Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Danuta36 asta vroiam sa stiu...n u stiam daca se poate lasa toata noaptea cu chestia aia in cap...am si eu cremutza....merci frumos

Andries scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme...acum am vazut. Da, bebe Mario se irita de la saliva...e ud toata ziua pe fata si mai se si feaca cu manutzele, deci e normal cred eu. Nu il dau cu nimic....mai ales ca noaptea dispar si reapar a doua zi cand incepe din nou "marea salivare"

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Andries, sar'na. Te intrebam pentru ca sora mea e in Germania de ieri si pot sa o sun sa-mi ia. Oricum ii dadusem comanda de Weleda. Si te intrebam de oxid de zinc pentru ca ii face bine, dar nu strica sa mai variem restul ingredientelor.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

a_alinta, isabeluta, valentina va multumesc frumos fetelor

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Al meu nu face inca bubite, poate e prea devreme, dar se inroseste cateodata de atat frecat degetele prin gurita. Mai nou a descoperit ca limba se poate prinde si isi baga manuta toata in pozitia de apucat...daca il fixez ramane asa cu manuta in gura si incearca sa zambeasca...binenteles ca nu-i iese decat o schimonoseala...Oricum tot ce prinde in mana duce la gurita asa ca nu am nici o sansa sa-l dezvat. Asta e varsta...

Aaa si il mai apuca vorbaraia cu manuta in gura sa vezi atunci sunete de orchestra...
Banuiesc ca si la voi se intampla la fel...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Betty, eu am avut cu Miruna un episod din asta de iritatii crunte pe fata de la balit excesiv. Si la ea mergea o crema de la Penaten, speciala pentru fatza, cica era pentru vreme rece. Nu mai stiu exact cum se chema. Dar sunt multe marci care au in gama cold cream din astea.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, bine ai venit printer noi!

Annisia, nici noi nu sintem fani rasuciri, odata am vazut-o dar de atunci nu…In schimb vrea in fund, e continuu arcuita. Clar ca fiecare bb e altfel si are propriul ritm.

Cred ca Luy a exprimat foarte bine ceea ce am simtit multe din noi. Si eu ramasesem cu un gust amar, eram trista pt Maya si apoi mi s-a parut asa deplasata discutia aceea…Asa ca hai sa nu pierdem prietenia asta frumoasa si pretioasa!

Maria, Ana, Roxana, Sabina voi chiar sinteti niste mamici model. Obosite sintem toate cred, mai ales voi cu 2 copii.

Tomasa scumpa, dupa ziua aceea de 3 scaune noi, am oprit si ieri nu a mai facut kk deloc. Eu chiar sint derutata!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Am insa un bai cu somnicul din timpul zilei. Adoarme numai dupa o repriza de "mataiala", parca l-ar durea ceva ... Azi cand merg la dr sper sa ma lamuresc daca e de la urechiuse sau daca are cumva rosu in gat. Eu zic ca nu, de aceea va si intreb! Rox parca pe tine te-am auzit mai demult, e adevarat, ca Andrei nu adoarme decat asa...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

isabelutasi robert plange inainte de somnic... inainte mai maraia doar, acum plange ca si cum il chinui daca il pun sa doarma... il cam doare somnicul .
E foarte atent si curios cand e treaz si asa ca eu cred ca ajunge prea obosit inainte de somnic si asa se descarca. Incerc eu sa-l culc cand il prind ca e somn, dar nu-mi iese intotdeauna.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, ce sa mai, parca vorbesti despre mine. Si eu mai tip si gratuit dar zau imi depaseste limitele. Problema este ca de fapt mi se aduna nervii si explodez de la un nimic si cred ca asa nici Alex nu pricepe ce e grav si ce nu.

Isabeluta, nu prea mai adoarme cu maraiala in prealabil, insa uneori are nevoie de ea sa se linisteasca. Foarte rar insa. De o luna cel putin il pun in pat si se culca pur si simplu. Dar am invatat care ii sunt semnele de somn si cam care e intervalul dupa care necesita somn.

Va pup ca plec la examen si am de rezolvat niste treburi inainte.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna dimineata[blue][/blue Nu stiu ce se intampla dar ma doare rau sinul stang.Simt un nodul si culmea este inrosit inafara tot ii dau sa suga ma tot gindesc ca e lapte adunat dar nici vorba ramane acel nodul.abia ma abtin sa nu urlu cand ii dau sa suga si mai face si box cu tita mea.Mamici care alaptati vi sa intamplat asa ceva?MULTUMESC:

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput