Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
isabeluta spune:
Multumesc Mad, Rox! D-apoi eu nu cred ca reusesc sa-l prind inainte de a obosi pentru ca trece direct de la jucat la maraiala asta. Asa ca nu-mi ramane decat sa-l mangai si sa vorbesc usor cu el cand incepe cu maraiala, asa cum am facut si pana acum. Probabil in timp o sa se departeze un pic momentele astea veghe-somn si o sa-mi dau seama...
Rox Bafta LA EXAMEN!
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by ricea
Nu stiu ce se intampla dar ma doare rau sinul stang. Simt un nodul si culmea este inrosit inafara tot ii dau sa suga ma tot gindesc ca e lapte adunat dar nici vorba ramane acel nodul.abia ma abtin sa nu urlu cand ii dau sa suga si mai face si box cu tita mea.Mamici care alaptati vi sa intamplat asa ceva?MULTUMESC
Si eu am patit-o candva. Sfaturile uzuale: faci un dus cald-fierbinte, si incerci sa masezi sanul dinspre corp inspre mamelon.
O sa doara, dar daca perseverezi, ar trebui s se retraga nodulul. Pupicei sa treaca
Eliza (06.09.07)
angipangi spune:
Multumesc Ramonaiani am sa incerc dar imi fac prea multe ginduri si cred ca merg un picut la domnu doctor.
mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/
Roxana_G spune:
Gata, am livrat primii 15 ml supa, fara probleme. La inceput era circumspect apoi abia astepta lingurita, casca gura cat o sura. Numai ca tinde sa suga din ea si ii curge pe el si cu bavetica cu tot s-a udat fleasca.
Acum chiar plec. Pupici
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
alinkav spune:
Exact la fel am si eu!Chiar nu stiam cum sa explic mai bine.Si sincer chiar imi faceam griji.
quote:
Originally posted by Sabina
Luy
Bernix, eu am junghiul ala scutit in dreapta. la prima ceza n-am avut. Acuma il am exact asa, cand fac un pas mai mare, cand ma intind...ce abdomene, ca ma sageata rau.
Nu stiu de ce, e doar un colt.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Erina spune:
Roxali, Sim Stoian, Roxana G, Gabriella77 multumesc
Bernix speram sa treaca perioada asta. Mi se rupe inima cind o vad cum sufera.
In dimineata asta a plins un pic dar nu din cauza durerii de stomacel. Isi tot mesteca limba intre gingii siincearca sa roada toate jucariile.
Si eu simt la fel la o miscare mai brusca o durere ascutita in capatul din dreapta al operatiei. Am ramas si cu acea insensibilitate in jurul taieturii. Cred ca e normal.
Ricea nu am avut o problema asemanatoare dar in perioada cind aveam sinii angorjati mi s-a recomandat masaj cu Mastoprofen. E un gel care contine progesterone 1% si ajuta la prevenirea nodulilor. Poate gasesti ceva asemanator in Germania.
La Piatra Neamt erau -3 grade la ora 11. Pe astazi aveam in plan sa iesim la farmacie sa luam vaccinul de patru luni si debridatul. Mi se pare prea frig sa ies asa ca o vom ruga pe bichi sa le cupere pentru noi.
O zi minunata tuturor!
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
slippers76 spune:
Rox, sa va fie de bine! Las' ca baveta se spala. Bine ca mananca. Bafta la examen. Daca te pot ajuta cu conta sa-mi spui.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Ricea, cam suna a mastita ce spui tu acolo. Si "tratamentul" e cel descris de Ramonaiani.
Gabriela , nu te ingrijora. Eu zic ca e bine. De unde vrei sa mai scoata fata? Las' ca-i bine ca face o pauza, ca nu-si "spala" matele de tot. Asta in caz ca ar fi fost totusi ceva.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
angipangi spune:
multumesc SLIPPERS76 si ERINA am indrumat tratamentul lui Ramonaiani dar nodul persista sa ramana.Am sa merg la domnu doct pentru a-mi da ceva . va pupic.TARE DULCICA DARIA:
mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/
Happiness_4_us spune:
Am si eu o intrebare.
Daca mi se termina Milumil 1 si mai avem 10 zile pana facem 4 luni ca s atrecem la Milumil2, are ceva daca il trec de-acum?
Ma gandeam sa nu il maiz apacesc cu alt fel de lapte de la islandezi pana face 4 luni si sa trecem direct la Milumil 2.
Trecerea nu mai am cum sa o fac treptat inlocuind mereu cate o masura ptr ca laptic nu mai avem decat ptr azi, maxim maine 1 masa. Deci as putea inlocui la urmat masa o masura, la cealalta 2 si tot asa.
Ce ma sfatuiti?
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!