Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neata... ce liniste azi!

Roxana bafta la examen!

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Luy, Maria cate un .
Eu nu ma pricep la vorbe asa ca o sa vin cu o "lozinca" ce ne caracterizeaza fara sa vrem: haideti sa fie in grupul acesta mic "unitate in diversitate".

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

quote:
Originally posted by betty78

Bernix eu personal nu am nici o jena si nici o durere, doar ca am ramas cu alta trasnaie. Cam 2-3 cm deasupra operatiei nu simt nimic...de fapt simt, dar ca si cum ar fi anesteziat

Fetele care ati avut probleme cu dermatita seboreica (cojite pe cap la bebe) cum ati dat cu crema preparata in farmacie?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty, noi nu am folosit nici o crema, la noi are efect, (si inca unul foarte bun), uleiul de masline. Inainte si dupa baie ii ung capsorul cu ulei de masline, las vreo 5 minute, apoi il pieptan.

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by bernix

Si_bv, voi incerca si cutaden, mulumesc de info. Io de vreo luna o spal pe pitica la fiecare schimbat de scutec, folosesc acum si eu Libero, n-am mai mancat portocale si lamai (am suspectat la un moment dat ca asta a fost cauza), dar are iar bubitze rosii pe labii, exact pe linia pe care se scurge pipi. Acum suspectez ca si fierul pe care i-l dau are un aport. Sun maine medicul si vad ce zice.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Si la ai mei baieti exista o linie rosie iritata pe dosul cucului, nu stiu cum sa va explic, pe partea aceea care sta lipita piele la piele. La noi trece cu o crema de la Hipp se numeste wundschutz baby. Uite aici produsul. Este de exceptie, dar nu stiu unde-l gasesti ca eu l-am primit cadou.

http://www.ciao.de/Hipp_Baby_Sanft_Wundschutz_Creme2231474

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Da, da... din cauza de prea multa liniste am uitat ca vroiam si eu sa le pup pe Maria si Luy pentru cuvintele spuse

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

LUY
eu sunt tare suparata ,astazi mi-am batut baiatul ,nu cred ca l-am batut vreodata ,il mai smotoceam cand era mai mititel ,dar acum are aproape 12 ani ,s-a speriat bietul copil ,of eram ca o bomba ,mi-a trebuit foarte putin sa explodez ,sunt foarte apasata de acest moment tragic ,nu imi caut o scuza ,ce am facut oricum nu mai pot corecta ,problema este ca nu a facut ceva grav ,pur si simplu nu a reusit sa-si termine toate temele ,de fapt nu a mai reusit sa-si invete la boilogie ....

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Problema este bikmaria, ca oricata rabdare am avea cu ei, tot mai reusesc sa ne scoata din pepeni. Prima palmuta la fundulet Alexandra a luat-o pe la 3 ani, pentru ca a facut o scena urata in piata cand nu i-am luat jucaria pe care o vroia. Dupa aceea m-am simtit si eu vinovata si am recurs la pedepse (nu are voie la desene, sau la calculator). Totusi recunosc , isi mai ia una peste poponeata, rar insa, cand chiar nu ma mai inteleg cu ea.

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Betty si eu tot cu ulei de masline!

Maria nu te mai condamna atat. Baiatul tau e mare si a tras la randul lui invataminte. Iar la scoala chiar au programa incarcata. si o pentru ridicat moralul.

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Buna dimineata!

Maria,multumim de urari!

La 12 plecam la vaccin.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Maria sa stii ca si eu l-am altoit pe Victor, de cateva ori, foarte justificat zic eu, bine trebuie sa spun ca eu nu dau in el ci il iau de perciuni si-l asez la un colt si acolo sta si urla pana ne lamurim cine ce a gresit si cum.

Dar o data a fost de groaza la cei 3 ani jumate ai lui, nu mai stiu eu ce prostie a facut si eu i-am tras una dupa ceafa, mi-a scapat ca era si langa mine si pur si simplu mi-a zburat palma...nu spun cum a inceput sa urle jignit si s-a tinut dupa mine: "mami cere-ti scuze ca nu trebuia sa-mi dai in cap!, cere-ti scuze, cere-ti scuze.." evident ca mi-am cerut scuze ca i-am dat in cap, l-am pupat si i-am tras una la fund, asa...mai in gluma era. A fost foarte multumit ca mi-am cerut scuze in mod serios, desi practic a mai incasat o palma. Bine ca palmele mele nu sunt din alea de lasa vanatai... Eu cred ca trebuie sa vorbesti cu Alex si sa-ti ceri scuze. Poate deja ai facut-o si n-am sesizat eu.

Eu sunt cam chiauna si prost dispusa, azi noapte Mircea mi-a facut febra si m-am chinuit groaznic cu mucii si secretiile, il aspir cu forta mai nou ca sa pot scoate tot ce-i acolo in nas si ies niste flegme aproape ca la un om mare. Daca mai imi face febra n-am incotro trebuie sa ajung la spital cu el sa-l aspire si sa-mi dea un tratament mai agresiv, numai de asta n-am eu chef. Evident ca si Vic e cu muci, dar ii duce pe picioare ca e mai "antrenat", cred ca-i vorba de o serie noua de virusi de la gradi, un model nou aparut acum dupa vacanta.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Luy, Maria,Teodora frumoase vorbe ati scris voi referitor la ceea ce suntem noi pe acest forum si cum ar trebui sa ne purtam.
Suntem persoane diferite, cu pareri multe, cu antipatii si simpatii DAR ne leaga un lucru frumos si uitam exact asta. Suntem aici pentru ca ne-am bucurat impreuna de aducerea pe lume a dulceturilor si papanasilor nostrii. Impartim sfaturi, pareri si ne spunem oful.
Recunosc am simpatii clare pe acest forum(nu dau nume, nu ar fi fair play). Nimeni nu ma poate judeca pentru ca nu ma cunoaste si trebuie sa ma accepte asa cum sunt....fac greseli, ma exprim aiurea dar sigur spun ce vreau atunci cand vreau.
Mie mi-ati fost de mare ajutor de cate ori am avut nevoie, sfatul vostru a venit neintarziat, incurajarea la fel.
Va multumesc ca existati si ca sunteti dispuse sa impartasiti cunostintele voastre aici.

Uite un mesaj lung din care sper ca se intelege ceva.........asta sunt eu.....aiurita, ei si??????? suparati-va pe mine ca eu tot o sa va citesc

Mergi la inceput