Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
myral spune:
Ricea pe mine ma durea doar o parte din san si eu pe langa sfaturile uzuale am incercat sa ii dau sa suga din mai multe pozitii, invers decat normal, culcat, era f ciudat dar mi-a prins bine. Mult succes sa treaca repede si daca totusi doare asa tare mai bine la doctorNana eu nu stiu cu lapte praf.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
slippers76 spune:
Nana, io zic ca poti sa-i dai. Eu la Miruna n-am fost chiar stricta. Si era foarte mofturoasa cu laptele si o mai pacaleam, i-l schimbam, si marca si grupa de varsta, tot undeva pe la patru luni, cand am inceput sa-i dau lapte praf. Nu cred ca 10 zile sunt un capat de tara. Poate fetele care folosesc lapte praf acum au mai multe informatii. Eu am ramas cu cele de acu patru ani si ceva la capitolul bibe.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
devylla spune:
nanuta ma uitam la pozele lui Andrei de la 3 luni cu asta mica in brate care statea linistita.
Ei de cand l-a vazut a inceput sa gangure,sa se uite atenta si sa fie foarte zglobie.
Cred ca il place
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
myral spune:
Roxana, bafta la examen si felicitari pt inceperea cu succes a diversificariiMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
mandarinutza spune:
Nana, tinem pumnii sa aibe rezultate bune tratamentul urmat de Andrei.
Ricea, si eu am avut atunci un inceput de mastita, eu am pus comprese reci intrea alaptari, la alaptat ii dadeam intai sa suga din sanul afectata si pe urma din celalalt, si dupa alaptat faceam un dus cald si mai mulgeam din san sub dus- cu pompa nu prea reuseam sa scot.Mie imi recomandase dr. sa mulg des sanul, sa ramna ca o carpa. In 1-2 zi mi-a trecut.
Rox, felicitari pentru prima masa a lui Andrei.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
valentina_22 spune:
[quote]Originally posted by NanaMotoc
Am si eu o intrebare.
Daca mi se termina Milumil 1 si mai avem 10 zile pana facem 4 luni ca s atrecem la Milumil2, are ceva daca il trec de-acum?
Ma gandeam sa nu il maiz apacesc cu alt fel de lapte de la islandezi pana face 4 luni si sa trecem direct la Milumil 2.
Trecerea nu mai am cum sa o fac treptat inlocuind mereu cate o masura ptr ca laptic nu mai avem decat ptr azi, maxim maine 1 masa. Deci as putea inlocui la urmat masa o masura, la cealalta 2 si tot asa.
Ce ma sfatuiti?
eu una , cand am trecut de la Nan la Milumil1, mai aveam Nan doar ptr ziua respectiva. In ziua aia i-am dat jumate- jumate de nan si milumil si de a doua zi am trecut direct pe milumil1. Nu a avut nici o problema bebita. Eu una zic ca nu ar fi nici un bai, ca este acealas lapte, dar veci ce spun si celelalte fete. Sanatete si pupici lui Andrei!
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
danuta36 spune:
Buna!
Isabeluta si a mea e mataita inainte de somnic,dar vrea sa doarma?Da de unde,atipeste cu suzeta in gura,iar dupa 15 minute,maxim 30,e treaza la loc.Daca dau sa-i scot suzeta din gura,se trezeste mai repede,cateodata Nu stiu,dar eu nu mai apuc sa fac ceva treaba prin casa,cand sunt numai cu ea...Si mi se propusese si mie sa lucrez ceva acasa,dar in conditiile astea nu stiu daca o sa am timp...
Gabriela tu cum ai facut sucul de mere?parca am inteles ca-i dai Sarei..
carpatina spune:
Nana, eu i-as da fara probleme Milumil2.
Cat despre treptat.. aici nu am auzit pe cineva sa recomande schimbarea treptata. Eu am schimbat, de fiecare data, dintr-o data.
In plus, formula 2 este formula 1 plus ceva.. asa ca nu cred sa aiba probleme sa-l accepte.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Andries spune:
Nana, Milumil 2 este mai aromat, mai vanilat decat Milumil 1, copiii il iubesc si mai mult. Este si mai satios. Cred ca poti sa treci direct la Milumil 2 daca Andrei este in grafic cu kilogramele. Eu l-as face un pic mai diluat la inceput sa vad cum il accepta si daca nu apar probleme dupa doua, trei biberoane, il dau fara retineri. Si eu cred ca-l voi da mai repede, pentru ca vad ca deja formula 1 nu il mai satura.
Andries
danuta36 spune:
Vroiam sa va intreb ce fel de scaun luati pentru masa bebicilor,la inceperea diversificarii? Ca ma gandesc ca e greu sa-i tii in brate si sa le dai sa pape cu lingurita...