Mamici de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

felicitari Mcoca, dar spune-mi te rog ce afli in urma acestei analize, ce reprezinta trizomia 21

13 sapt
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
http://md.lilypie.com/0ufEp2.png
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Felicitari Vicky! Si apropos, adevar grait-ai despre medicii din Romania. Multi, foarte multi fac asa!

quote:
Originally posted by mcoca

Fetelor sunt super happy : mi-a venit analiza pentru trizomia 21 si riscul este de 1/3293.

_
Vicky 16+

Bebele casei

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vicky ma bucur ca rezultatul a fost ok.
Sunsmile sa deduc ca te cheama Liana? Super scumpel pufuletzul alb.
Dia aici despre pisici zice ca nu trebuie sa le dai de acasa dar sa nu schimbi tu cutia cu nisip si sa eviti sa intri in contact cu saliva in mod excesiv si na sa te speli mereu pe maini dupa ce te joci cu el.
Bujo ma bucur ca au iesit bine analizele.
Narcisa da de ce vrei sa il trimit in ro? Vrei de tot sau numai pana nasti? O sa sufere saracul.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

quote:
Originally posted by mcoca

Fetelor sunt super happy : mi-a venit analiza pentru trizomia 21 si riscul este de 1/3293.

_
Vicky 16+

Bebele casei

...Bravooooo

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada, pai eu intentionez sa ma stabilesc in Ro, nu aici...Si de ce sa sufere, cu transportul??Nu il trimit la cala, il iau cu mine in avion...Sau tu spui de clima, de acomodare??Pe ai mei ii cunoaste, mama ii face toate poftele...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

quote:
Originally posted by danangie

LORI sa fie bine la TT.Tin pumnii.

ESTRELLA tari tari nu-i mai am nici eu. Sunt greoi,in schimb, iar aureolele sunt extrem de sensibile.De ce nu-ti pui si tu tiker? Ca sa vedem in cate sapt esti?

ANKA felicitari pentru mica printesa!

MCOCA mie aici mi-a data voie numai la suvite. Fara vopsea.......alaltaieri am incercat sa ma vopsesc cu sampon colorant fara amoniac. nu a iesit nik! Eu sunt destul de bine. Cu psihicul mi-am mai revenit. Azi am fost la doctorita noua. Cea la care de aceasta data nu platesc. Mi s-a parut draguta si ea si obstetrica. Am auzit inima bb-ului. Mi-a refacut pap-testul. si gata....a zis ca-s anemica prea tare si sa continuu sa iau fier. Cat despre placenta a zis ca e normal sa fie asa acum. Deci.....

MONA stai linistita, nu te enerva. Ce naspa....sa-l sune asa.....dar asa se face? sunt disponibili oricand?

KIMMY tin pumnii pentru eco si sa ne aduci vesti bune.Poate afli si ce ai in burtik.Si eu mor de nerabdare sa incep sa cumpar si eu. Mama masii de superstitie...

mult asteptat

NU stiu sa imi pun ticker!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Si mie mi se pare ca se fac mult prea multe analize in Ro. Medicul meu, cel putin, ma pune sa fac tot ce se poate, si eu ma conformez pana la urma , dar sunt totusi de parere ca unele nu ma ajuta cu nimic (cel putin bitest si triplutest, eu nu asi vrea sa fac amniocenteza dc iese ceva prost la astea). Medicul de familie e anti multe analize si s-a cam incruntat ca ginecologul ma pune sa fac atat de multe. Acum stiu ca sunt probleme despre care e bine sa aflam din timp, si ca e bine sa stim sigur ca totul e ok ca sa stam linistite, dar parca prea se exagereaza.
Ca sa nu mai spun de mama, cred ca daca i-asi zice cate analize fac, nici n-ar mai vorbii cu mine; e total impotriva, plus ca ea a nascut ultima data la 41 de ani, fara sa treaca prin toate aceste proceduri si nu a avut nici cea mai mica problema.

Eu sper doar sa nu fie bb afectat de la atatea ecografii, ca in rest nu ma deranjeaza ca imi ia sange de sdemii de ori pt analize.

Hai ca mi se pare ca bat putin campii; tot ce conteaza e sa fie bb sanatosi asa ca pe toate si multa sanatate.

Didi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MCOCA cool .

SUNSMILE pe mine ma intrebi ce mai fac? Eu as mai intra dar cand vad ca eu scriu km de mesaj sau fac intrebari si nu mi se raspunde am impresia ca sunt in plus......si de asta nu mi intru uneori...pe urma, imi vine dorul si incec din nou.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, Narcisa, Vio, SunSmile, Dana merci.

Vio, eu am facut decat "simplu test" nu triplu test, ca asa mi-a dat sa fac. Trizomia 21 este mongoloismul.

_
Vicky 16+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Ajutati-ma si pe mine, va rog!
Sa imi pun ticker, sa completez cu datele de nastere si celelalte si sa intru si in posesia adresei de mail comun si a parolei!!!
Please!!!

Mergi la inceput