Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
cecilia L spune:
Rodica
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn
magdaz spune:
quote:Si eu am incasat azi un pumn in ochi. Distinsul meu fiu nu vroia sa-si traga chilotii si refuza ajutorul meu...asa ca de-aia am incasat pumnul.L-am pus la colt, dupa ce i-am dat 3 palmute la fund, la rece ,( nu ma enervasem) si s-a simtit foarte jignit. El nu accepta nici o pedeapsa, ba chiar cred ca prefera o palmuta la fund unei pedepse privative care lui i se pare mai umilitoare.Bunicii am impresia ca nu-l prea pedepseau. Ce-i drept e si foarte cuminte.
Originally posted by Sabina
pai pana pe la 3 ani am fost si eu un monument de rabdare.
dar la noi e nasoala faza cu agresivitatea, Sofia ma altoieste, si jur ca nu am atins-o decat in legitima aparare
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Acum invat si eu abc-ul de parinte cu un copil de 4 ani, pe care nu l-am crescut decit pina la 10 luni.
sim_stoian spune:
Magda, parca ca m-ai intrebat de o modificare legislativa. Sincer, nu am avut timp sa ma pun la curent cu ele, dar o sa studiez zilele astea.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
magdaz spune:
quote:Da, mi-au zis ca mamele in cic tb sa anunte medicul de familie si casa de asigurari in 15 zile de la intrarea in cic, pentru ca devin persoane asigurate fara plata contributiei.S-ar putea sa fie nevoie sa mergem la casa sa luam vreun act doveditor?
Originally posted by sim_stoian
Magda, parca ca m-ai intrebat de o modificare legislativa. Sincer, nu am avut timp sa ma pun la curent cu ele, dar o sa studiez zilele astea.
Povestioare
Cica s-ar aplica de la 1 ian .
Azi la directia de protectia copilului nu stiau nimic, au zis ca nu e treaba lor. si cred ca nu e.
Cred ca la casa o sa intreb.
Medicul de familie nu mi-a zis nimic.
betty78 spune:
Fetelor, cele care alaptati am o intrebare.....pe voi va trage bebe de tzitzi? Al meu cum vede tzitzi intinde mana si trage cat poate de tare
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
sim_stoian spune:
Trage, Betty, trage de parca ar fi de cauciuc
Povestioare
Annisia spune:
Betty, si al meu trage... Mai ales cand e cu una in gura, cealalta e panou de comanda... Sa nu crezi ca nu stiu bibicii ca sunt ale lor!!! Sa vezi al meu si cu biberonul cum face... Sa nu ma puna Sfantul sa il vada si sa nu i-l dau repede, ca urlaaaa.... Stie omul ca de acolo vine ceva bun. Cum imi permit eu sa nu i-l dau???
Micul Yannis creste mare
bebeka spune:
Auziti,mie mi-a zis sa nu spal copilul decat peste 2 zile!
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by bebeka
Auziti,mie mi-a zis sa nu spal copilul decat peste 2 zile!
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
Si mie imi spusese sa nu il spal in seara respectiva, dar eu l-am spalat. Cica ii poate durea piciorul si de aia. L-am spalat cu grija si nu au fost probleme.
Povestioare