Gravidute si mamici de CLUJ - 47
Raspunsuri - Pagina 10
Morgano spune:
Alex: la noi in gasca ne scot sotii pe cele 5 duamne la restaurant de 8 martie, e traditie incetatenita de ani buni, asa ca nu se pune pb sa ma sustrag. As veni cu mare placere oricand altcandva. De aia nici nu m-am bagat in subiectul asta pt ca sunt auto-exclusa din start.
Insa tare mi-e dor de voi si vreau musai sa ne vedem cumva cat mai multe.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Raluca spune:
Co draga si baiatu' a fost botezt la c-tin si elena,
-da nu de preotul paroh de acolo ci de finul lui care ne este prieten. Ceremonia a fost app.40-45 min.
Flory, trimite ID.
Alex draga , eu stau la mama naibii..as face cred mai bine de o ora pana in parc, dumul e rau , masini care polueaza la greu chiar la nivelul caruciorului asa ca momentan stam la noi la tara.
redai spune:
Alex, Mihaela ti le-a facut sau are pe cineva angajat?
Eu stiu ca mi-a zis preotul sa il las asha la picioruse.Pe David l-a botezat parintele Marcel.Biserica Sf. Constantin si Elena e foarte rece.Mi-e mi-a placut ca numai un pic l-a stropit cu apa, nu -l-au dezbracat.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
redai spune:
Gabi chiar am fost norocoasa cu dilatatia....si cand ma gandesc ca eu mai vroiam sa stau un pic acasa.....
Care zice-ati ca e bun tortul la Sigma in Zorilor?Nu stiti, oare face si forme? Pe mine m-ar interesa un 18 mare. Maine isi tine fratel-o majoratu si m-am gandit sa ii fac eu tortul pe langa cadou.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
ALEX29 spune:
LORE draga am stat 50 de min pt gene si da la salonul lui Mihaela am fost ,la ADRIANA ![]()
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
Andree27 spune:
Fetelor as avea o mare rugaminte la voi,nu ma puneti si pe mine pe prima pagina cu carucior albastru.Datele mele sunt DP=27.09.1983,UM=06.09.2007,DPN=14.06.2008.Va multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!!
Andreea
20+ in astptare de bebe Eric Ianis
Victo spune:
lore, eu ziceam de cofetaria din sigma, insa nu stiu dc fac asa cum zici tu.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
bex spune:
Merci, fetelor
Ralu, Lore. Noi acolo ne-am cas si ma gandesc sa merge tot acolo. zilele astea sa ne facem si o programare.:)
Andreea, felicitari pentru saptamana 20:) cu bine inainte:)
alex, ajung in parculet:) in jur de 1,30.
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
dpop spune:
redai,nu fac forme ca am intrebat eu mai demult. poate s-o schimbat intre timp politica, dar anul trecut nu faceau.
mami de irina
Ioana13 spune:
Salut
Bebe al nostru a zis azi prima silaba-cuvint: DA. si nu se mai oprea. dadadadad. Foarte clar si frumos
. L-am filmat, dar nu merge youtoubu sa ma laud si voua.....,
Parca vad ca va zice imediat tata, inainte de mama, ca doar D si T sint apropiate ca pronuntie
. iar i-o cumpara tata-su ceva
Lore era cam 450 ron si iti da si un castronel de la Chicoo cadou. Si da sunt Polly, de care am si eu. Eu l-am folosit si il folosesc o gramada.
Sa vedeti ce am descoperit: Sf PAtrick la irlandezi e in 13 martie, data mea de nastere! Nu e super.. cum am nimerit numele bebeului?
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)