FIV158
Raspunsuri - Pagina 12
nusy spune:
Olteanco,te pup si-ti multumesc pentru pumnii "speciali"!!!Sa-i tii stransi,stransi!
Piticul,Kora: corect!Multa bafta si voua!
Nusy
piticul spune:
Cristinici,eu am facut analizele respective la Medlife. Am fost foarte multumita de serviciile de acolo si de felul in care am fost tratata. Nu trebuie sa te duci cu lama de acasa, it vorbesc foarte civilizat si se poate face programare telefonica.In maxim 20 de minute termini cu analizele deoarece te ia intotdeauna la ora programata.
Liana, iti multumesc. Poate ne intalnim pe la Szeged.
Sper ca toate sa reintre in normal pe aici.
Piticul
mihaele spune:
Fetelor nu va mai certati si nu va mai contraziceti pe acest subiect trist nu avem voie sa judecam pe nimeni indiferent de situatie sungurul care are acest drept este Dumnezeu .Dupa ce ne dat Dumnezeu lupta asta cu infertilitatea pe cap tot nu ne imbunam si nu credem in el eu nu ma-m bagat in acest subiect si nici nu am degand sa ma bag dar va rog din tot sufletul meu rugativa la Dumnezeu si nimic mai mult.Cum ma rog pentru mine asa ma rog pentru toate fetele de pe acest forum Dumnezeu sa ne ajute sa ne vedem visul implinit de a ne tine copiii in brate. Va pup pe fiecare in parte si va rog sa nu va suparati pe mine dar eu sunt noua pe acest forum dar credetima nu va mai recunosc.
kittyke spune:
Buna fetelor,
As dori si eu sa intru in "gasca" ,daca se poate...
Anul trecut am facut 6 IA la Giulesti din pacate nereusite, acum am inceput primul Fiv la Gynera.Dupa toate analizele efectuate se pare ca problema noastra este la sot(astenospermie)dar cine stie ...
Momentan fac injectiile cu Diphereline, stimulare o sa fac cu Menopur.
Va citesc de ceva vreme dar nu am vrut sa ma bag pana acum,am vrut sa se linisteasca apele
Nusy,se pare ca mergem mana in mana ....
Ariela,bafta multa as dori sa am si eu aceeasi productie
pentru toate fetele
nusy spune:
Kitty: bun venit in gashka si multa bafta!Sa fie FIV-ul cel norocos!In ce zi de diphereline esti?Sigur ne tinem de manuta!
Mihaele:pe 21 mergi la Gynera pana la urma? Sa fie cu noroc!
Nusy
zouzounaki spune:
dragele mele,multumesc pentru felicitari,dar am fost moderator doar pentru o zi...au fost depuse 3 plingeri la administrator (desprecopii)ca am incurajat niste certuri,iar ca moderator ar fi trebuit sa fiu o persoana stimata pentru calitatile de a neutraliza dispute si nu invers...deci,asta este..nu ma supar...ma simt bine si asa ca simplu membru...le respect plingerile,chiar daca in mare parte nu sint de acord cu ele
si acum sa va spun...am fost azi la manastirea din Suroti,unde se odihneste marele Parinte Aghiorit Paisie si unde se gasesc moastele Sfantului Arsenie...am lasat listuta cu numele voastre,la capataiul parintelui si stiu ca de acum incolo,vom ramine pe rind gravidute...si doresc din suflet si fetelor care m-au reclamat,ca Sfintul Parinte sa se roage bunului Dumnezeu si pentru sufletele lor...eu parca ma simt mai bine asa...parca cu "haina" de moderator nu ma simteam in "pielea mea"..imi place asa...parca m-am eliberat...va sarut pe toate cu drag,din Thessalonic..pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
Ioanatugs spune:
Zouzounaki felicitari pt. noua titulatura si i-ti dsoresc ca in curand sa o schimbi si pe cealalta din viata de zi cu zi si sa devii o proaspata graviduta!
Nusy multa bafta iubita, sa fie cu noroc acest nou FIV!
Zisacami mi-a fost dor de tine, bine ai revenit si multa bafta in implinirea visului tau!
Mirela_1 sper sa ne revedem curand!
ne intalnim de martisor 2008
mih.augusta spune:
quote:
Originally posted by cristinici
Zouzou felicitari pt noua titulatura.
Am o intrebare unde se poate face ureaplasma si clamydia din secretie in Bucuresti si daca iti recolteaza ei sau vii cu lama de la dr. As vrea sa le fac pt ca nu le am decat din sange, iar ureaplasma deloc.
cristinici
Buna seara sau dimineata fetelor,
cristinici
la bios (pe Roma)sau la sanador - piata victoriei se fac analizele astea din secretie.
Bafta
zouzounaki spune:
pt.fetele care mi-au scris dupa ce am plecat la manastire,dimineata voi merge din nou,ca sa las scrise si numele voastre
ioanatugs
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI