Gravidute si mamici de CLUJ - 47
Raspunsuri - Pagina 8
OanaAlina spune:
fetele care ati facut botezul recent, ce a cumparat nasa pentru bebe??? m-a intrebat si apoi eu de unde sa stiu... ajutooooor!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
Ioana13 spune:
Alex, cum permanent? Culoarea permanenta sau ti le-a intors?
Soanso ce siropel ii dai Soranei pt imunitate?
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
pufulet74 spune:
Puisor, eu am stat in salonul privat la Stanca, ce vrei sa stii?
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
puisorul spune:
Pufulet, vroiam sa stiu daca merita banii, daca are baie in camera si cu cine ai vorbit ca sa stai acolo? Adica cu doctorul sau cu ceva infirmiera. Ca o cunostinta a negociat cu infirmiera salonul in care sa stea. Oricum cred ca e chestiune de noroc daca nu ai nasterea programata.
37+ cu
Stefana
ALEX29 spune:
Cam gata tu fetelor pe ziua de azi
IOANA draga mi le a intors ,cica tzine si 4 luni ...cred ca ar arata super bine la cineva cu gene mai lungi
tu fetelor eu iara am facut "desert"in seara asta :macaroane cu branza si stafide la cuptor ,is innebunita asa mi plac de numa
CO draga eu ma tot dau cu alifia aia pe picioare dar inca nici un rezultat ...deja am folos un tub
la tine cum e ?
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007
ALEX29 spune:
PUISOR draga esti sigura ca vrei sa stai singura in salon ?
inainte sa nasc si eu m am gandit la varianta asta, dar am fost tare fericita ca n am ales o pt ca am stat in salon cu niste mamici super de treaba si asta m a ajutat mult
am mai povestit ,am mai glumit etc...timpul trece altfel si durerea parca o suporti mai bine cand ai pe cineva alaturi
dar daca sotzul tau poate ramane cu tine si noaptea atunci e altceva
Noapte buna 

3 oct.2007
Morgano spune:
Puisor, merita camera aia toti banii, e liniste, baia e super - mai faina decat camera care e ca o camera de hotel: 2 paturi, TV, 2 patuturi de bebe din alea de pampers, e in regula. Sper sa ai noroc sa fie libera. Acuma vad ce putin mai ai....
Alex, daca dai peste genul de trupa cu care am stat io la reanimare... hm, mai bine cuc, desi voi stiti ca io-s fte sociabila. Oricum in salon a venit a doua zi o tipa tare simpatica, asa ca putine sanse sa fie singurica
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Gabriela77 spune:
Anca, bine ai revenit, mi-era dor de tine! Multumesc de sfaturi si complimente.
Oana, am primit si eu. Multumesc mult!
Ramo, eu zic ca ai facut bine, mi se parea si mie mult prea repede cu sucurile. Ce pacat ca nu ne-am intalnit azi. Am ieist si eu afara pe la 2 jumate.
Sis, scuze, n-am stiut ca esti tu, mai intri odata? iti rezerv un loc special in listuta mea! Covrigii ii mananac si eu cu iaurt, no comment….
Nico, ce sperietura! Si Sara doarme numai pe spate, dar am inteles ca nu ar fi o problema decat atunci cand sint foarte mici.Ea da aerul afara de fiecare data dupa ce mananca, sper sa nu fie probleme.
Ramo, exact asa doarme si Sara, si daca incerc sa o intorc tot pe spate ajunge, nu cred ca trebuie sa ne facem grii si nepotelele mele asa au dormit.
Lore, norocoaso, cu dilatatie 8 la spital????? Offff, cat am tras pana la 2 apoi pana la 8….
Diana, eu in tinerete am stat in Zorilor cu sotul, ma rog viitorul, prin chirii, cu paturi mici si subrede, dar cu multa dragoste….eheeeeeeeee….
Oana, nasa cumpara trusoul bebelusului, adica hainitele pt botez, prosopelul plus listuta pe care i-o da preotul.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
NEATZA fetelor
AZI INTRE 13 30 SI 14 INTALNIRE IN PARCUL MARE DIN MANASTUR
CINE VINE?
3 oct.2007
Raluca spune:
neatza buna si de la noi,
eu sunt varza, dragu de baiet a dormit rau asta noapte...
se arata o zi frumoasa, pana in parc nu ma lansez ca prea departe asa ca eu o sa dau o tura la pranz pe Campului, Ramona, Gabi, veniti? dati un bip daca si cand iesiti, Ramo ai nr. meu?
Oana ptr. nasa: panglica alba, prosop sau panza alba, cana ptr. apa sfintita, hainutze ptr. Maria.
care mai intrati pe mess?doar pe oana am reperat-o....
mai vin,