FIV158
Raspunsuri - Pagina 8
Arina21 spune:
Merci Mihaele, Moniland, sper sa fie bine pana la urma. Vom vedea cum evolueaza in timpul weekend-ului.
Doresc tuturor fetelor succese maxime si sa devina cat mai repede.
Bafta
Arina
cris86 spune:
Zuzunache,tu ai citit pe RL ca MIHAELA e studentta la medicina????.Fetelor daca asa sunt toti studentii la medicina de ducem pe copca
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
diana_d spune:
Fetelor dragi,
ma bag si eu oarecum ca musca-n lapte,
insa doar ca sa-mi spun experienta mea.
Eu am facut 2 FIV-uri cu dr Dracea (al 2-lea reusit)
si nu mi-a luat nici un ban desi i-am oferitc clar.
Nu mi s-a parut deloc avida de bani, dimpotriva,
mi-a oferit "consultatii" la telefon sau pe mail 100% gratis.
Poate mai sunt situatii similare sau poate nu,
eu nu pot decat sa scriu ce-am trait.
Va doresc cu drag mult succes in tot ce intreprindeti
si un an foarte bun,
Diana 21 +
diana_d spune:
Abia acum, dupa mesajul anterior
am citit reportajul din ziar despre cazul Alinei.
E posibil sa aiba in mare parte dreptate colega noastra.
Din cate am inteles, initial dr Dracea
a dorit printr-o operatie mai complexa sa conserve sansele de a ramane insarcinata pe cale naturala,
ulterior insa, e posibil ca legarea trompelor
sa fi devenit o necesitate
desi dr sustine ca hidrosalpinx-ul s-ar fi refacut abia dupa FIV-uri.
Nu stiu ce sa zic, sa dea D-zeu sa se faca dreptate.
oricum, Alina iti doresc numai bine!!!
Multa putere de a continua lupta, ai patimit destul.
montytaiana spune:
buna
multumesc pentru primire
am mari probleme cu netul
dar as vrea sa va intreb din momentul in care se stabileste inceperea procedurii de FIV si pana la ET de cate ori tr sa mergi la spital
cat de des se fac monitorizarile?
injectiile se fac la o ora anume?
poti sa le faci unde vrei?
crystyna75 spune:
buna adina .unde ai facut fiv-ul reusit cu dr dracea laura? la gynera sau in spital? dar cu care biologa?
kineta spune:
MARI lolutza,da eu am facut Gonal f,se face subcutan,la fel ca si Dipherelinul,eu mi le-am facut singura in abdomen. NUSY,succes,iti tin pumnii,sa fie bine,cat te-a costat DIPHERELINUL,ti-ai luat 14 fiole,sau ti-ai luat si pt stimulare?CATE fiole ti-a spus sa-ti iei,si cat ai dat,si ce tratament de stimulare ti-a dat,cu ce,este la fel ca cel de data trecuta? ARINA21,felicitari pt productia de ovocite,ce tratament ai facut? CE bine e sa ai 2 ovare,eu din pacate nu am decat unul,oare o mai fii cineva in situatia mea pe forum ,cu un ovar si care face fiv?
zisaCami spune:
Zouzounaki
Chiar daca nu mai scriu de multa vreme la acest subiect si noi nu ne cunoastem, te-am apreciat foarte mult pentru implicatia ta la acest subiect!
Insa acum, in noua ta calitate de MODERATOR, dupa parerea mea nu ai tocmai o atitudine corecta. Un moderator ar trebui sa inspire in primul rand "moderare", echilibru, impartialitate, obiectivitate! Ceea ce nu s-ar spune ca ai facut tu de cand s-a declansat scandalul legat de Cristal 1995 - Dr. Laura Dracea! Respect si inteleg parerea fiecareia in parte, dar un moderator, daca nu poate fi impartial, ar trebui cel putin sa se abtina, nu sa instige si alti membri.
Personal, nu comentez acest caz, pentru ca nu am competenta necesara ( nici de medic, nici de avocat sau judecator ) si nu sunt in masura sa apreciez de partea cui este dreptatea. Dar pentru asta Cristal1995 a inceput niste demersuri si se vor pronunta institutiile abilitate ( Judecatorie, Tribunal, Colegiul Medicilor ) in cazul ei. Nu cred ca e cazul sa mutati o sala de judecata la subiectul FIV! Si chiar de ar fi fost asa, ar fi trebuit sa-i acordati si dr. Dracea dreptul sa se apere ... pana si un condamnat la moarte are dreptul la aparare!
Personal, sunt pacienta dr. Dracea si pot sa spun ca e un medic cum rar am intalnit in Romania, draguta, sufletista, pasionata de ceea ce face si in nici un caz interesata de bani!
Ce vreau eu sa-ti transmit, prin acest mesaj, e ca nu ai o atitudine moderatoare si obiectiva si ca subiectul FIV a denaturat in "cazul Cristal".
Inteleg ca nervii tuturor sunt intinsi la maxim, stiu ce inseamna sa te lupti cu infertilitatea - este epuizant din toate punctele de vedere: fizic, psihic si financiar ... personal ma lupt de 9 ani, avand 4 operatii si 5 FIV-uri la activ.
Haideti fetelor sa incercam sa ne sustinem reciproc, in limita bunului simt si al rationalului! Nu la modul:" cine nu-i cu mine e impotriva mea"!
Numai bine tuturor si sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti visul!
Cami
piticul spune:
Fetelor,
Sunt mai mult decat fericita!Va spuneam ca ieri i-am scris un mail doctorului Zadori.Va vine sa credeti ca astazi deja aveam raspunsul? Eu inca nu imi revin din uimire.Mi-a indicat niste analize pe care sa le fac in vederea unei posibile viitoare consultatii. Dupa mine asta inseamna profesionalism si respect pentru pacient.
Va pup si Doamne Ajuta tuturor!
PITICUL