Gravidute si mamici de CLUJ - 47

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

seara buna,

Co ,ce harnicuta esti cu invatatul ,vai si eu tb sa invat dar asa nu am nici un chef...fac ciorba de fasole cu ciolan,ca tot vb de fasole azi.

Andree27,nu te doare cand nasti nuuuuuuuuuuuuunma un pic!sincer acuma depinde de cat de repede de dilati,cat dureaza travaliul,cat de rabdatoare esti la durere,dar foarte important e psihicul tau ,tb sa gandesti pozitiv,sa asculti de moasa,si sa te rogi la DD SA FIE TOTUL BINE SI SA AI UN INGERAS SANATOS!

Gabriella,eu zic sa incepi cu suc de morcov,o lingurita mica,cresti cantitatea pana la 30 ml,porma adaugi in el suc de mar,intai o lingurita si cresti cantitatea.porma pui mar pasat in morcov ,biscuitei,branzica,piersica.eu deobicei nu amestecam la o masa mai mult de doua fructe.si obligatoriu sa lasi doua trei zile pauza intre administrarea unui nou aliment...si urmaresti kk daca e moale nu-i mai dai alim respectiv decat peste ceva timp.

m-am uitat la poze........avem niste fetite absolut superbe!!!!!!!!!!!
ramonella,papusica ta mi-a adus aminte de botezul Soranei si ia era imbracata asemanator iar noi parintii eram la fel de emotionati ca voi!seamana cu tine parca Bea!
gabriella,vai de mare si frumoasa e Sara......eleganta nu mai zic .
Co ,printesa ta cu riscul sa ma repet dar are niste ochisori absolut superbi.imi plac bentitele ei ...
alex,mireasuca de nota 10,nu te mai stresa ca slabesti tu pana la urma.tiadris e foarte trendi cu ceasul .
acum urmeaza sa vizionez poze cu baietei.......poate gasim un ginere

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Victo, Ramo, nu vreau sa va sperii, asta mi-a zis doctorita ca e cea mai probabila cauza, eu acuma il sprijin cu o perina ca sa stea pe o parte. Plus stau si noaptea cu el juma de ora in brate sa ragaie, mie asta mi-e cel mai greu, ca mi-e un soooomn... Nu stiu ce sa zic, daca n-o pateam probabil ca n-o luam prea in serios, dar asa...

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Victo, imi trimiti PM cu numarul de telefon al cosmeticienei si adresa please.
Nico, am vazut cred ca la Carrefour un suport special din burete care sa il tina pe bebe pe o parte cand doarme. Poate ti-ar fi de ajutor. Oare tu ai stat la Stanca in salonul privat?
Pupici

37+ cu Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Anca, da azi am laud ca am fost mai harnica la invatat:) abia astept sa treaca sesiunea asta, mai am una si dezertatia si gata!!!! ce mai face papusica ta? i-a mai crescut parutul?

Lore...ce sa zic voi stiti mai bine:) tu esti tinerica si pana la urma varsta mamei e importanta, in primul rand:) oricum..aveti vreme sa va ganditi:) deocamdara spor la invatat si bafta in sesiune.:)

adrianelor, voi ati invatat ceva?

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

gabi, nu, eu stau in zorilor, dar am amintiri placute din "tinerete" cand stateam cu prietenul (acum sotul)acolo, in chirie intr-o camera miiica, intr-un pat miic... si ce fericiti eram, nici o grija nu aveam!

si eu tot 7 mil la dr am dat, 2 mil la moasa. moasa nu si-i a meritat, dar asta e... data viit ma duc la stanca, mi-e greata de gine1 deja

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Puisor eu am nascut la gine 1, cred ca e vorba de Pufulet

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA draga am inceput sa mananc de toate ,cred ca suntem gata la capitolul colici ...ii mai dau din cand in cand cate o linguritza de water gr.
ANDREEA27 nu ti mai face griji o sa fie bine ,vorba lui Gabi ...am si uitat deja si intr un an sau doi trecem la inca un bebe

legat de epilatul inghinal ..doar lama ...restul e prea dureros

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor multumesc din suflet pt incurajari!!Inante sa nasc o sa va scriu din 5 in 5 minute si asa macar stiu ca si voi ma incurajati si o sa fie mai usor.Acuma va las ca am ajuns de la servici si ma duc sa pap!Pupiki

Andreea 19+ in astptare de bebe Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA mersi mult de tot
NICO hai papusa la o ciorbitza cand vrei tu

FETELOR mi am facut permanent la gene ,e o schimbare intradevar dar nu f mare
RALU am avut noroc ca nu m a piscat deloc

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

co,asa mai am si eu! dar nu am nici un chef,se pare ca mi-am iesit din "mana" cu invatatul.cand am terminat fac am zis ca nu mai fac veci scoala si ...deja ma gandesc ca poate mai fac un master...hi,hi,hi peste vreun an-doi.

Sorana e ok,fetelor mi-a recomandat medicul siropel pt imunitate,deja ii dau de doua luni ,nu s-a mai imbolnavit Sorana deatunci ,sa fie oare o coincidenta ,nus ce sa zic dar eu mereu aveam cu ia pb cu gatul,raceala,muci nu mai zic de laringita cu care am ajuns internata.

din ciclul de "rasu-plansu" tocmai a facut Sorana pisu pe covor!a zis senina "am cut mezee" in traducere am facut mizerie!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput