FIV158
Raspunsuri - Pagina 13
cris86 spune:
Zozulache,am zis ca nu mai scriu da nu pot sa ma aptin.NU POT SA CRED CA AU AJUNS PANA ACOLO UNDE SA FACA RECLAMATI LA ADMINISTRATOR DOR CA AI TINUT PARTEA UNEIA DINTRE NOI.CATA RAUTATE DOAMNE!!§!! SE PARE PE FORUMUL ASTA O SA POTI SCRIE DOR DACA ESTI PRO.DRACEA
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Liana30 spune:
io intrasem sa urez special..ca dehh de baba ce sunt uitai zuzulee sa te felicit..si acu ce vazui???????..
imi pare rau..da ce sa facem muica..asta e viata..stii vorba mea..
"Mareeee e gradina Domnului !!!!si portile se deschid larg..larg!!!!"
piticut eu sunt aici si te astept cu drag..cand vii?
nusy te puppp si ii stang bine..binee
pup pe toatee
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
zouzounaki spune:
eu cred ca mai bine imi sta in calitate de LICURICI CU SCLIPICI..ce conteaza? eu va iubesccccccc pe toateeee
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
Ioanatugs spune:
Zouzounaki pup si eu licuriciul cu sclipici! Multumim pentru gestul tau frumos de a merge la manastire cu numele noastre!
Liana30 cum merge cura de slabire??? pupici speciali si multa bafta in tot ce ti-ai propus anul acesta!
ne intalnim de martisor 2008
flori76 spune:
Zouzoule: imi pare rau de chestia asta cu moderarea,chiar daca poate ca-i mai bine pentru tine,ca esti fara batai de cap si... iti sta superbine cu titulatura ta "licurici cu sclipici"
Despre faza cu ET-ul...poti sa ma si bati si nu-mi mai amintesc in ce zi l-am facut!Nu stiu de ce naiba,dar in ultima vreme memoria imi cam joaca feste...uit unele lucruri de parca nu mi s-au intamplat niciodata
Flori
Liana30 spune:
zuzule io zic ca'ti sade foarte bineeeeee..pup sclipicioasaaa..
Ioana merge cam greu ..da mergete pup si baftaa si tie.
flori te pup
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....
heleny spune:
Zuzuin unele fete urla invidia dar sa stii ca eu apreciez optimismul tau si de foarte multe ori mi-ai dat incredere si chef sa merg mai departe. Eu te consider moderatoarea nostra.
Oare reversul ar fi recomandarile la administrator?
Pupici,
Heleny
zouzounaki spune:
helenyasa cum zice si florisi Lianaimi sta mai bine asa...decit sa ma ocup de "n"subiecte,mai bine aici in cuibuletul nostru...am vazut ca sint citeva care nu ma plac..si ce daca?va am pe voi si sint tare fericita sa stiu ca va sint draga asa cum imi sinteti si voi mie...multumesc
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
stuart spune:
Zouzou, NO COMMENT......cred ca persoanele care te-au contestat vroiau mai degraba sa fie ele moderator, nu ca le-ar fi ros grija armoniei dintre noi! Urat gest!
pt. LICURICI CU SCLIPICI si MULTUMIM pt. gestul tau frumos!
Ajutati-o pe Sonia
LA MULTI ANI 2008!
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)