Gravidute si mamici de CLUJ - 47

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutam fetele!!!! si La multi ani pt. 2008!!!

mi-a fost tare dor sa intru din nou pe forum sa povestesc cu voi, abia azi ne-am bagat si noi netu aci unde ne-am mutat (in borhanci)

mersi in primul rand de urari, noi suntem bine, mancaciosi dar si tare maraiti si plangaciosi... se screme si se strange saracutu si nu stiu cum sa-l ajut... si rage de parca e la taierea porcului nu alta....si face asta si ziua si noaptea... ce pot sa fac?????????? HELP!!!

ii dau debridat si sab simplex, baby calm, pe care il beau si eu, dar se pare ca nu au nici un efect...
acum avem aproape 6 saptamani si 4 kile, am crescut foarte bine si in rest suntem ok... daca n-ar fi durerile astea de burtica am fi cel mai cuminte copil!!!!

abia astept sa va mai citesc din urma, deocamdata sunt rupta de oboseala, ca nu doarme bine noaptea si nici ziua din cauza crampelor... of, of, of...

va pupam si aveti aici niste pozici cu noi!!!

http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Neatza fetelor,acuma am ajuns si eu la servici si am intrat sa vad cine ce a mai scris.Voi deja suntem experte si mai ales ca numai mamicute ,oare eu sunt singura graviduta din Cluj?Am sa va dau o veste:Azi intram in saptamana 20,deja suntem maricei.Asa ma bucur,abia astept sa imi tin si eu puiutul in brate.Acum va las un pic sa ma apuc de treaba ,dar mai revin.PUPICI

Andreea 20+ in astptare de bebe Eric Ianis

nu, nu esti singura gravidutza, uite-ma si pe mine:. eu sunt doar in 9 sapt, dar am deja un baietel de 5 anisori.la ce medic esti?la butnaru?cum e?eu sunt la nanu, dar nu imi prea place.
ce analize ti-ai facut pana acum?
julia 9+ si alex-raoul (5 anisori)

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Julia daca tu intrebai de doctori: mie mi-a urmarit nasterea Muresan, dar a plecat in ziua in care am nascut, lasindu-ma in grija lui Dan Boitor. face consulatii si la medstar, deci are acces la ecografu ala performant. Eu am fost multumita de el, s-a ocupat f bine de mine in ziua aia si dupa aceea cit am stat in spital a fost zilnic la mine.

Eladea, ai un bebe mic si scump. Poate ca ii este foame de plinge asa tare si asa micut. Se satura cind maninca? sau colicile.... carora nu prea ai ce le face... numa cu rabdare si cu micile remedii, care nu au totdeauna efect. O sa treaca perioada si te vei bucura si mai tare de bebe Eric. Imi place poza in care e cu o bunica si el tine minuta ridicata: parca zice "mai lasati-ma in pace".

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana 13, mersi de aprecieri... e intr-adevar un dulce, iubirea vietii mele si ingerasul nostru scump... il iubim de nu mai putem...:)

de mancat mananca, si cma pe la jumatea mesei il ridic sa ragaie, dupa care ii mai dau papa, asta daca nu adoarme intre timp... daca adoarme atunci se trezeste mai repede si papa din nou..
problema e ca inghite mult aer cum se agita si se screme... si plange... are multe gaze pe care le elimina foarte greu... si nu stiu de ce...

doamne ajuta sa-i treaca cat mai repede!!! saracutii de ei sunt asa mici si se chinuie asa de tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA draga eu ii tai unghiile drept si le rotunjesc la colturi
felicitari pt revenirea la kg ...eu am am de tras

Cum sa nu te primim GEANINA ,bine ai venit printre noi

LORE tind sa fiu de acord cu tine ,desi miscarea nu strica
dar uite la mine :am fost la gimnastica ,plimbare zi de zi pe jos si cu masina nu mai vorbesc ,in fiecare duminica la innot si am avut o nastere .........ufffffffff

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELADEEA ai un scumpppppp de copilash
IOANA super tare ce era pe trilulilu

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Da Julia sunt la Butnaru.Eu una sincer sunt foarte multumita de el.Inainte am fost la Svetlana chetraru si eu la inceput am avut probleme cu sarcina ca tot sangeram si ea mi-a zis ca nu e nimic,dar am fost la urgente si Butnaru era de garda si m-a internat automat si s-a ocupat f mult de mine fara sa ia nici un sfant.Sincer mai rar.Si de atunci f tare si-a dat interesul.Acuma nu vreau sa te speriu,dar am auzit de la mai multa lume ca la Nanu daca apar complicatii te pune pe urgenta si te trimite la stanca sau la gine 1.Apropo daca vrei sa nasti la clinica privata si Butnaru isi deschide din4 febr si chiar am vb cu el despre asta si duce cei mai competenti oameni de la gine 1.Cat despre analize eu mi le-am facut toate acelea de sange si cand eram in sapt 16 mi-afacut 2t si a iesit totul ok si a zis ca nu mai are rost sa-mi faca 3t pt ca eu nici nu am peste 35 de ani si nici nu lucrez intr-un mediu toxic.Daca mai ai nevoie de ceva informatii si pot sa te ajut te rog sa-mi spui.

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

mersi alex, e un scump si-l adoram.. nu ne mai saturam sa-l privim...

abia astept sa-i treaca burtica sa fie si el fericit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

BUNA FETE!
dpopma pui si pe mine pe listuta?(por favor)
GEANI(GEANINA-NICA)ALVARO 3-OCT.-2006.Multumesc.

velenemariasieladea2005incercati sa -l puneti pe spate,luati cu mana dreapta piciorusele le ridicati la 90grde.tinandu-l de talpute,le apasati spre burticica si le ridicati,in timp ce cu mana stanga faceti masaj la burticica,asta am invatat-o aici in spital,mie mi-a mers,sper sa va ajut si voua.Incercati sa stati cit puteti de calma,bbul simte starea mamei mai ales cand e obosita.si atunci parca in ciuda noastra plange si mai tare.asa e la inceput pina la urma trece.

Unghiutele eu le taiam cand dormea.

JULIAbine te-am regasit,cum o mai duci?

IOANA13 m-ai facut sa zambesc cu mes.de SF.PATRIK.

GEANYALVARO

geany http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ioanapur si simplu mmmmmmmmmm-am topit cu TRILULILU

super tare.
GEANYALVARO

geany http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput