Gravidute si mamici de CLUJ - 47

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ALEX29AM OBSERVAT CA AI NASCUT EXACT DUPA UN AN,EU AM NASCUT IN 3-OCT.2006.
ASTA DA CA N-O S-A UIT.SARBATORIM IMPREUNA

GEANYALVARO

FOTO AICI

geany http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

E, Geanina, sa ii mai crezi pe toti desteptii(in leg cu sf patrick)!! Bine ai venit!!!!
Eladea ,m-am mai uitat in continuare la poze, e un dulceeee. O sa treaca colicile astea... al meu nu a plins de la aere, dar tare il chinuiau si miriia in somn. Si acum se mai strimba cind face si la kk, parca face un elefant... Tot se inroseste.
Azi a plins cit nu a plins toata viata lui... si nu stiam ce are, s-a finalizat totul cu un kk dupa care risete si voia buna.

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna seara:)

alexutzo, ce ai mai cumparat? fetelor a fost asa fain in parc, trebuie sa iesim si noi mai des:)

andreea e f scumpic bb eric:) sa va traiasca si sa aveti cat mai putine colici:)

geany, sa va traiasca Alvaro, imi place tare mult numele:) daca aveam baietel, il numeam Alvar:) pustiul tau e nascut in aceeasi zi cu printesina noasta Tiadris, fetita lui Alex:)

va

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

quote:
Originally posted by geanina-nica

BUNA FETE!
dpopma pui si pe mine pe listuta?(por favor)
GEANI(GEANINA-NICA)ALVARO 3-OCT.-2006.Multumesc.

velenemariasieladea2005incercati sa -l puneti pe spate,luati cu mana dreapta piciorusele le ridicati la 90grde.tinandu-l de talpute,le apasati spre burticica si le ridicati,in timp ce cu mana stanga faceti masaj la burticica,asta am invatat-o aici in spital,mie mi-a mers,sper sa va ajut si voua.Incercati sa stati cit puteti de calma,bbul simte starea mamei mai ales cand e obosita.si atunci parca in ciuda noastra plange si mai tare.asa e la inceput pina la urma trece.

Unghiutele eu le taiam cand dormea.

JULIAbine te-am regasit,cum o mai duci?

IOANA13 m-ai facut sa zambesc cu mes.de SF.PATRIK.

GEANYALVARO

buna, geanina.uite incerc sa ma autoincurajez ca mai este doar vreo luna de greturi...asa m-am saturat de ele...
ma interesez in stanga si in dreapta despre nasterea in spania, sunt in dilema:sa nasc aici sau acolo?
tu esti bine?

julia 9+ si alex-raoul (5 anisori)

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ioana 13 si bex, sa ne traiasca si sa fie sanatosi si fericiti! sunt tare dulci dragii de ei!

ioana, m-am mai linistit citindu-va pe voi! mersi de incurajari!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

www.youtube.com/watch?v=7nR739f-8IA" target="_blank">Aici vorbesc
Sper sa se vada

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GEANINA draga avem ce chefui mai avem o papusica nascuta in aceeasi si cu Tiadris ,Daria ,fetitza ANDREEI

CO draga am fost la mag acela sa vad daca au ceva caciulitze si n am gasit nimic bun
as fii vrut ceva cu bumbac in interior ..
pai chiar asa ma fetelor are dreptate CO tare frumos a fost in parc asa ca haideti si voi

GABI pe unde esti ...cred ca o iau pe CO si venim noi prin zona ,aveti vreun parculetz pe acolo ????

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

IOANA draga cat de emotionant poate sa fie sa l auzi cum incepe sa vb .......de aba astept
felicitariiiiiiiiiii si pupicuri la voinicel

3 oct.2007

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA

3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

JULIAeu sunt bine,multumesc,mi-a trecut raceala.
Si eu am avut greturi,pana in ultima ora,am vomat pe masa de operatie.(cazarina programata).
Aici sunt niste pastile,CARIBAN,nu stiu daca la noi se gasesc?
Cu nasterea vei vedea tu,atat pot sa-ti spun,eu aici am fost incantata.sa-u comportat cu mine super.multi pupici si nu te descuraja,am citit ca ai avut experiente rele..

ioanaai un printisorrrrrrrrr,am vazut toate inregistrarile,vreau sa-ti spun ca le-a vazut si ALVARO,CARE A INCEPUT SA VORBEASCA CU PATRIK,si vroia sa-l prinda prin ecran ,cand rade e un simpaticcccccc foc,(al meu tot cu stranut a inceput sa rada).

ALEX29,ADREEA(mami lui Daria)am sa incerc sa fiu acasa.in 3 octom.2008.

bexmultumesc ptr.complimen,si poate da Domnul si faceti si baetel,mie imi place CARINA.E FRUMOS,
si ai o FETITA PE CINSTE II STA BINE CU CORDELUTA ROZ.E o dulcica.

NOAPTE BUNA SI SA VISATI CU INGERASI.

Mergi la inceput