Gravidute si mamici de CLUJ - 47

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

neata:)

sis, te adaug indata

alex, cred ca eu ma arat pe la 1 jumate in parculet:) daca se pastreaza vreme faina:)

ralu super ca ai scris ce trebuie:) merci:) ati botezat careva bblusii la Biserica "sf c-tin si elena"? de pe motilor? cam cat tine ceremonia de botez?

Poate ajungeti fetelor in parc:) sa ne vedem

merg sa mai citesc ceva:)

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza fetelor,acuma am ajuns si eu la servici si am intrat sa vad cine ce a mai scris.Voi deja suntem experte si mai ales ca numai mamicute ,oare eu sunt singura graviduta din Cluj?Am sa va dau o veste:Azi intram in saptamana 20,deja suntem maricei.Asa ma bucur,abia astept sa imi tin si eu puiutul in brate.Acum va las un pic sa ma apuc de treaba ,dar mai revin.PUPICI

Andreea 20+ in astptare de bebe Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Raluca, ti-am trimis pm cu id-ul meu de mess :)) ti-a expirat anul de pauza?

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

neata si de la noi. Aseara am mai vrut sa intru, dar internetu asta nenorocit....normal ca a picat.

Alex cat a costat chestia aia? Si cat a durat pana ai facut-o?Cu intorsul genelor.

Co eu am facut pe Motilor botezul.Maxim o jumate de ora a durat.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu am suport din acela pt bebe, l-am luat de mult, de la miniblu. acum il pun asa la spatele lui, dar oricum se intoarce..
lasa diana, ca sotu meu dastept a dat 3 mil la moasa!!! desi eu ii zisesem 1,5..si tot asa nu i-a meritat, ca am stat mult singura pe-acolo..
mi nou si mie imi pica netu dupa -masa..
a mine a durat cam 3 sferturi d eora botezul la bis. mi-era groaza de numa ca raceste puiu, ca era un frigalau..:(

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetele :)
Puisor, e super camera aia, eu am fost tare happy ca am ajuns acolo, e curat, are baie proprie care e f faina, ai dulap, etc, ca si la o camera de hotel. Plus ca regimul de intrare acolo e mult mai lejer decit in saloanele obisnuite, spui ca te duci la rezerva 5 si te lasa la orice ora, sotul meu a stat aproape toata ziua cu mine cum avusesem cezariana. Eu am vb cu medicul ca vreau sa stau acolo si daca atunci cind nasti e liber te poti duce acolo insa nu poti sa o rezervi pentru ca nimeni nu tine un pat liber doua sau 3 zile pentru tine, e si logic. E pe principiul primul venit, primul servit.
Dar isi merita banii si nu ramii singura, se bate lumea sa ajunga acolo.
Raluca, iti trimit si eu id-ul de mess daca vrei.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Oana cu hainele depinde cum te intelegi tu cu nasa. Eu de ex. cand a implinit David o luna am fost nasa de cununie si i-am cumparat un costumas tare frumos, ca sa fie si el cavaler de onoare. M-am intyeles cu nasa ca il imbrac asha pana dupa biserica si dupa aceea a cumparat ea niste haine cu care l-a schimbat la sala.Dar vezi sa o atentionezi: preotul trebuie sa aiba acces la talpi, deci trebuie sosetutze.

Andree27 zici ca esti dependenta de DC? Lasa ca vezi tu cum e mai incolo, cand o sa ajungi sa arzi manacarea din cauza calculatorului.. O sa vezi ce disperare te apuca daca iti pica internetul....cel putin eu asha sunt

Ioana scaunul de masa de la Cora e Polly si cat costa?Daca iti mai amintesti....

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Redai-gandeste-te ca sunt la servici si mai motrosesc ceva si iar intru sa vad cine ce a mai scris.Sotul meu deja spune ca nu sunt normala ca si acasa cand ajung mananc un pic si hop la calculator sa vad ce e nou.hihihihi...
Alex -sa imi spui si mie cat a costat ca si eu sunt curioasa si daca arata fain.Genele mele sunt lungi si parca si pe mine ma tenteaza.Si la ce salon ai fost?
pupici si mai revin

Andreea 20+ in astptare de bebe Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ok CO draga hai ca poate ne vedem in parculetz

LORE mersi mult ca ai scris ,deci preotul trebuie sa aiba acces la talpile bebelashului ...can am botezat o pe Tiadris nu a fost asa ...poate io fi fost mila sa o dezbrace

RALU pai nu i departe parcul asa ca haideti toata trupa in parculet

DELIA tu nu vii de 8 martie la restaurant???

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANDREE si LORE permanentul genelor a fost 40 ron si am fost la sal GOLDEN MOMENTS daca va intere va dau nr de telefon al tipei care m a facut
merge f bine daca aveti ochii migdalati si genele mai lungi ,arata traznet
ochii mei sunt mai lasati ,inca nu m am rimelat sa vad cum arata ...o sa va zic dupa

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput