FIV158
Raspunsuri - Pagina 15
Moniland spune:
Iana, nu mai fac nimic. Deocamdata niciun FIV. Stau pe tusa. Niciun plan bine stabilit.
Va tin voua pumnii sa reusiti odata ca ati stat prea mult in asteptare.
cristal1995 spune:
Va pup pe toate! Noi tocmai ne-am intors de la munte si gasesc tot felul de vesti pe aici: Zouzou, iubita, imi pare rau ca din cauza mea ti s-a luat dreptul pe care il meritai din plin. Dar, cum ziceau si fetele, pentru mine esti moderatoarea acestui forum! Pupici
Si acum intrebare: unde mi se da REPEDE rezultatul de la progesteron?! Ca tre' sa-l fac in ziua 21 si imi trebuie rezultatul repede rau, ca sa vedem daca incep Diphe in acea zi sau nu... La Medlife mi-au spus ca mi-l dau pe la ora 19, dar mi se pare cam tarziu... Daca aveti sfaturi, please...
Am intrat tot timpul pe forum, dar nu am vrut sa ma amestec prea mult, a fost chiar o nebunie n viata mea in ultima vreme, in primul rand cu aflarea reala a situatiei mele, pe urma operatie, apoi publicitatea asta... Trebuie sa ma linistesc, ca luna asta incep tratamentul...
Va urez mult succes...cred ca multe incepeti tratamentul acum, si multa bafta la ET-uri... Bebelusi frumosi si lipiciosi!
Aly
crystyna75 spune:
buna fetelor.vreau si eu un sfat bun de la cineva care a reusit: unde e mai bine: cu marinescu la giulesti sau cu dracea la gynera???
Mirela_1 spune:
Aly, la Bios Diagnostic (pe strada Roma nr 39 - tel 230.55.00) iti dau rezultatul in 4 ore, in regim de urgenta. Daca le rogi ti-l pot da si in 3 ore. Ei incep programul la ora 8 dimineata, de luni pana sambata. Duminica nu au program. Bafta multa!
nusy spune:
Kitty: eu sunt abia a 4-a zi de diphe.Nu ne potrivim...Pe mine ma ustura rau,dar sunt un "caz atipic" pentru ca nu am mai auzit pe alte fete sa se planga de asa ceva...Si la FIV-ul de anul trecut din primavara si la inhibarea din toamna...si acum...ma ustura.Am organismul sensibil la aceasta substanta, probabil.
Cristal: si eu tot de Bios Diagnostic stiu.Multumim pentru urari si multa,multa bafta si tie!
Crystyna: e greu sa-ti dea cineva un sfat...cel mai bine este sa decizi singura,eventual citind impresii din capitolele din urma(care sunt o gramada...) ale acestui subiect.
Ioanatugs:ai trecut la a doua folie de AC?
Mirela:
Am intrebat si eu in urma cu cateva pagini daca stiti cum se prepara ceaiul de cretisoara(cata planta la cata apa).Chiar nu stie nimeni sa-mi raspunda?Pe net am cautat dar sunt date multe variante,ori pe mine ma intereseaza sa aflu de la o fata care chiar a baut dupa ET.Multumesc anticipat!
Nusy
lauravoinicu spune:
Daniela b , f bine spus , era ceea ce gandeam ai eu , ca "cearta" era iscata din inainte de a fi zouzou moderatoare , chiar eram pe forum cand i-a aparut titulatura de moderatoare.
Zouzou , vrei nu vrei tu tot moderatoarea noastra esti , cum au spus si fetele .
Aly , iti doresc sa se faca dreptate in cazul tau , eu cred ca nu meritam asa ceva , avem noi destule pe cap . Tu acum concentreazate pt urmatorul FIV la care iti urez multa bafta!
Arina 21 , ce ai facut , ai luat puiuti acasa , cati ti-a pus?
Fetele , eu cred ca trebuie sa aman cat mai mult ET-ul , fiindca mie ieri mi-a venit CM- a 4-a oara intr-o luna si ceva . M-am dereglat rau de tot , nici acum nu imi vine sa cred , eu care nu aveam CM cu anii ,acum nu se mai opreste. Off....eram asa nerabdatoare sa fac ET , din 3 dec tot astept asta , dar se pare ca nu am noroc , imi fac tot felul de griji in legatura cu embrionii , oare or fi toti sanatosi , or sa reziste la decongelare , oare voi reusi .... Vroiam sa il fac mai repede ca sa stiu daca la vara ma voi apuca de alt FIV.
Si mai am o mare problema , se pare ca voi mai face o stimulare mai usoara cu menogon (care mi-a ramas )pt dezvoltarea endometrului ca sa imi poata face ET , mi-e foarte frica de o noua stimulare , dar chiar asa alta solutie nu exita , nu imi pot da altceva ? Dr a zis ca la mine chiar este o problema endometrul fiindca eu nu am CM deloc in mod natural.
Pup toate fivoasele
piticul spune:
Zouzoule,
Si mie imi pare rau de ce se intampla pe aici.Sa fi invidios pe un seaman de-al tau care se implica mai mult decat tine...Am vazut destule in viata si eu, credeam insa ca necazurile unesc oamenii, nu ca ii dezbina.
Poate ca ati observat si voi ca cu toata balacareala asta de pe aici sunt fete care nu au mai scris.Mare pacat. Pe mine personal forumul asta m-a ajutat tare mult, m-am dus la operatie si la toate tratamentele aproape fara sa mai imi fie teama pentru ca stiam tot ce ma asteapta de la voi. Cum eram eu in urma cu doi ani sunt sigura ca mai sunt multe fete care au nevoie de sfaturile si experientele noastre. Sunt inca putin optimista si sper ca lucrurile sa revina la fel cum erau odata.
Piticul
kittyke spune:
Crystyna75
eu votez.... 1-0 pentru Gynera
Tu trebuie sa decizi
Poate mai au si fetele alte opinii
kittyke spune:
Nusy
La ce e bun ceaiul de cretisoara, ti-a recomandat cineva?
E recomandat sa bei dupa ET?
nusy spune:
Kitty: nu mi-a recomandat nimeni,dar am citit aici ca au baut multe fete dupa ET(inclusiv fete care au reusit).Este foarte bun in fixarea embrionului(a sarcinii) si mentinerea ei.Se bea dupa ET cam 1 l sau 1 1/2 l pe zi,dar se poate bea si pe perioada stimularii(cam 3 cani pe zi).Da cautare pe google si ai sa vezi cat e de benefic(cretisoara e numita si planta femeilor).Oricum,de stricat nu strica.Eu,una ,voi bea si la stimulare si dupa ET.
Lauravoinicu: dar cu cycloproginova nu merge? Sau e prea slaba in cazul tau?
Nusy