Gravidute si mamici de CLUJ - 47
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana13 spune:
No, tu fetelor, v-am dus in eroare.... m-am uitat acum pe net si e in 17 martie sf PAtrick... o tipa in care aveam incredere mi-a spus... De acum voi verifica informatiile
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
DELIA draga pai se pare ca nu potzi sa strici traditzia ,distractie placuta
lasa ca mai organizam intalniri si poate reusesti sa vii
IOANA :( 
CO ne vedem in parc
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
OanaAlina spune:
Gabriela, Raluca multumesc pentru informatiile legate de botez!
Raluca ai zis cumva cu ce il tratezi pe Mihai si mi-a scapat mie? Daca nu te rog mult sa ne spui! Multumesc!
Alex te invidiez si totodata ma bucur ca iti faci timp ca sa iti scorzi timp si pentru tine sexy mami! Eu ca si gabriela gen mircea albulescu! Hihihi!
Ioana felicitari pentru progresele facute de patrick! Ce mari sunteti!
Plimbarica frumoasa la toata lumea!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
ALEX29 spune:
OANA mersi mult ,pai daca vrei si tu potzi sa ti faci timp pt tine
v am recomandat oja de la Kallos cea waterproof e super buna tzine 3 4 zile fara sa se decojeasca de pe unghie ,eu zic ca odata pe sapt unghiutzele noastre merita sa le acordam timp
iar la salon DA CE NU MERITAM SI NOI SA MERGEM ODATA PE LUNA ...SAU CHIAR DE DOUA ORI:)))
ce sa facem tu mamicilor asta i viatza dar eu zic ca intotdeauna trebuie sa punem pretz pe noi si sa ne ingrijim cat de putzin ...conteaza
pupici
vb mai tarziu
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
redai spune:
Co si noi tot acvolo ne-am casatorit.Eu pt botez nu am fost sa programez. L-am sunat numai pe preot intr-o zi, mi-a zis cand sa revin cu alt tel ca sa aiba agenda in fata si ne-a programat.vrei si nr de tel?
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
bex spune:
Da, alexutzo, iti dau dreptate! :) abia astept sa te vad:)
gabitzo, nu ajungi si tu?
Lore, da te rog! nr este de la biserica sau al parintelui Sabau? stiti cumva daca trebuie facut ceva inainte, de ex sovedanii?
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Gabriela77 spune:
Andreea, felicitari pt saptmana 20!
Raluca, azi ies numai pe la 15.00 cred, acum a picat lata Sara. Dar dau telefon oricum! Trimit PM cu ID mess.
Alex, Sis, nu stiu dca ajung pana in parc, pentru noi, de pe Campului e departe, desi as vrea
Ioana, felicitari pt silaba lui bebe.
Noi sintem bine, aseara mi s-a parut ca respira mai greu, dar azi parca iar era bine, nu febra, stare generala buna, nu luam nimik. Raluca si pe mine ma intereseaza remediul homeopat.
ACum ne place suculetul de mar, am ajuns la aproape 30 ml, maine introducem o lingurita de suc de mar. Cu toate baveticile din lume, tot ne patam hainele.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
bex spune:
Bv Sara:) pt performantele cu papica:)
imi pare rau ca nu ajungeti:) poate intr-o zi cu mai multa caldurica:)
noi ne pregatim de iesit:) va pup
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Victo spune:
gabi, eu am cumparat din cora niste bavetici mai mari, cu o fata impermeabila si care s ebaga pe manute..sunt super practice.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)