FIV158

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Salutare!Of,Doamne,mare tevatura s-a mai creat pe acest subiect....Pacat ca s-a ajuns aici...am fost mereu unite si acum,din cauza ca avem pareri diferite,chiar nu mai putem sa ne intelegem???
Sunt fete nou inscrise sau care incep procedura si scriu aici pentru a afla informatii si pe care poate nu le intereseaza tot acest conflict...mai bine creati un subiect aparte despre asta....Ufff!Eu am mai zis in capitolul trecut si repet: hai sa nu ne mai certam!

Iana_Mari: iti multumesc mult de tot ca esti alaturi de mine,te pupic!

Kineta: mi-a dat 21 fiole de diphereline de 0.1(3 cutii) care costa aproximativ 4.200.000 lei vechi si care-mi ajung inclusiv pe durata stimularii.Stimularea o fac cu Gonalf 75,cate 3 fiole/zi.Intamplator,este acelasi tratament ca prima data.De ce zic "intamplator"?Pentru ca eu am mai inceput un FIV in toamna la care imi schimbase doza fata de cel din primavara,imi daduse 4 gonal/zi(eu am FSH si LH mari).Insa,l-am oprit din cauza unui chist.Acum,cand am facut hormonalele ,mi-a iesit un FSH super , 7.8(LH tot mare,9 si ceva).Mi-a spus,vazand aceste rezultate,ca ar fi tentata sa-mi dea 2 fiole gonal/zi,insa stiimd ca in primavara am facut 3/zi si am avut 8 foliculi(cu 5 ovocite),a zis mai bine sa nu riscam sa scada productia,si sa fac tot 3.Dar,nu mi-a mai dat ca in toamna,4 fiole.De aceea zic ca s-a nimerit sa fie acelasi tratament ca la primul,dar nu e obligatoriu.Multa bafta!

Arina: felicitari pentru embrionasi!

Monty: sa-ti zic cum e cu monitorizarile la Giulesti: faci o eco inainte de a incepe inhibarea.Inca una inainte de stimulare.Apoi prin z 7-9 de stimulare inca una si ,in functie de cum cresc foliculii,s-ar putea sa te mai cheme la una inainte de punctie.Deci,cam 3,maxim 4 eco.
Injectiile nu se fac la o ora anume, dar la aceeasi ora,in fiecare zi da!Si,in functie de ce tratament ti se prescrie(menopur sau gonal) se fac intramuscular sau subcutanat(in burtica).

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

NUSY,SI EU Incep in februarie -martie ,nu stiu exact,cred ca la sfarsitul lui martie totul va fii gata,bineinteles daca vrea DUMNEZEU,sa fie bine de data asta,ca la prima procedura nu am trecut de punctie pt ca nu am avut nici un ovocit din 6 foliculi,.DACA te mai intreb si cat te-a costat Gonalul cu totul ,nu cred ca te plictisesc prea mult,dar imi fac si eu un calcul estimativ,sa vad daca mai strang bani...te pupic si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Piticule, ma bucur tare ca ti.a raspuns Zadori, inca o data dovedeste ca e un profesional. Si eu daca nu eram aici, tot la el m-as fi dus. Iti tin pumnii!!!!
Ariana cati embrioni vrei sa pui in burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ariana bafta in continuare, buna productie.

Sa-mi spuna si mie cineva ce reprezinta
-placarde de celule exocervicale superficiale si intermediare,
-prezenti bacili gram pozitivi nesporulati, necapsulati,
restul absent.
Toate sunt de pe un buletin de examen citobacteriologic.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kineta: mie mi-a ramas gonalul nefolosit de la FIV-ul din toamna si il voi folosi acum.Eu atunci am reusit sa-l iau compensat,dar mi-a spus dr.ca acum nu se mai compenseaza.Iar o fiola,la pret intreg, costa cam 750.000 lei vechi.Bafta multa in martie!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

buna diana.fiv-ul reusit cu dr laura dracea l-ai facut la gynera sau in spital? dar cu care biologa ai lucrat? eu am deja 2 fiv nereusite in cluj si am facuta programare la gynera la sfarsitul lui februarie. ai facut fiv+icsi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

dragele mele,acum am intrat si am avut frumoasa surpriza sa vad ca sint moderator...Zisacamiiti multumesc mult pt.mesaj,dar despre moderare,de abea acum am vazut..dar am sa contribui la linistea subiectului asa cum trebuie...te pup si iti doresc tot binele din lume
Antositzina mea frumoasaLA MULTI ANI!!!SANATATE,DRAGOSTE,FERICIRE SI BEBEI!!!
crisuluiciam sa-ti las un PM
Mihaelecred ca din nou ti-a cazut netul aseara...de abea acum am aranjat si maine voi fi la o manastire departe linga Thesalonic...fetele care nu mi-au trimis acum citeva luni Pm cu numele,va rog daca vreti ca va fi placerea mea sa va las acatist la manastirea unde se odihneste prea cuviosul aghiorit Paisie!
eu maine pe la unu dupa amiaza voi fi acolo..voi avea si laptopul cu mine ,ca sa pot trece pe listuta fetele care imi vor scrie...va sarut pe toate si o un sfarsit de saptamina cit mai linistit

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Zouzounaki mult succes in noua postura! Si mult noroc in tot ce ti-ai propus!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Antosit, ! Sanatate si realizari frumoase!

Zouzou, FELICITARI pt. titlul de moderator! Bafta si asteptam vesti bune de la tine!

Weekend placut tuturor!

Ajutati-o pe Sonia

LA MULTI ANI 2008!

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Zouzoule:felicitari pentru titlul de moderator !Dupa parerea mea il meriti pe deplin... esti atat de implicata pe acest subiect!

Cami: dulce!Mi-era dor sa te citesc...Ce mai faci?In ce stadiu mai esti?Mai faci fiv?

Flori

Mergi la inceput