Mamici de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Danangie, nu te supara pe noi... Eu una nu am timp nici sa citesc tot intotdeauna, de raspuns ce sa mai zic. Dar macar din cand in cand mai apuc de raspund la cate cineva, sa nu ma uitati de tot pe aici.

Uite aici special de la mine.

Caprioara 15+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

quote:
Originally posted by danangie

MCOCA cool .

SUNSMILE pe mine ma intrebi ce mai fac? Eu as mai intra dar cand vad ca eu scriu km de mesaj sau fac intrebari si nu mi se raspunde am impresia ca sunt in plus......si de asta nu mi intru uneori...pe urma, imi vine dorul si incec din nou.

mult asteptat

Danangie, poate n-am fost noi foarte atente...Da mie mi-e drag de tine...Si de celelalte burtici ca asa am si eu viata mai usoara...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dap Danutzule, pe tine te intrebam! Mie-mi place si ce si cum scrii! Si daca nu sunt fetele pe faza la vreo intrebare, scrie cu roshu ca sa se vada mai bine! Eu vreau sa te vad des aici, da? Macar pentru simplul fapt ca te stiu de la miresici de Iasi, cand ma bagam in sufletul vostru si pentru ca ai fost initiatoarea acestei Odisei! Ok?

Mada nu Liana ci Laura! Liana e o prietena pe care o iubesc mult si careia am vrut sa-i fac o surpriza de ziua ei, cand eu eram departe! E o membra draga a forumului, o aspiranta optimista Liana30!

Ma duc sa vad ce volumetrii vrea un client, care m-a zapacit...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Narcisa ok am inteles eu credeam ca tu ramai in brazilia si il trimit numai pe el in ro, de aia ziceam. Da tu cand mergi in ro? Mergi de tot acuma sau dupa ce nasti?
Didi si aici se fac analize da te intreaba daca vrei sa le facin cum ar fi hiv, tt si daca vrei iti da formularele mergi o data sau de doua ori la date bine stabilite sa ti se ia sange si gata, tot acolo la spital nu ba la nu stiu ce clinica ba la nu stiu ce institut. Si rezultatul il ataseaza la caietul tau si gata. Daca e ceva care a iesit pozitiv sau care nu e f bun te anunta si iti face o programare sa discutati despre asta. Ce e fain inainte de toate cand te vede prima oara iti da o tona de carticele sa citesti despre fiecare teste ce si cum si apoi te intreaba daca ai citit daca esti de acord si gata. Ca sa zic pe scurt sunt mai organizati.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tocmai am fost sunata de departamentul RU de la Bucuresti. S-au miscat foarte repede, luni am depus instiintarea si adeverinta medicala iar azi deja intocmisera raportul. Mi-au pus mai multe intrebari pt a verifica corectitudinea datelor, mi-au trimis un mail cu legislatia in vigoare (de parca mai era nevoie, oricum le aveam pe toate) etc. Oricum am ramas surprinsa de rapiditatea cu care au actionat. Va veni si un inspector ITM sa faca si el o verificare a locului de munca bla,bla, bla...

Anna 13+
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

quote:
Originally posted by danangie

MCOCA cool .

SUNSMILE pe mine ma intrebi ce mai fac? Eu as mai intra dar cand vad ca eu scriu km de mesaj sau fac intrebari si nu mi se raspunde am impresia ca sunt in plus......si de asta nu mi intru uneori...pe urma, imi vine dorul si incec din nou.

mult asteptat

nu fi suparata, se mai intamplasa nu fim bagate in seama, dar cu timpul, cand o sa ne cunoastem mai bine toate, o sa fie altfel, asa ca tu insista si scrie mesaje pana ti se raspunde(pt ca asa o sa fac si eu)

13 sapt
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
http://md.lilypie.com/0ufEp2.png
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sunsmile asa deci. Ok atunci nice to meet you Laura!
Anna fain ca s-au miscat asa rapid.
Eu fug sa pun pisoiul la nani ca e tare obosita si apoi ma intind si eu pe canapea ca am asa o lene, da mai trag cu ochiul si pe aici ca fara DC nu pot trai.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Crek e general valabila faza cu mesajele trecute cu vederea. Crek toate am patit sa ne simtim ignorate dar sunt sigura ca nu e cu intentie.
Si eu am grupa 0 si nu mi-a zis ca ar trebui sa fac vreo injectie ceva. Nici nu ma agit daca nu se agita nici medicu. Si asa tidem sa fim paranoice, maine poimaine o sa ne trezim ca si diferenta de culoare a genelor parintilor reprezinta o incompatibilitate si prezinta risc la fat. Au si medicii astia cateodata un stil de a da apa la moara.
Narcisa da sotzu vrea sa vina in Romania?

bujo 14+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Bujo

13 sapt
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
http://md.lilypie.com/0ufEp2.png
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUNA FETELOR!
EU NU AM MAI POSTAT DE CEVA TIMP CEI DREPT DAR AM SI UN MOTIV-SI ANUME MI A FOST FFF RAU SI IERI AM AJUNS LA PERFUZII SI INJECTIE .MULTUMESC LUI DD CA ACUM ATAT EU CAT SI BB SUNTEM BINE!
DR MEA MI A SPUS CA TREBUIE SA FAC SI ECO MORFOLOGICA,STIE CAREVA UN ECOGRAFIST BUN DAR SA NU FIE NICI PREA SCUMP?
IN SPERANTA CA IMI VETI RASPUNDE VA PE TOATE!
16+

MIKYCRIS

Mergi la inceput