Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
Annisia spune:
Bebeka si eu l-am spalat! Nu a patit nimic piciul. Ai putintica grija in zona cu pricina... Daca iti este frica, il poti curata cu servetele umede sau un prosopel inmuiat in ceai de musetel. Numai ca nu tine copilul doua zile nespalat...
Micul Yannis creste mare
sim_stoian spune:
www.flickr.com/photos/15009148@N07/2197227819/in/photostream/" target="_blank">Operatiunea "alunecatul din scoica"
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
bebeka spune:
Va dati seama ca nu ma puneam la mintea ei!
Fata nu a plans deloc la vaccin iar acum o tin in brate cu sprijin pe piciorul cu pricina.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
ANDREEA11 spune:
magda al meu mananca doar de 4 ori pe zi si, da, de la 12-13 are pauza pana pe la 17 in acest timp ii dau suc de fructe sau piure de fructe. Prefera mai mult decat laptele.
bernix cu prima ocazie caut nr de la cabinetul particular a lui nascuttzi si ti-l dau, acum e santier aici la mine.
Azi a mancat piure de mar cu banana. Mmmmmmm, ce mi-a placut!E innebunit dupa banane. De cateva zile a invatat care e manevra cu intorsul pe burta si numai asta vrea! In patut are un fel de agatatori si se prinde de ele, sa se ridice in fund si alta nu. E foarte perspicace motor pustiul meu. Cred ca un cuvant l-au avut si toate ex pe care le-am facut din prima saptamana, ca, na, daca tot vad atatia copii cu probleme am devenit obsedata! Oricum de la 3 ani il voi indruma spre un sport, de fapt spre mai multe sa aiba de unde alege!
Maine facem vaccinul sa ne tineti pumnii!! Bebeka Intrebai de spalat dupa vaccin? Eu l-am spalat fara nici o problema!
Auziti stiti dc tb sa nu manace copilul inainte de vaccin?
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Annisia spune:
Andreea11, nu am auzit pe nimeni ca ar avea restrictii inainte de vaccin, ci dupa. Pe mine chiar m-a intrebat pediatra daca e hranit, ca dupa nu are voie doua ore sa pape. Asta pentru ca eu l-am facut pe cel de la stat, cel cu picaturile, si le era teama sa nu verse...
Micul Yannis creste mare
ANDREEA11 spune:
BERIX uite prioma ocazie: Cab. OFTA-MED, tel 2102414
str. Suvenir, nr.12 (Bd DACIA cu MOSILOR), program dr. NASCUTZI Ma, Mi, J - 14-20, S 9-14. SUCCES!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
Annisia spune:
Sim, Stef nu pare deranjat de faptul ca nu mai are loc in scoica... E chiar multumit si gata de aventura!
Micul Yannis creste mare
Roxana_G spune:
Gata examenul, il iau si pe asta. Baiatul e ok, muci foarte putini si cum va spuneam, a papat bine zeama. Maine 30 ml.
Ana, multumesc din suflet de ajutor. Stiu ca nu e tocmai ok problema mea. Daca crezi ca e mai simplu sa bag pe cheltuiala...
Nana, pai asa se inlocuieste, treptat, la fiecare masa cate o masura. Eu zic ca merge sa inlocuiesti asa de azi.
Danuta, Andrei papa deocamdata in scoica. Asa i-am dat si Alexandrei pana spre 6 luni cand am pus-o in scaunul de masa.
Revin. Ma duc sa verific resoul lasat in priza. Din pricina zapezii topita de pe casa si cred eu o problema cu jgheabul, mi s-a scurs apa pe pereti si am infiltratii in dressing. Abia azi am vazut si m-am chinuit sa mut eu un dulap, cat am putut. Peretele e ud si parchetul ud, sub dulap e mucegait. Am pus resoul ala insa trebuie mereu verificat ca e rudimentar
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
Mi-a trimis o prietena un sait cu hainute pt copii, este un angro de hainute numai din bumbac si foarte ieftine. Ea a fost zile trecute si a cumparat pt fetita, cica sunt chiar de calitate, singura chestiune este ca tb sa cumperi de 5 mil ca sa ramana la pretul afisat, daca nu mai adauga parca 25%(adaosul lor), ea a mai fost cu 2 mamici si toate erau super multumite.Pt cine intereseaza priviti:
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/collections/
cica in martie mai aduc marfa.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn