FIV158

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iana,Arina,Ela28 azi am dat doar telefon pentru confirmare.Numai miercuri ma intalnesc cu Cocei.Asa ca Ela28 tu vei venii prima cu informatii proaspete,astept cu nerabdare sa ne povestesti detaliat;voi face si eu la fel.Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

FETELOR, am o intrebare de baraj: la histeroscopie se vede endometrioza??

Multumesc.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

KORA, mai e un pic pana miercuri. Iti doresc sa faceti 'click' ca asta e cel mai important. Astept cu curiozitate parerile tale despre ea. BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Moniland pe 26 februarie am intalnire cu taticu Marinescu si apoi urmez cu strictete indicatiile lui.Eu nu am avut probleme cu c.m. dupa fiv.Cu sanii am avut de furca ca nu se mai dezunflau(iti amintesti?)
Arina eu pe langa multe altele am si pacatoasa asta de endometrioza.La mine a fost descoperita la a doua laparascopie.
Eu nici nu o bag in seama ,nu am nici-un simptom .Imi aduc aminte de ea ,doar cand se vorbeste pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by Arina21

MANUMANU, deci: z21 Diphereline, astepti sa-ti vine ciclul si din z5 a ciclului care a urmat dupa Diphereline, incepi Gonal F pe o perioada de 10 zile. M-am exprimat clar? Ca la cati hormoni am in mine, mai dau si rateuri

Arina

Arina, multumesc iubita, sigur ca te-ai exprimat clar! Sa dea DD sa fie bine maine! O sa ma gandesc la tine...pe la ce ora te-a chemat dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Arina, bafta multa, sa se prinda puiutii!
Kora, sunt convinsa ca o sa fie foarte bine. Cocei e o tipa foarte inteligenta si cu multa rabdare. Mie asa mi s-a paut.
Iana_mari, sunt curioasa ce iti zice Marinescovici.Cat timp a trecut de cand ti-au clipsat trompele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Piticut si eu sunt curioasa.Pe 10 februarie fac un an de la operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Piticule tu la ce doctori esti?Pe cand FIV?Bafta multa!
Iana vei merge la Giuly la consultatie la Marinescu?Sunt curioasa cum va fi,am inteles ca acolo el e f grabit si in 5 minute te expediaza.Dar si eu as face si acolo o programare ,eventual dupa ce vorbesc cu Cocei.Ca altfel e clar ca nu am cum sa dau repede ochii cu dansul....La histeroscopie se poate vedea un eventual hidrosalpinx?Eu deja am cuie in suflet de cand cu povestea Alinei,desi am facut laparo si nu mi s-a pus acest diagnostic,doar ca trompele nu sunt bune si atat.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele sa aveti o saptamana plina de realizari

Kora iti tin pumnii pentru intalnire
Arina, Doamne ajuta!

fetele mele eu ma apuc de simpla stimulare cu Gonal 1/zi din ziua 5 in ziua 11. Monitorizare, pregnyl si CSD.
Sa vad ce iese si asa. Ca daca nu sa stiu ce drum apuc.

Spuneti-mi va rog frumos daca gresesc undeva. Deci

In cutia de gonal am 2 ace, unul pt preparare solutie unul pt injectat.
prepar solutia, scot bula, injectez acul la 45 grade in colacel si gata
fac injectia in fiecare seara la aceeasi ora

Imi scapa ceva?

va pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Stiu ca e o intrebare la care s-a mai raspuns pe forum dar pentru ca nu am rabdare sa caut prin subiectele trecute...Cum se ajunge la Nordmedica? Am sunat la ei dar intra un robot vorbitor de o engleza de-ti salta inima de placere

Mergi la inceput