaba asta pe prima pagina din capitol. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Fetele, v-am tot auzit de articolele pt vara.
Exista pe LR o pagina anume NUMAI cu ele? Si va rog nu ma certati, caci nu stiu FR si nici nu scrie treaba asta pe prima pagina din capitol.
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

http://www.laredoute.fr/achat-la-nouvelle-collection-n2.aspx?categoryid=39459488&opeco=hp:zsb:nouvelle_collection_n2
---------------------------------------
common sense is not really so common
katthy spune:
Adya merci pentru raspuns.
Nu stiu daca a mai fost amintit dar am mai gasit un cod cu fdp 0 = 64106
lbelciug spune:
unboticutz, merci frumos.
rall spune:
quote:
Originally posted by nushulica
mama da ce nesimtiti sunt cu raspunsurile asteate iau toti dracii efectiv...dupa ce ca nu-s in stare sa-si recunoasca greselile iti mai si zic sa nu-i mai contactezi decat pe site ca nu-ti mai raspund altfel
si pe site nu-ti raspund decat daca ai noroc
![]()
In general, operatoarele acestea sunt platite / email sau problema rezolvata asa ca de cate ori noi le contactam direct pe email, ele nu sunt platite pentru serviciile pe care le ofera pentru ca problema nu apare inregistrata pe site.
Asa ca eu ii inteleg cererea...
nushulica spune:
quote:
Originally posted by rallquote:
Originally posted by nushulica
mama da ce nesimtiti sunt cu raspunsurile asteate iau toti dracii efectiv...dupa ce ca nu-s in stare sa-si recunoasca greselile iti mai si zic sa nu-i mai contactezi decat pe site ca nu-ti mai raspund altfel
si pe site nu-ti raspund decat daca ai noroc
![]()
In general, operatoarele acestea sunt platite / email sau problema rezolvata asa ca de cate ori noi le contactam direct pe email, ele nu sunt platite pentru serviciile pe care le ofera pentru ca problema nu apare inregistrata pe site.
Asa ca eu ii inteleg cererea...
acum inteleg si eu dar totusi cand le scrii pe site de ce nu raspund???repet eu am plasat o intrebare de 3 ori la intervale de cateva zile si nici pana azi nu mi-au raspuns

am citit ca a venit prima comanda de pe 9 ianuarie
inseamna ca de luni incep sa apara toate
aissa spune:
Abia astept si eu sa inceapa sa soseasca. Ma gandeam ca vor intarzia cu livrarile dar probabil nu au avut asa o avalansa de comenzi ca in vara. Te pomenesti ca numai noi ii tampim...cu comenzi![]()

lavi02 spune:
Am comis si eu o comanda azi cu lucruri pentru fetite. Prima pe anul asta 
Pijama - pe cea cu rosu o am si eu si sunt f incantata de ea, am purtat-o la greu, se comporta f bine la spalat.
Mai am una Tipster under cu pantaloni in dungi care nu-mi prea place ca manecile s-au scurtat iar pantalonii incep sa se scamoseze.
poohy spune:
Buna :) Rascolind net-ul am descoperit un site - http://www.jeans-online.pl, nu stiu daca stiati de el - si nu stiu daca preturile sunt mai ok decat la noi (nu prea stiu preturile de la levi's), dar poate e interesant si pentru voi ;)
Lavi, La Multi Ani ! pentru 2008 (cu intarziere) si
de la Manu pentru dodolinele tale 
Anca & Manu
02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia