FIV158
Raspunsuri - Pagina 4
piticul spune:
Manumanu, stai linistita ca hidrosalpinxul sau sactosalpinxul se vede in cazul unei ecografii vaginale. Din cate am inteles eu, in mod normal nu se vad trompele la eco, dar daca ai asa ceva se vad niste pete negre. Medicul suspecteaza si te trimite la Hsg. La mine asa a fost. Asa ca nu te mai stresa. Doamne, s-a starnit o nebunie aici cu hidro si sacto asta.
nusy spune:
Azi incep si eu inhibarea ,pe 28 merg la eco.
Chistul care mi-a impiedicat FIV-ul trecut este inca,insa a scazut de la 5 cm la 1 cm.Asa ca,deocamdata nu pune probleme.Sper sa nu creasca iar.
Cat despre hidrosalpinx,asa cum spune si Piticul,chiar ca s-a creat o nebunie aici...Eu ,personal, am 2 HSG-uri la activ (mai ales ca HSG-ul e pe lista investigatiilor ce trebuie facute inainte de FIV,la Giulesti).Si stau bine cu trompele,asa ca pe al treilea nu-l mai fac.
Si o intrebare...fetelor care ati baut ceai de cretisoara,cat se bea si cum se prepara(cate lingurite de planta la cata apa).
Ioanatugs: usor,usor se apropie si la tine "marea incercare".Iti doresc sa fie si "marea reusita".
Piticul:te-ai hotarat unde faci?
Multa bafta tuturor!
Nusy
Arina21 spune:
'Neata fetelor!
Nusy, bafta multa, sa fie un start norocos!
Fetelor, cine-mi spune si mie cat dureaza punctia?? Eu am cam 12-15 foliculi.
Si ce-mi recomandati, anestezie generala sau locala?
Va pupic
Arina
felicia_ spune:
Nusy, bafta multa, multa! Cand ma gandesc ca ar fi trebuit sa incepi cam in acelasi timp cu mine... dar lasa ca e mai bine asa, perioada aceea n-a fost prea noocoasa... Doamne-ajuta!
Arina21, la asa multi foliculi cred ca e mai bine anestezie generala. Punctia dureaza cam 15-20 de min, maxim 30 daca ai multi foliculi. Bafta multa, sa ai cat mai multe ovocite!
Marrina,Ioana, Mirela_1, Cristinici
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
piticul spune:
Nusy, multa bafta! Daca chistul ti-a scazut, e foarte bine.Eu nu stiu ce sa zic. Cam stau in cumpana unde sa fac Fiv. Diagnosticul asta se pare ca e chiar tare pacatos si sansele sunt destul de mici. Asa ca trebuie sa fiu atenta sa le valorific la maxim.Poate fac operatie totusi in Romania si Fivul in strainatate. As scrie la Szeged sa vad ce zice si doctorul Zadori.Dupa toata tevatura asta cu Cristal sunt tare nehotarata.
Felicia, tu ce mai zici? Cand faci urmatorul Fiv?
Ioanatugs, Doamne ajuta sa fie bine de data asta!
Cristal
Zouzoule, am vazut ca ai fost tare combativa la comentarii. Foarte bine.
Va pup pe toate si sper din tot sufletul sa nu ne mai invrajbim si nici sa ne spionam. Suntem impreuna in aceeasi lupta. Suntem aici sa ne ajutam si nu sa ne facem mai mult rau.
Piticul
Boo spune:
Am intrat sa va povestesc ceva: ieri am fost la a 2-a eco (nu am mai avut rabdare pana saptamana viitoare cand trebuia sa ma duc) si am vazut o inimioara !!!! Mi se pare atat de minunat, inca mie nu-mi vine sa cred ca e adevarat.
Simptome nu am, in afara de sooonm As dormi non stop.
Va pupic pe toate si sa stiti ca citesc in fiecare zi ce scrieti, chiar daca nu pot sa ma bag in discutie despre Giulesti. Nu vreau sa lansez comentarii in necunostinta de cauza
Buburuza
Teli spune:
Cristinici ,bancomat este si in fata spitalului la centrul de contraceptie , ghereta aia de termopan.
Nusy , ai o zi avans fata de mine .Cu cine faci FIV?
Si , fetelor , cine spioneaza ?Ce spioneaza , ca n-am prea inteles?
piticul spune:
Gata fetelor, am "comis-o". I-am scris doctorului Zadori in Ungaria sa vedem ce parere are de diagnosticul de sactosalpinx si hidrosalpinx. Si care ar fi sansele.Sper sa imi si raspunda, sa ma poata juta. Poate schimb "ruta" Fivului meu.
Teli, citeste la capitolul anterior articolul lui Cristal din Romania Libera si comentariile aflate pe acceasi pagina.Parca ai si tu acelasi diagnostic.Cu cine zici ca faci Fivul?
Va las, am plecat la serviciu, ca am innebunit cu netul asta. Barbatul meu a zis ca imi ia curentul seara daca mai stau si ma tot ingrijorez asa mult.
PITICUL
maria215ro spune:
Kora draga, ti-am mai scris un mes la cap 157, dar cred ca nu l-ai vazut.Tu mergi la dr Cocei tot pt FIV? Sa-mi spui si mie cum a decurs consultatia
flori76 spune:
Nusy:te pup dulce-dulce si-ti doresc din toata inima bafta multa,sa dea Domnul sa fie fiv-ul norocos si sa te vad gravidutza cat mai repede!
Flori