Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
slippers76 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Si eu mofluza, ca n-a vrut ala micu' sa adoarma azi noapte decat pe la unu, apoi s-a trezit la trei jumate, apoi la sase, si n-a mai vrut sa doarma. Si azi lucreaza si vecinii mei, sparg peretele sa puna o usa si nu va pot spune ce-i la mine in casa!
Maria, am comis-o si eu aseara. N-am altoit-o, dar am tipat atat de tare la ea incat a bushit-o plansul instantaneu, drept pentru care tot instantaneu m-a busit si pe mine. Si de data asta chiar am urlat gratuit la ea. Asa ca iti inteleg supararea. Cred ca ne-a ajuns supararea si punem la suflet mai mult decat trebuie. Eu una ar trebui sa ma mai detasez putin, sa nu mai iau in seama toate nimicurile, dar mi-e destul de greu.
Andries, sanatate puilor. Noi am reusit sa ramanem necapsati deocamdata, dupa doua saptamani de gradi.
Bebeka, la multi ani pentru ieri, cu intarziere si cu scuzele de rigoare. Va tinem pumnii pentru vaccin, sa nu planga si sa nu ii dea reactii.
Teo
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Andries, am cautat crema aia de la Hipp. Nu am gasit-o pe nici un site romanesc. Deci nu-i...pe meleagurile noastre. Dar voiam sa te intreb, daca nu ti-e greu sa ta uiti pe tub, daca contine cumva oxid de zinc.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Andries spune:
Crema e made in Elvetia, are si oxid de zinc si ulei de migdale si ulei de nu mai stiu ce...cat pricep eu neamta' vad ca se recomanda la bebei cu pielea predispusa la alergii. Mie mi-a adus-o o tipa care face deplasari dese in germania si mi-a spus ca s-a gasit si la noi o vreme. Este super, eu ii dau pe amandoi cu ea si nu numai la cuc, ci chiar si la bubele iritative de pe gat si vad ca trec.
Andries
valentina_22 spune:
Nana, mult succes in calatoria voastra si sa dea DD ca la Boston sa gasiti rezolvarea tuturor problemelor! Lui Andrei ii dorim multa sanatate, sa se faca mare si voinic iar parintii sa fie cat mai mandrii de el!
Si noi papam tot Milumil 1 deocamdata ,iar de luna viitoare trecem la Milumil 2.
Andrei este un pic mai bine, numai are ochisorii inlacrimati, iar febra nu a facut. De astazi incep sa-i dau si Ambroxol, pana acum am evitat tot sperand ca tusea este cauzata de mucozitati. Vad insa ca se ingroasa gluma, are perioade cand tusea este seaca, sparta si alteori cand rupe. Are pofta de mancare, este vioi totusi am un ghimpe. Nu prea mai ia deloc in greutate(in jur de 100-200g pe luna) ,in schimb creste in inaltime.
Ma gandesc oare nu-l mai satura lapticul?
Abia astept sa treaca cele 5 zile de antibiotic si sa facem baita, nici masaj nu-i pot face. Ii mai masaj eu piciorosele, si se intinde.....mititelul, il mai frec pe spate.
Iar legat de medicamente am avut asa o frica ca nu o sa le ia..da de unde ii sau medicamentul intr-o seringa dozatoare si il ia fara probleme.
Acum trebuie sa merg sa-l schimb pe pitic, ca mi-a facut o supriza in pampers.
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
ANDREEA11 spune:
Neata fetelor!
Chiar v-am simtit lipsa si am intrat si eu sa va salut nitel! Am o gramada de citit din urma si nu stiu dc voi reusi prea curand ca m-am apucat de schimbat parchetul si modificat sufrageria!
La botez a fost ok Cristian, fost Gogo, s-a comportat exemplar si a stat la fiesta pana la 22.00,apoi a venit cu mamaie acasa!
Vorbeati de diversificare, al meu manaca banane si mere care ii plac la nebunie!A acceptat totul ok!Mananca asa: 09 - lapte;
12.30- lapte cu cereale; 14- suc de mar; 17- banana cu mar, lapte; 22- lapte cu cereale.
Maine facem si vaccinul ca am intarziat nitel cu el din cauza botezului. Ce vaccin ati luat????? Eu iau Pentaxim, A avut careva pr cu el???????
Va pup pe toate si pe toti bebeii!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
valentina_22 spune:
In privinta odihnei, eu sunt zombi de 2 zile. Ziua mi-e teama sa adorm, ma cred in stare sa inchid alarma de la telefon si sa-mi uit fata pe la gradinita! Iar seara fac ture intre cei doi copii. Cand adoarme in sfarsit Andrei, se trezeste Alexandra, ba ca-i este sete, ba vrea la toaleta, iar cand pun si eu capul pe perna in sfarsit, incepe Andrei sa planga de foame. Iar la noi orice masa cc bibe dureaza pana la aproape o ora.
De cele mai multe ori imi doresc ca dimineata, sa-mi spuna Alexandra ca nu vrea la gradinita si sa mai pot dormi macar putin, dar cum asta nu se intampla, duc fata la gradi, apoi revin acasa si bag un ness forte ca sa fiu buna peste zi.
mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Maria uite un pentru tine si baiatul tau.
Anisia, dr mea nu intelege cum de nu l-a ajutat debridatul......
revin
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn
Roxana_G spune:
Maria, si eu am altoit-o pe Alex de 4-5 ori pana acum. Prima data am plans si eu, mai ales ca fusese mai mult o descarcare. Stiu ca e ceva de nedorit, insa se mai intampla, si tu esti o mama minunata si vei face sa treaca episodul asta. Ca sa te mai inviorez, chiar am nevoie de niste sfaturi de conta. De la tine sau de la Rodica. Sa imi ziceti care puteti sa ma ajutati ca va dau PM.
Alehiam, multumesc, sa imi tii pumnii la copiat.
Valentina, eu sper sa nu imi zica Alex ca nu vrea la gradi si sa stau cu ea pe cap.
Andreea11, noi am facut infanrix. Bravo pentru diversificare, va ajungem si noi din urma. Dar cat ati chefuit la botez? Dupa 22?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
quote:
Originally posted by magdazquote:betty, iti dai seama ca se sectioneaza niste nervi prin incizia de la ceza, care nu se mai refac. De aceea ai tu zona aceea mai "anesteziata". Sau mai exista varianta inversa, dar foarte frecvwenta din ce mi-au povestit pacientii: cicatricele postoperatorii dor ani de zile la schimbarile de presiune atmosferica.
Originally posted by betty78
Bernix eu personal nu am nici o jena si nici o durere, doar ca am ramas cu alta trasnaie. Cam 2-3 cm deasupra operatiei nu simt nimic...de fapt simt, dar ca si cum ar fi anesteziat
Fetele care ati avut probleme cu dermatita seboreica (cojite pe cap la bebe) cum ati dat cu crema preparata in farmacie?
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487
stiu ca sunt sectionati niste nervi, dar totusi staim ca se refac in timp. Eu sunt la a doua operatie de genul asta, dar prima oara s-a refacut zona f repede. Intradevar atunci am avut o perioada de timp, in care ma durea incizia la schimbarile de vreme, can d ridicam ceva, etc. Acum am scapat de acest disconfort dar nu simt zona si este f enervant.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Am pregatit zeama aia chioara, nene ce munca sa cureti legumele alea. Pfii si de spalat. Nu am nici un chef. Sa vedem daca papa porcaria aia. 3 zile atat, apoi il trec la supa crema. Deocamdata numai morcov si albiuri, la supa crema pun si dovlecel. Cam asta ar fi planul. Cand ajungem la supa crema, dupa 2-3 zile trec la suculete de fructe si apoi la borcanele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze