FIV158

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

quote:
Originally posted by ella28

Stiu ca e o intrebare la care s-a mai raspuns pe forum dar pentru ca nu am rabdare sa caut prin subiectele trecute...Cum se ajunge la Nordmedica? Am sunat la ei dar intra un robot vorbitor de o engleza de-ti salta inima de placere

ai adresa exacta? adica eu stiu blocurile dar nu as mai sti sa spun care dintre ele. daca vii cu metroul cobori la basarab si iesi fie pe calea grivitei, fie pe titulescu. mergi pe calea grivitei directia spre gara de nord , trotuarul cu blocuri, nu cel de langa calea ferata(oricum acolo e pustiu). e una dintre scarile alea de bloc, dar nu as mai sti sa spun care :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna, fetelor. Vin la voi cu o problema. Pe 26 decembrie mi-a venit ciclu (la o saptamana de la intreruperea tratamentului) iar de atunci sangerez intruna. Am trecut de la hemoragii si cheaguri, la cateva pete iar acum a inceput iar tare. Am slabit vreo 5 kg luna asta si simt ca nu ma mai pot tine pe picioare. Am luat fier, calciu, vitamine, dar....aceeasi senzatie.
M-am bucurat ca ma curat, dar parca e prea mult.

Ajutati-ma cu un sfat pana nu mi se scurge tot sangele.

Pup fetele si bafta

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora a fost singura posibilitate de a vorbi direct cu el,fara a trece pe la Cocei.Mi-a zis asistenta sa-mi eu dosarul de jos de la fiv cand merg la el.Cat despre controversatul hidrosalpinx nu stiu sa-ti spun f. clar cum e diagnosticat.La mine a fost asa :
-am facut cu Marinescu in mai laparascopie si mi-a scris pe biletul de iesire salpingita hipertrofica bilaterala(infectie mare la trompe)
-mi-a zis sa astept 3 luni sa vedem ce se intampla si apoi sa fac HSG(HISTEROSALPIGOGRAFIEo
-nu am ramas si in septembrie mi-a iesit la hsg ,
Hidrosalpinx bilateral
-nu am inteles niciodata de ce m-a pus sa fac instilatii 3 luni si apoi sa astept iar 3luni sa vada daca raman.
-dupa toate cele 6-7 luni m-am dus la Cocei si mi-a zis ca singura sansa e Fiv.Atunci m-am contrazis putin cu ea (intre timp stiam f. multe informatii dupa net despre hidrosalpnx) de ce nu mi s-a spus de la inceput ca nu am nici o sansa,nu aveam timp de pierdut.
-neconvinsa de diagnostic am plecat la Tutunaru unde mi-a mai dat o palma :Endometrioza(am pierdut iar timp cu trat.)
Eprea lunga povestea ,dar am scris-o.
Sa revenim la ce te intereseaza :eu cred ca s-ar vedea si la parascop
Daca nu ma inseala memoria cred ca Piticut a avut diagnosticul direct de la operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna dragelor si o saptamana cat mai buna!
Zouzou pupici dulci si o pentru un licurici cu sclipici.
Kittyka bine ai venit si multa bafta!
Kora, hidrosalpinxul se vede la eco. Adica se vede o formatiune de culoare neagra. Interesant este ca eu am o asa formatiune, pe care insa unii medicii au numit.o chist cu aspect endometriozic, alt medic chist dermoid...parerea mea e ca nu toti medicii pot recunoaste hidrolapinxul la eco. Referitor la histeroscopie, eu cred ca nu se vede, deoarece se examineaza numai uterul. Multa bafta pe noul drum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Anca, o fiola de vitamina K/ zi, bauta sau injectata, 3 zile. Vitamina K este hemostatica. Bafta!

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Cu titlu informativ:

Ptr fetele ce se gandesc la imbunatatirea endometrului, la cap 152 pg 19, Avalon (- ce mai faci? tot ocupata? - )a dat cateva detalii care au ajutat-o, adaug si ceaiul de cretisoara.

La unele dintre ele sigur o sa apelez si eu.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca sfatul meu prietenesc este sa te duci la dr;eu cred ca asa ar fi cel mai indicat decat sa tot iei tot felul de chestii....Si eu vad ca m-am cam dereglat acum dupa al doilea FIV si ma duc la Cocei sa vedem ce va spune.Sanatate multa!
Blanche stiam ca se vede la eco hidrosalpinxul,dar Cristal ( Alina) mi-a spus ca exista cazuri cand nu se vede,cand e f putin lichid din acela in trompa de exemplu.La nici un eco nu mi-a zis vreun dr. sa se vada ceva,nici la laparo,totusi...eu caut inca motivuele nereusitelor mele la cele doua FIV-uri.....
Iana la care operatie zici ca i s-a pus diagnosticul de hidrosalpinx lui Piticul?La laparo sau histeroscopie?Bafta multa,abia astept sa ne povestesti despre intalnirea cu big M.
ladyxe ce mai faci?Care e urmatorul pas pe care il vei face?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora ,Piticul a facut laparascopie cu Marinescu,sper sa nu ma insel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Anca Si eu am avut probleme dupa FIV 1 dar scurgerea a fost mai mult maronie decat rosie, vreo 45 de zile. N-am primit nici o explicatie. Dupa a doua punctie, cand sangeram, Cocei mi-a zis sa iau 2g/zi de Calciu. Poti face asta si tu.

Stie cineva daca COCEI are consultatii la vreun cabinet particular JOIA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Stuart,Ella: multumesc pentru retete!

Iana: da,m-am hotarat sa-l beau si pe perioada stimularii.

Arina: ce embrioni frumosi ai!Felicitari!Multa bafta la ET!

Anca: si mie dupa primul FIV imi curgea si nu se mai oprea.Eram deja in z 10 de cand curgea mult si rosu.Am sunat-o pe dr.si mi-a spus sa iau AC(la inceput -cam 3 zile-cate 2 pe zi si apoi cate una pana am terminat folia).Dar chiar si asa tot mi-a mai curs pana in z15.Asadar,eu te sfatuiesc sa suni medicul sa-ti spuna ce sa iei.

Marrina: nu stiu sa-ti spun daca Cocei are consultatii si joia.

Ladyexe: multumim pentru indicatii.

Ella: Nordmedica este pe Calea Grivitei nr.156,sc.D,et.2,ap.108.Cand vii dinspre Gara de Nord mergi nu prea mult si pe dreapta undeva vezi la o scara de bloc firma(mai exact nu stiu sa-ti spun ca am fost o singura data si nu mai tin minte).

Eu stiu ca hidrosalpinxul nu se vede la histeroscopie.La HSG si la laparo,da.Si,daca e mare si la eco.

Nusy

Mergi la inceput