FIV158

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

zouzounaki sti vorba ceea veche romaneasca? "Sa moara capra vecinului" sau mai detaliat: decat sa incerc sa-mi iau si eu o capra mai bine o omor pe-a vecinului si suntem egali . Cam asa a fost si cu noua titulatura. Sunt persoane care ar face orice pentru acest "titlu". Si iti dai seama ce a fost cand ai primit-o tu pe buna dreptate. Multumesc pentru urari iubita. Iti doresc si tie ce-mi doresc si mie: anul asta sa devii .
Va pup pe toate si va doresc exact ce-mi doresc si mie

"Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor."

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Off topic:

Nu exista zi in care sa nu citesc subiectul asta.
Nu mi-e in fire sa intretin discutii in contradictoriu (le spun astfel fiindca ar fi prea mult sa le denumesc "conflicte").
Asadar cele ce urmeaza reprezinta doar ceea ce gindesc si nu vreau sa fie considerate altfel.

Consider ca nu a fost corect ca unei persoane atit de activa pe subforumul acesta sa i se retraga titulatura de "moderator" dupa ce i s-a acordat si am si argumente in acest sens:

-democratic ar fi ca o astfel de hotarire sa fie luata pe baza unui vot, la o adica. Daca au fost 3 plingeri adica 3 voturi contra poate ca cinstit ar fi sa stim si cite voturi ar fi fost "pro", poate ca ar fi mai multe sau poate nu, dar nu avem de unde stii deocamdata asta, nu?

- chiar daca atitudinea licuriciului zouzounaki a fost favorabila parerilor anti-dr. Dracea, trebuie sa tinem cont ca asta s-a intimplat inainte ca ea sa fie numita moderator, cind zouzounaki posta ca simplu membru si in aceasta calitate avea dreptul la o parere. Cred sincer ca dupa ce zouzounaki ar fi devenit moderator, "functia" ar fi "obligat-o" sa devina impartiala iar daca asta nu s-ar fi intimplat dupa o vreme, abia atunci puteam discuta de o greseala, o lipsa de echidistanta. Nu putem condamna (mai ales retroactiv) un om pentru ca are pareri iar "instigarea" eu nu am vazut-o pe niciunde. Eu am vazut un om revoltat de ce i s-a intimplat altui om si incurajari ca acest om (care sufera) sa nu-si abandoneze lupta.

-zouzounaki are mai multe calitati decit defecte daca stam si ne gindim la activitatea pe care ar trebui sa o "presteze" un moderator.
Capitolele se succed cu repeziciune, informatiile se schimba sau se inmultesc odata cu timpul si eu am vazut ca licuriciul s-a tinut de treaba si a depus efort si atentie, permanent, in acest sens.

"asteptind un ingeras in viata noastra" nu este un loc in care certurile sa fie la ordinea zilei si unde dialogul intre membri sa fie dificil, exploziv astfel incit sa fi avut ocazia (dovada) ca zouzounaki lasa de dorit cind e necesara impartialitatea sau potolirea conflictelor.

Precizare:
Nu "militez " pentru ca zouzou sa redevina moderator, mie munca asta nu mi se pare ca fiind ceva chiar asa de simplu sau doar spectaculos, cu doar beneficii si ratusca draguta sub nickname.
Ar fi fost insa bine ca ea sa ramina moderator fiindca eu cred (si sper ca sinteti de acord cu mine) ca prezenta unei "persoane" de legatura intre cele ce scriu, vin sau pleaca (spre odisee sau pur si simplu se retrag in colt dupa vreun esec) sau intra pentru a cere o informatie, poate fi una linistitoare si incurajatoare.

On topic:

Aly, sint alaturi de tine (cu gindul) si-ti doresc sa te poti linisti ca sa duci mai departe lupta ta ( ma refer la FIV )! Iti inteleg revolta, frustrarea si stiu ca nu ti-e usor. Multe persoane care au fost in situatia ta (sau in altele asemanatoare si poate nu chiar atit de grave dar totusi marcante, cu alti medici) si-au luat coada intre picioare si suparati de esecul in sine au preferat sa se reorienteze fara sa "faca valuri" si tot ce a ramas de transmis din "gura" in "gura" despre acei medici au fost succesele.
Sint de acord cu demersul tau pentru ca el reprezinta un pas spre un viitor in care medicii vor intelege ca reputatia nu se intretine doar cu renumele ci cu o conduita profesionala ireprosabila
.

Va doresc tuturor numai bine si numai reusite!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

zouzounaki a-mi pare tare rau pentru ce sa intamplat ca nu mai esti moderator dar astia sunte noi omaeni supa ce ca avem necazul pe care al avem toate fetele de pe acest forum tot caontinum cu rautati .Eu sunt convinsa ca tu vei ramane mereu fata pe care am cunoscuto si cu Dumnezeu inainte sa dea Dumnezeu sa reuseti la Et si sa reuseasca toate fetle si cele care te-au reclamat .

Maine ma duc la Gynera abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

daniela
off topic..
oricum daiela ea a incurajat"niste"certuri..iar ceilati nu au luat nici o masura!!!!!cearta a continuat!!!!au preferat dupa "3"plangeri sa ia titulatura..nu e primul caz,s'au mai intamplat!!!
ma intreb oare..cei care i'au dat titulatura ...au stiut cum e ea nu?doar e cunoscuta ..ca doar nu'i dadeau titulatura asa..de moft nu?
cred ca e o placere pt ei sa deaaa sa iaaa..
si totul pt "3"plangeri??hmmmm,,hmmm

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Zouzoule, am intrat si eu azi si am vazut toata tevatura... este revoltator ce s-a intamplat si in cazul Alinei, dar si partea cu moderarea ta... faptul ca s-au trimis plangeri a insemnat automat excluderea ta ca moderator? Pe tine te-a ascultat cineva? Aceasta hotarare n-a fost luata cumva tot unilateral? Sau ca moderator nu ai voie sa ai pareri?
Asa cum si in cazul Alinei trebuie ascultata si cealalta parte. Desi... asa cum spunea cineva, sansele la Colegiul medicilor si alte foruri de acest fel sunt minime, pt. ca aici... o mana spala pe alta. In instanta si, daca nu, poate la Strasbourg, de ce nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zouzoule nu imi vine sa cred....nu vad ce satisfactie poate avea cineva ca ti s-a luat titulatura de moderator,rautatile sunt prea multe in lumea ce ne inconjoara asa ca ignora-le si fii in continuare Zozuozu noastra draga,bafta cu ET-ul ca acesta e cel mai important lucru pe lista ta de prioritati din prezent,iar restul...nu merita sa iti strici nici macar un neuron ,ca acestia nu se mai refac asa ca....zambeste,maine va fi mai BINE!!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mai, zouzoule, nici macar nu am apucat sa te felicit. Dar iti tin pumnii.
Cris, nu pot sa uit cazul tau cu testele pozitive. Pana la urma ai descoperit ce si cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

[quote]Originally posted by cris86

Zozulache,am zis ca nu mai scriu da nu pot sa ma aptin.NU POT SA CRED CA AU AJUNS PANA ACOLO UNDE SA FACA RECLAMATI LA ADMINISTRATOR DOR CA AI TINUT PARTEA UNEIA DINTRE NOI.CATA RAUTATE DOAMNE!!§!! SE PARE PE FORUMUL ASTA O SA POTI SCRIE DOR DACA ESTI PRO.DRACEA

cristina

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Nusy,sunt in ziua a 10-a de diphereline, vineri ma duc la eco sa vedem cum fac mai departe
Am citit ca pe tine te ustura, ma mir, eu nu simt nimic numai o intepatura , cat de frica mi-a fost de injectii in burta asa de simplu mi se pare acum
Montydin pacate vad ca te-ai mutat si tu de la inseminari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Este strigator la cer impresiile lasate de cineva de peste ocean despre fetele care au hidrosalpinx.Nu stiu unde e civilizatia .
Zouzou gandeste-te la et si nu te nelinisti din cauza unor fete frustrate care probabil nu cunosc ce inseamna dorinta de a fi mama prin metoda fiv.

Zouzounaki tu vei fi mereu moderatoarea noastra la acest subiect si nu ne intereseaza parerea celorlalti.
Aceste fete nu stiu ce inseamna sa-ti pui speranta in fiecare fiv.Alina daca justitia nu va face dreptate d-zeu sigur te va indreptati intr-o buna zi.
Kittyle bine ai venit pe forum!
Nusy ma bucur ca ti-a placut videoclipul.
Moniland ce faci ?

s.m.

Mergi la inceput