Gravidute si mamici de CLUJ - 47
Raspunsuri - Pagina 6
nrl spune:
Fetelor, multumim de urari, nici eu nu stiu exact cum s-a intamplat cu Andrei, prefer sa nici nu ma mai gandesc, la 3 dimi era ok si radeam unul la altul si la 6 credea ca moare
Ideea era ca nu tre sa doarma pe spate, asta mi-a zis de la spital, sper sa fi fost doar atat, ca ne-a mai dat sa facem un control neuro si mie cam frica
Oana, eu vin oriunde la plimbare, doar sa ne chemi, noi nu avem parc in zona, asa ca oricum luam intai masina
Delia, imi pare rau de necazurile de la firma, eu am o prietena autorizata pe germana, dar in Oradea
Andree27, bine ai vent 
Alex si eu sunt fan ciorba de pastai
. Mersi de poze 
Ramo, felicitari pentru botez
Nu mai stiu cine intreba de doctor, eu recomand cu caldura si pe dr. Rotar cu care am nascut si pe dr. Chetraru care mi-a urmarit sarcina.
Azi am avut o groaza de lucruri de rezolvat, asa cuminte a fost puiutul meu, l-am luat peste tot cu mine, la banca, la tribunal, la primarie
a dormit de la 9 la 12. Sper sa fie si maine la fel, ca n-am terminat drumurile...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
Victo spune:
mai fetelor eu am mancat pasati..si sarmale..rarisim si cate o portocala..mai si ce aromata si dulce era..yum...
diana, andree eu am dat 7 mil. la dr.
puisorul eu m-am epilat cam de vreo 3 ori total inainte. dc vrei iti dau nr tipei a care am mers, e draguta, nu te refuza.eu m-am tot lovit de chestia asta ca nu ma face ca-s gravida. si fol o ceara elastica, care nici nu doare asa rau.
oana, eu vreau cartea aceea. dc ai vreme trimite-mi-o te rog pe mail. adresa este id-ul de mess. multam
bebe meu asa d edragut rade..si gangureste..doamne doamne..
mai andree..uite, eu nici nu am plans de durere..eram chiar nervoasa la un mom dat ca nu reusesc sa nasc odata, ca stiam ca bebe sta deja d eprea mult timp pe poztie..si numa la asta ma concentram. iar in sec urmatoare cd l-am vazut, am si uitat totul..ca era asa d efrumooooos..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
redai spune:
Co scumpa eu acum sunt in primul an la facultate, pe cand termin David o sa aiba 3 anisori si o sa il dau la o gradi, dupa aceea vreu sa ma gandesc sa ma angajez si eu undeva macar 2 ani , asta ar insemna 5 ani. peste 5 ani sotu-l o sa aiba aproape 40 si eu aproape 30. iti dai seama ca tunci nu prea mai avem noi chef de scutece, lapte praf si altele. Ne gandim sa vizitam si noi cat mai mult lumea asta. Plus ca vrem sa ii oferim tot piticului si deocamdata avem doar 2 apartamente. cel in care stam noi si unul care o sa fie a lui Daid. Asha ca ......las ca imi aduce el o faca cand o sa fie momentul ![]()
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
Andree27 spune:
Nrl- merci mult pt bun venit si Victo-pt sfaturi!!Chair ma bucur nespus de mult ca am intrat pe acest forum.Sunt la servici si cand mai fac o pauza sau nu avem de lucru mai trag cu ochiul la ce scrieti.pupiki
Andreea
in astptare de Eric Ianis
Victo spune:
uff..mai nico...ma sperii..:(:(..eu tot ma gandesc sa il las pe bebe sa doarma singur noaptea si nu stiu cum sa imi fac curaj..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
nrl spune:
Andree27, eu te sfatuiesc sa ceri anestezie epidurala, eu nu cred ca as fi rezistat la 12 ore de travaliu fara ea, dar asa a fost super ok, mai vreau o data, peste cativa ani...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
RAMONELLA spune:
Da tu Nico Bea mea doarme numai pe spate...Cum sa doarma???Doar la inceput,vreo 3 saptamani a dormit intr-o parte,ca atunci cum o puneai asa statea...dar acuma se intoarce ea pe spate,singura.Pe burta n-am pus-o niciodata,ca mi-e foarte frica..
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
Ioana13 spune:
Salut
pt cine intereseaza, sunt la Cora scaune de masa de la chicco in oferta.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Andree27 spune:
Nrl-acelasi lucru m-a sfatuit si nasica mea,care e Ramonel, si chiar am vorbit cu doctorul despre asta.Stiu,de fapt banuiesc, ca ,cu epidurala nu e rau ,dar stii cum e omul in fata necunoscutului,ca are o frica in el ,asa si eu.Oricum eu in 14 iunie implinesc 40 de saptamani ,pe atunci trebuie sa nasc si sper ca pana atunci sa fie bine.Oricum va multumesc pt tot!!pupiki
Andreea
19+ in astptare de bebe Eric Ianis
redai spune:
Andreea multi inainte.Daca o sa ajungi sa faci epidurala e mai usor. Eu am ajuns la spital cu dilatatie de 8 cm. Asa ca......nu am avut parte de ea.oricum, banuiesc ca e mai ok.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad