Gravidute si mamici de CLUJ - 47

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici..uite ca au trecut cateva zile si nu am avut timp sa intru pe forum prea mult....am avut-o pe mami a mea aici si lucru ciudat parca bebe edi a fost mai agitat ca niciodata. nu stiu de ce dar cand am si eu o mana de ajutor ( mama sau soacra) parca simte si vrea doar in brate...plange , se agita, nu doarme ..decat intr-un final intr-o pozitie chircita cu capul sucit la mine pe umar..ufffff si ma doare iara sanul stang pe care ma apasa edi ..am facut febra 38 si ma simt ca naiba. CE SA MAI FAC? cand plange tare nu se consoleaza cu nimic..nu tu muzica..televizor..plimbat prin casa..cantat..uitat in oglinda( ceea ce de obicei ii place) sticulta cu ceai..suzeta..nimic..doar pusul la san il opreste din plans. vroiam sa ies cu el la plimbare si cand am vazut ca se invineteste de plans l-am dezbarcat si l-am pus la san...a adormit in 5 min. As vrea si eu sa ma pot duce prin oras..la cumparaturi...la doctor..la cosmetica...nimic..nu pot sa-l las singur nici un moment. in 3 zile are trei luni...oare asa o sa faca tot timpul? cum sa-l dezvat de obiceiul asta( calmat la san)? cand sunt singura acasa il las sa planga mai mult desi ma doare sufletul dar cand e sotul nu pot ca se streseaza el prea tare...si hopa ..bebe la san...papa..adoarme sau doar sta linistit cu sanul in gurita.

sper ca ati avut rabdare cu un mesaj atat de lung :)

am si alte intrebari..CUM TAIATI UNGHIILE LA BEBE? LA MAINI LE ROTUNJITI PE PARTI? DAR LA PICIOARE?

ANDREE felicitari ptr viitorul bebe...sfat..sa-ti faci toate poftele acum...rasfata-te pana mai poti..acum tu si bebe sunteti prioritatea 1 ptr toti..dupa nastere va fi numai BEBE...asa ca profita :) cat despre nastere...asta depinde de noroc, de starea ta de sanatate..fa multaaaaa miscare..mai ales plimbari..eu sunt sigura ca am nascut usor si repede datorita miscarii . nu am fost la centre speciale ptr gravide...dar am facut miscare acasa si plimbari zilnice (KM intregi)

cat despre slabit...eu sunt aproape la fel ca inainte de sarcina....doar burtica e mai greu de dat jos :( acum imi sunt bune ultimele perechi de pantaloni cumparati..cam pe la 52-53 kg...nu am cantar sa ma cantaresc acum..dar sper sa nu am mai mult de 55. :)

pupici..de la mami si edi.

p.s .ptr mami care se intalnesc in parcul din manastur...sper sa pot ajunge si eu pe acolo cat de curand. as vrea tare mult sa va cunosc.

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

FETELOR,ma primiti si pe mine in gasca voastra?

Tot colindand prin forum am dat de voi,si-am zis hop,top vin si eu cu toate ca stau peste hotare (in Spania),tot CLUJANCA MA SIMT.

Eu am un stunfulet,de 1an si 3 luni.
va pup pe mamici si burtici

GEANYALVARO

geany http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

merci pt incurajari VELENAMARIA(sper ca am scris bine) si pt bun venit! si eu sper sa fie bine si sa scap cu brio!Intr-adevar ai dreptate cu rasfatatul,dar ma gandeam ca dupa 40de sapt in care papi chiar ce vrei si apoi asa ti se taie ratia.hihihi
Va rog sa mai imi spuneti ce trebuie sa stiu si trebuie sa fac,inafara sa ma fac cu crema pe burtica,pt ca eu sunt la prima sarcina si nu stiu prea multe!!!

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

geanina-nica bine ai venit

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

elena draga, imi pare rau de plangacila, dar si a mea e la fel. in plus, cum creste mai mare si urla mai tare.nu-i mai place nici pe burta somnul, acu doarme in scaunul de masina.

andreea, subscriu - miscare multa = nastere usoara si refacere rapida.

mami de irina

editez: cu unghiutele - la mana rotund, la picior patrat - asa zicea in carte. eu fac patrat la amandoua,ca nu sta cuminte si odata i-am taiat o data cu coltisorul si un pic de pielicica si s-a inrosit tot degetul apoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Nu va suparati dar sa stiti ca eu nu sunt chiar decord cu miscarea asta.In timpul ssaarcinii am mancat si am dormit. cand ieseam la plimbare imi puneam fundul in masina si atat. nimik alceva si am nascut foarte usor. De la prima contractie pana a iesit au fost 3 ore si 7 minute.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Geanina si Andreea bine ati venit!

Velenamaria probabil are colici, ca cica ala e un plins neconsolabil.. si sinul ii linisteste, e caldut linga tine... Incearca cu remedii de colici: frecat burtica, pus ceva caldut pe burtica... Daca e asta, scapi in maxim o luna!!! Sau poate si de oboseala plinge. Si al meu e mai miriit si vrea in brate, imediat ce isi da seama ca e cineva in plus in casa... mai ales bunici
Sa nu te lasi cu sinul. Incearcas sa vb cu un specilist.

Noi nu venim in Manastur... ca sintem home alone si autobuzele 43 sunt cam nasoale, unele, pt urcat carucior. Ne-om vedea de 8 martie.

miine ma duc la coafor. Chiar m-am programat, dupa aia citesc aici de cum sa ne facem timp pt noi....

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ceva de suflet http://www.trilulilu.ro/xdale/942627070911fd

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

multumesc de raspunsuri
DIANA/ taiatul unghiilor a devenit un cosmar..si eu l-am taiat un pic pe eduard si de atunci ii tai unghiutele doar cand alaptez..si e mai linistit. imi e tare frica sa nu le tai aiurea si sa creasca in carne..am vazut copii cu mari probleme la unghii..ufffff.sa ne fereasca dumnezeu. eu nu l-am pus inca in scaunul de masina...ma gandeam ca nu sta comod acolo..dar deseara am sa incerc. culmea .avem scaunul dar nu si masina :) sotul meu l-a cumparat din greseala..eu i-am cerut sa cumpere un port bebe iar el a cumparat ce a crezut el...:)

REDAI, cum am mai spus.. e dupa noroc...insa eu am observat la mine in timpul sarcinii ca ma simteam mai bine dupa multa miscare...iar cand au fost caldurile alea mari si stateam inchisa in casa ma simteam aiurea si fara forta...oricum ma bucur ca ai nascut asa usor..sper sa fie asa ptr toate femeile...dar..mai e ceva ..modul in care percepem durerea...unele femei indura mai usor....

IOANA..cred si eu ca sunt colici..mai ales ca screme mult si face multe parturi...i-am dat tot felul de siropele.sab simplex, bonisan..espumisan..acesta din urma pare cel mai ok..dar nu se calmeaza total. sper sa-i treaca mai repede sa putem si noi iesi la plimbare fara probleme. azi de ex dupa 15 min. urla in strada de numai...atata s-a agitat pana a vomitat..l-am bagat in casa si l-am plimbat in brate pana a dat multeeee vanturi si a adormit.

am tot vazut ca ati vorbit de proba suptului..cum se face?

cat ar trebui sa pape la 3 luni? edi papa din 3 in trei ore..dar il mai fentam cu ceai ( ptr ca a luat cam mult in greutate) si mai trec si cate 4-5 ore intre mese.

mami si edi.

zicala mea favorita...if you want your dreams to come true..don"t sleep. mi se potriveste....mai ales de cand a venit edi pe lume .:)

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

quote:
Originally posted by OanaAlina

eu am nascut cu dr Puscas si daca ar mai fi inca o data tot pe mana ei m-as "lasa". super profi dupa parerea mea!

astazi zi de smotru...

raluca - cum ti-ai dat seama ca are rosu in gat??? cu ce il tratezi???? oscilo???

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

scuze, te rog, dar nu ma pot abtine:cand am vazut numele lui puscas mi s-a ridica parul pe spate,in adevaratul sens al cuvantului. a fost dr mea la a doua sarcina si mi-a zis ca trebuie sa avortez desi analizele de cmv mi-au iesit bine, cu igg pozitiv si igm negativ. dupa paqrerea mea este o comoda si jumatate, nici stiulul ei de atotstiutoare nu imi place.o urasc din tot sufletul meu, si nu o voi ierta niciodata.dar dzeu e sus si vede, nu o va lasa fara sa plateasca pt viata copilasului meu. raman la parerea ca orice medic e f bun atata timp cat sarcina si nasterea se deruleaza fara orobleme.cand apar complicatyiile atunci se vad adevaratii profesionisti.

julia 9+ si alex-raoul

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput