FIV158

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

La Gynera se face FIV pe natural? Si cu transfer de blastocit?
Dupa cum vedeti mi s-a pus pata tare. Asa ca va rog ajutati o femeie "batrana", dar perseverenta.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Hello,Luck !Fac inhibarea cu diphereline de 0.1 timp de 14 zile,apoi stimulare.Multa bafta la Szeged!

Cristinici: la Gynera se face transfer de balstocisti.Cat despre FIV pe natural nu stiu daca se face,dar nu vad de ce nu... ca doar procedura e aceeasi,numai ca nu se mai face tratament.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Zouzou eu am luat estrofem (toate aveau aceeasi culoare - albastra). Eu zic sa mergi inainte cu ambele planuri. O sa fie bine. Sunt alaturi de tine. Eu nu am nici o noutate pana marti la histero. Doar ingrozitor de ocupata la servici.

Cristal e vorba de viata ta, asa ca lupta pentru dreptate. Iti doresc tare mult sa reusesti. Doctorii ne trateaza de cele mai multe ori ca pe niste obiecte si surse de venit. Merita sa fie scuturati din cand in cand. am citit si eu comentariile. Zouzou, Cris, Liana excelent cat despre tine Kora mi-au dat lacrimile. A fost un mesaj din suflet Mihaela daca scrii aici nu uita ca este un forum deschis tuturor opiniilor. Te rog nu te ascunde si rezerva-ti dreptul la replica. E mai bine sa-ti spui deschis aici parerea decat sa procedezi asa cum ai procedat . Daca ne esti colega ar trebui sa intelegi si sa ne intelegi....

Stuart, Giani, Meda

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

am sa redau ultimele doua mesaje de la capitolul precedent:

emili bine ai venit printre noi..sigur fetele daca vor stii ceva in legatura cu vreo clinica unde se gasesc ovule pentru donatie,te vor informa...numai bine

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

maria215ro
nou venit

Jurnal

Romania
Bucuresti
37 Mesaje

Trimis la: - 16/01/2008 : 11:20:08 Show Profile Trimite maria215ro un Mesaj Privat
Kora, ce sa zic?am o infertilitate inexplicabila(deocamdata).Teoretic stau bine cu analizele, ovulatia,etc.Am facut si cateva IA, dar degeaba.Pana acum am fost pacienta dr. T, dar in afara de monitorizari si stimulari(nu stiu de ce, pt ca am ovulatie normala)nu am rezolvat nimic.Asa ca m-am hotarat sa consult si alti dr.Sunt la primul FIV si nu prea stiu care ar fi pasii de parcurs.Dr m-a programat luna aceasta pt un HSG sa verifice daca cumva nu ar fi hidrosalpinx, apoi a ramas ca vb pt FIV si ma interesa care ar fi demersul la Giulesti.(ma refer la tratamentul care se face inainte, cat dureaza, cum se procedeaza cu inscrierea,etc).Ma gandeam ca ma puteti ajuta voi
Va pup pe toate si va doresc succes in planurile voastre de a avea un bebe
Go to Top of Page

Mergi la inceput

emili
nou venit

Are album!

Romania
sibiu
1 Mesaje

Trimis la: - 17/01/2008 : 20:05:22 Show Profile
Minunat mesajul tau. Nu stiu daca vei primi acest mesaj , dar am simtit nevoia sa comunic cu cineva.De ani de zile astept o minune si nu vine . Am facut 2 stimulari pentru FIV si asta seara medicul mi-a spus sa ma opresc ca nu merge. Singura sansa ar mai fi (dar si asta nu e sigura)sa gasesc un donator de ovocite. Mi se pare ceva imposibil. Apoi am gasit mesajul tau. Am vazut cat de multe clinici sunt la noi. Nu stiu ce sa fac .Sa mai incerc si in alta parte?(eu am facut tr. la Sb.) Oare exista o clinica care are si ovocite de vanzare? Te rog daca primesti acest mesaj si daca sti ceva trimite-mi un mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

cristinici - la Gynera nu se face FIV pe ciclu natural, d-na dr considera ca nu iti ofera suficiente sanse si prefera sa nu ia bani aiurea

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

rubia,dream,cristinici multumesc pt.raspunsuri...eu acum ma amuz intr-un mod copios de postarile rautacioase de la comentarile din ziar...acum trebuie sa ma hotarasc ce sint:gisca sau cloatsa (a se citi closca)de pe DCasa sint eu:mai dusa cu pluta
cristal nu lua in seama rautatile fetelor de acolo..

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

dream"mihaela"posteaza linistita la noi pe subiect...sa posteze linistita si cu ocazia asta, poate mai invatam noi cite ceva de la ea..ca ea stie mai multe despre infertilitate(despre cea masculina in mod sigur) decit noi...sa-i fie de bine ...si la mai bine

iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Azi e ziua taaaaaaaaaaaaa
Zi frumoasa ca tineeeeeeeeeee
M'am trezit specialllll
Sa'ti urez
La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiii
Laaaa multi aniiiiii antosit!!!!!

scuzoaiele mele ca ma bagai iar ca musca'n laptedar trebuia ca antosit numai pe'aci mai intra,,si nu putui sa nu'i urez tot ce e mai bun pe lumea asta sa ii se implineasca!!!o pup si o iubesc mult,.
si pe voi va pup si va iube mult si va tin pumnii stiti da?

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput