Gravidute si mamici de CLUJ - 47

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Tu finuta,stii ce i-am zis ieri la cosmeticeana cand am fost la epilat????ca doare mai tare epilatul inginal decat nasterea.....cine ma aude zice ca nu-s normala...vorba ta,truli luli...

Puisorule eu m-am epilat total inghinal,cu ceara calda.Nici nu poate fi vorba de bagat aparatul la mine..ioii...

Si noi am fost afara,am papat si acum nu vrem sa dormim...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, bine ai venit! Sigur ca va fi bine totul si vei avea un bebe minunat si sanatos! Cu duererea un pik va fi, ca doar nasti, dar nimik de nesuportat! Uite eu deja ma gandesc la bb2, deci nu a fost asa rau.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Oana te rog sa mi-o dai si mie. Cum ai reusit pana la urma . Te rog sa imi trimiti si ce ti-a trimis alex. Mersi mult

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gabi i-am dat de vreo 2 ori suculet de morcovi si o data de porto...dar am renuntat...ma apuc pe la vreo 3 luni sa-i dau...totusi,era prea repede...
Am ajuns azi pana aproape de blocul tau,ma gandeam ca poate te vad la plimbare...
M-am intalnit cu Raluca,dar era fara copilasi...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mersi de raspunsuri fetelor.
Vreau si eu carticica daca se poate. Adresa de mail e anisandu2000@yahoo.com
Bine ai venit Andreea

37+ cu Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Apoi tu nasica ,chiar ca trilu lilu ca mie sincer mi asa de frica,intr-un fel stiu ca nu are de ce dar ...Mai ales pt voi care ati trecut prin asta stiti cum e.Pt mine inca e ceva nou,dar o sa va mai scriu si dupa ce nasc si o sa va spun cum a fost,ca acuma sunt plina de emotii.
Gabi merci mult pt bune venit si pt incurajari.
VA PUPIK PE TOATE!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

v-am trimit cele doua carti! sa va fie de folos!

eu m-am epilat cu ceara cand aveam vreo 6 luni si a fost tare agitata ebelina si de aia mi-a fost frica ulterior! de aia am mers pe lama! cu crema nu sunt prietena deloc!

acum e ok cu ceara! atunci nu am riscat!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Oana mersi mult de tot. Raman datoare.

Puisorule eu am folosit crema epilatoare.Nu stiu sigur daca e voie, dar eu nu am avut nici o problema. Cea de la farmec.

Andreea la mine a fost foarte usoara nasterea. o uiti repede,dar trebuie sa fii pregatita psihic de perioada de dupa nastere. Urmatoarele 2 saptamani. La mine a fost crunt.Epiziotomie, depresie, calduri insuportabile, furia laptelui, vizite pe care nu le poti amana, ragate si multe altele.Dar curaj si totul o sa treaca. eu nu fac bb 2

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele :)
Si eu vreau cartea daca se poate :) flory_lijfering@yahoo.com
Apropo de epilat, eu m-am epilat total inainte cu o saptamina de nastere, am fost stresata inainte dar m-am bucurat ca am facut-o ca ma stresa ideea ca ma fac tipele de la spital, eu nu mai vedeam nimic si nu eram in stare sa ma fac cit de cit, asa ca...
Tarifele la medici, erau vreo doua mesaje la sfirsitul celui de-al doilea capitol parca :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna seara deja:)

Lore, nu vrei bb2, la cat de frumuisel e david, in locul tau m-as risca;))

Ramo, a iesit cappuccino? Zic ca e f repede sa incepi cu altceva deact lapte...am inteles ca indiferent cum e alimentat bb, nu se recomada mai repde de 5luni jumate..

Andreea, sarcina usoara in continuare! Cate saptamani ai? nu am retinut

Gabi, pot sa zic hahaha! preferatii mei:)) erau calzi? eu intotdeauna ii pap cu un iaurt grasss!!!!sunt bestiali:)gabitzo, ti-am dat add la mess, dar cred ca nu m-ai primit in listuta:((

Alexutzo, ai cam somat azi...:)

azi am citit ceva pt examen...mai am putin si termin inca un capitol:)
revin

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput