FIV158
Raspunsuri - Pagina 7
Arina21 spune:
Fetelor, gata, am scapat de momentul de care eram speriata rau, adica punctia Mi-au facut anestezie generala pt ca au zis ca asa e mai bine, fiind o procedura care solicita precizie, nu au nevoie de o pacienta care se misca. Anestezia in sine a fost ciudata, m-am simtit cam rau dupa, am stat in rezerva vreo 2 ore. Dar am plecat spre casa relativ OK. Mi-au recoltat 19 ovocite, sperma sotul a fost beton, iar acum astept cu mare nerabdare sa ma sune sa-mi spuna daca totul a fost in regula. Doamne Ajuta! Acum simt o jena la ovare, dar ma bucur totusi ca nu mai am greata aia nenorocita.
Mi-a zis medicul ca daca totul merge OK, o sa transfere in stadiul de blastocist. L-am intrebat daca nu cumva exista riscul sa nu ajunga la stadiul ala, si mi-a zis ca da, exista. Nu prea mi-a placut raspunsul, dar sa speram ca nu o sa fie cazul.
Cam atat pe moment, va mai povestesc mai incolo
Pupici
Arina
iana_mari spune:
Nusy mult noroc in drumul ce te asteapta
Arina felicitari ai avut o productie frumoasa ,sa dea d-nul sa se transforme in embrioni frumosi
Montytaiana bine ai venit la noi pe forum.Ce probleme ai?
s.m.
Blanche25 spune:
Ariana bravo!!!!! Suna foarte bine!!! Speram sa devina pana maine 19 embrionasi puternici!
Liana , tu cand ne dai o veste buna?
Antosit ! La multi ani cu sanatate, iar acest an sa fie cel mai frumos de pana acum!
Weekend placut tuturor!
maria215ro spune:
Kora,suntem in aceeasi barca.Eu am facut IA cu dr T si Matei, dar fara rezultat.Te stiu de vreo 2 ani de la cap. PACIENTELE DR T.
Am sa fac HSG la sfarsitul acestei luni(pe 24-25 va trebui sa sun sa ma programeze).Sper sa nu gaseasca nebunia aia de hidro.Deci sa inteleg ca vom face FIV cam in aceeasi perioada.Multa bafta!
Apropos, tu ce probleme ai?
Mirela_1 spune:
Aly, imi pare rau ca te-au deranjat opiniile mele, dar chiar nu vad de ce, nu sunt indreptate impotriva povestii tale si nici a ta. Daca imi citesti postarile (si n-au fost multe, una pe forum si 2 pe RL) ai sa vezi ca nu am comentat nimic referitor la decizia ta de a-ti face dreptate. Tocmai pentru ca ne cunoastem, chiar nu mi-as fi permis sa te atac, asa cum se zice pe aici. Am mai zis, e dreptul tau sa-ti faci dreptate daca tu consideri ca dr a gresit fata de tine si respect asta. Probabil te-a deranjat faptul ca n-am spus "Aly, bravo, da-o in judecata". Dar cred ca iti dai seama ca nu pot avea o astfel de atitudine din moment ce eu am in continuare incredere in dr Dracea si continui sa raman pacienta dansei. Imi pare rau, te inteleg ca esti suparata dar pt mine dr Dracea ramane un dr bun si inca am sperante ca va gasi o solutie pentru cazul meu. Daca tu te-ai suparat pe ea si eu nu asta inseamna ca sunt dusmanul tau?
Am reactionat insa la afirmatia Korei si nu numai a ei, si anume ca dr Dracea e avida de bani. Mi-ai zis si te cred ca tie dr Dracea ti-a luat bani, noi am mai vorbit despre asta chiar inainte de aparitia acestei povesti si la vremea respectiva tu mi-ai spus ca tie ti-a luat bani iar eu ti-am spus ca mie si altor fete pe care le cunosc (de pe forum sau punctii/ET) nu. Dar eu nu am contestat faptul ca ti-a primit tie bani, ci ca asta nu o face automat avida de bani. Nu-l pot face avid de bani pe un dr care in majoritatea cazurilor nu primeste banii. N-am simtit niciodata ca ar trebui sa-i dau bani ca sa ma trateze altfel.
Cat despre timpul petrecut la consultatii, aici e o neintelegere, m-am referit bineinteles la cabinetul particular si nu la spital - am fost si colo si colo. La cabinetul particular am stat ultima data 1 ora iar la eco de la Giulesti asa cum ai zis 5 - 10 - 15 min. depinde de situatie (a se citi daca era sau nu Getuta prin preajma).
Eu nu contest povestea ta Aly ci reactionez doar concluziile care s-au tras de aici de catre restul fetelor si anume ca dr Dracea e avida de bani, incompetenta etc. Ceea ce din pct meu de vedere nu e adevarat.
Arina21 spune:
Multumesc fetelor!
M-a sunat acum dna embriolog si mi-a spus ca din 18 ovocite (nu 19 cum am spus) s-au fertilizat 12. Vrea sa-mi faca transfer in z5, dar i-am subliniat ca nu vreau sa risc in nici un caz si daca exista cel mai mic risc, sa-l facem in z3. Mi-a spus ca intelege perfect si ca ma va tine la curent in fiecare zi cu evolutia si ca vom lua cea mai buna decizie.
Bafta fetelor care deabia au inceput.
Pupici
Arina
madalina28 spune:
Am reusit sa citesc articolul din RL si postarile voastre : Ali te sustin si iti doresc multa bafa in tot ceea ce faci!!!
Madalina 36+Sofia AMR=01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
cris86 spune:
Madalina 28, ce repede trece timpul!!!,sa ai o nastere usoara
Mai fetelor, cine este aceasta MIHAELA, stie cineva?????,ca ea stie multe despre noi se pare dar e o lase care nu vrea sa posteze aici comentariile ei
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Moniland spune:
Aly, eu sunt alaturi de tine si iti tin pumnii sa reusesti in Israel. Iar in ceea ce priveste dreptatea, in Romania ai sanse mici sa o obtii.
Arina, ai avut o productie excelenta. Sa dea DD sa fie bine pana la capat.
Zouzou, tin pumnii de pe acum.
Anto, LA MULTI ANI!!! si sa ai parte numai de bucurii.