FIV158

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Piticule , in mod normal eu nu ar mai trebui sa am diagnosticul ala pentru ca am obturat trompa cu probleme.La eco nu s-a vazut nimic suspect iar in decembrie am facut un tratament tare cu antibiotic pt clamidia si poate mi-a ajutat .
Eu raman in continuare la dr Dracea pt ca dupa cum am vazut exista si reusite si nereusite la fiecare dintre doctorii care fac FIV .Dar o sa fiu mai atenta si o sa pun mai multe intrebari de-acum inainte si daca ceva nu merge bine ma voi opri .Poate ca datile trecute si eu am grabit procedurile din dorinta de a ma vedea mai repede cu ETul facut.
De exemplu mie inainte de fiecare fiv mi-a iesit ureeaplasma pozitiva , am tratat-o dar niciodata nu am repetat analiza sa vad daca am scapat de ea.
De data asta mi-a iesit si clamidia pozitiva , am tratat-o si am si repetat analiza pentru a ma convinga ca a trecut.Dar pentru asta am intrerupt inhibarea dupa 14 zile de Dipherelin.
Oricum , de data asta vad ca sunt tare nepasatoare , sper sa nu uit maine sa-mi incep dipherelinul.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Acum ca tot e isteria hidrosalpinxului va intreb si eu:Se poate face HSG inainte de a incepe tratamentul pt FIV adica in acelasi ciclu ca eu tratamentul ar tr sa-l incep in Z21 Si acum astept sa vina Rusii si ma bate un gand sa repet HSG pt ca ultimul l-am facut in martie 2007 .
Vreau sa refac pt ca atunci dr mi-a zis ca e un inceput dar care nu pune probleme si cu tot ce-am auzit si citit nu vreau sa arunc banii pe fereastra.

Zouzou cam tarziu raspund si eu cand am facut Cryo-ET am luat vreo 17-18 zile Cycloproginova(cred ca e acelasi lucru ca Cycolcur)luam numai pastilutele albe 3/zi iar apoi am facut ET dar nu am facut Pregnyl nu stiu de ce stiu ca am intrebat atunci dar nu-mi mai aduc aminte ce mi-au raspuns.Cred ca la mine la primul FIV endometrul nu era bun ca (luam cate o pastila de cycloproginova)rezultat=0 iar la ET rez=2 macar a avut o tentativa(hoping so)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ioana, abia acum am vazut mesajul tau. Da, si eu sper sa ne vedem la botez; s-au anuntat niste musafiri si inca nu stiu cand pleaca.
Nusyc, tin pumnii. Asta o sa fie FIV-ul tau norocos, ai sa vezi.
Feli, tu ce mai faci?
Boo, bravo, sa ai o sarcina usoara si sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

rubia, in mod normal se face in primele 10 zile dar dupa ce s-a oprit sangerarea. medicii nu accepta sa faci in ultimele zile pe motiv ca poti fi insarcinata, cel putin asa mi s-a spus mie, nu stiu daca mai e si vreun alt motiv.
si nu cred ca incurca in vreun fel tratamentul pentru fiv. sunt destule cazuri de fete care au ramas insarcinate in luna cu HSG. la tine oricum stimularea si ET ar fi practic luna urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna
indraznesc sa vin si eu la acest topic, si desi inca nu va cunosc si nu am citit decat ocazional,
insa acum cateva zile eu si sotul meu am luat o decizie renuntam la inseminari (am la activ 5 IAD nereusite la Giulesti cu prof. Marinescu), si facem FIV cu donator
la noi sotul are azoospermie si deci visele de a avea un copil pe cale naturala s-au naruit demult
am o groaza de intrebari sa va pun, dar o sa incer sa o iau in ordine
ultima inseminare am facut-o pe 29 noiembrie 2007
a urmat apoi vacanta la Giulesti
daca vreau sa fac FIV in continuare cu Marinescu cum trebuie sa procedez?
sun la d-na geta, ii zic?
pt ca am inteles ca tr pregatit in prealabil un dosar
scuze daca va aduc in discutie probleme probabil batute si razbatute deja la ac subiect, am incercat sa ma inf. inainte dar pe prima pag de la sub. cand clicuiesc un anumit paragraf de ex "analize minimale Giulesti" sau "cost si nr. tel pt programare giulesti" imi incarca cu totul altceva
medicamentele pentrupregatire fiv se platesc separat fata de pretul FIV?
din luna in care te hotaresti sa faci FIV incepi si tratamentul, te programeaza imidiat sau trec un numar de luni pana iti vine randul la FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

maria215ro da,la dr. Cocei ma voi duce pt FIV3,primele doua le-am facut cu dr. Tutunaru si Maei ( nu stiu daca stii).Am sa scriu pe forum cum a fost la prima vizita,vreau sa fac FIV cu dr. Marinescu si Cocei.Tu dupa cm urmator vei face HSG?Bafta multa in continuare!

zouzoule tare mi-a placut de tine cum le-ai raspuns tuturor la comentariile rautacioase de la Romania Libera.Bravo!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Arina,Feli,Piticul,Flori76,Teli,Mirela: va dulce,multumesc pentru urari.

Feli: asa e,a fost cam ghinionista acea perioada,care mai de care venea cu vesti proaste..nu mai departe eu,care a trebuit sa intrerup.Tu ce mai ai de gand?

Piticul: Szeged-ul e o optiune foarte buna,daca poti s-o aplici.

Flori: chiar imi era dor de tine,islandezo...te

Teli: ca si tine,tot cu Dracea.Eu am mai scris anterior, sunt foarte multumita de ea, nu am nimic sa-i imput.

Mirela:

Rubia: am aceeasi parere cu Psj, nu cred ca HSG-ul impiedica cu ceva,daca il faci chiar in luna in care incepi FIV-ul.Asta daca faci protocolul lung si incepi in z 21,iar HSG sa-l faci pana atunci(pana prin z 10).

Monty: suna la tanti Geta si programeaza-te(asta daca nu poti aborda medicul cu care faci la cabinetul privat,ca sa obtii programare mai repede).Altfel,nu cred ca vei putea incepe FIV-ul chiar cand vei vrea,din cauza de aglomeratie...probabil te va programa mai incolo putin.Tratamentul se plateste separat fata de FIV(ti-l cumperi de la giulesti sau de la orice farmacie).Si trebuie sa ai toate analizele cerute pt.FIV.Bafta multa!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Mirela: sunt socata de opiniile tale, mai ales ca noi doua ne cunoastem si am mai stat de vorba. Mie mi-a luat bani de fiecare data, stiu ca tie nu, pentru ca mi-ai mai spus asta. Dar atata timp cat de la mine a luat, nu pot spune altceva. Si nu stiu unde ai reusit tu sa stai o jumatate de ora de vorba cu ea, eu nu am reusit mai mult de 5-10 minute max niciodata. Si daca faci un calcul logic, avea la spital la echo, cam 10 programari pe ora.... Nu te supara pe mine, dar cu mine asa a fost povestea.
Kora, Zouzou si celelalte care mi-ati inteles problema: va multumesc pentru sustinere!
Pupici

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

fetele care au facut FIV pe natural , as vrea sa stiu de cate monitorizari ai nevoie pt ca nu sunt din Buc , dar ma bate gandul sa incerc unul in feb si daca nu iese nimic voi face un FIV normal la urmatorul CM, in martie.Si pretul e numai de 300 euro si atat. Ati luat altfel de medicamente pana la punctie?Dupa punctie totul decurge normal ca la un FIV obisnuit, ET si dupa 2 sapt HCG?
Multumesc cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Nusy
ce tratament de inhibare faci?
Pupici si multa multa bafta , sa fie cu noroc.
Arina 21stai linistita anestezia e generala , am facut si eu un fiv la Polisano , dar toate cadrele medicale sunt deosebite , nu o sa simti absolut nimic (eu am avut 11 foliculi).Nu este o anestezie propriu zisa ci mai degraba ca un somnifer mai puternic.Eu nu am simtit absolut nimic , cand m-am trezit aveam impresia ca au trecut 2 min.si nu mi-a fost rau deloc dupa.
BAFTA !!!!!
PiticuleSi eu i-am scris dr.Zadori si mi-a raspuns in ziua urmatoare.Foarte prompt am fost placut impresionata.
cristalsunt alaturi de tine cu pumnii stransi
pupici tuturor

Mergi la inceput