FIV158

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

fetelor dragi,aseara am ajuns acasa...n-am mai raspuns din cauza ca am fost frinta de oboseala,dormisem in 48 de ore doar 3 ore..dar,a fost deosebit...mesajele voastre sint extraordinare,nici nu am cuvinte sa va multumesc
am citit acum ca s-a pus problema endometrului,si vorbind cu medicul de aici zilele trecute,el mi-a spus ca esecurile mele se datoreaza si endometrului mic pe care il am mereu...intr-o ora am intilnire la cabinet,sa mi-l masor din nou..sa vedem cit a crescut,cum arata..va voi spune mai multe in doua ore cind ma intorc de la echo...va pup si va imbratisez pe toate cu drag..sinteti deosebite..va multumesc
PS.voi cauta un mod sa trimit listuta cu numele si la Muntele Athos

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Zouzou sunt are fericita am fost la Gynera si pe 6 februarie incep tratamentu .Tu cand faci et?

zisaCami ati multumesc din tot sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

sa fie intr-un ceas bun, mihaele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Buna! Am avut si eu de multe ori hemoragii urate (frumoase nici nu exista! ) , care nu mai cedau nici macar cu vitamina k. Singurul remediu eficient era sa beau fiole de calciu gluconic. Tot pt hemoragii, se recomanda ceaiul de cretisoara , cantitati mai mari, bineinteles...
Zouzou, pls, mai e vreun loc liber pe listuta pt Athos? Numele meu de botez e Elena.

Mergi la inceput

mihaelema bucur mult pt.tine...sa fie intr-un ceas bun
eu nu am sa mai fac et-ul luna aceasta,din cauza endometrului mic...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

Mergi la inceput

Va invit la un nou capitol aici

iconita

Mergi la inceput