Mamici de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LORI sa fie bine la TT.Tin pumnii.

ESTRELLA tari tari nu-i mai am nici eu. Sunt greoi,in schimb, iar aureolele sunt extrem de sensibile.De ce nu-ti pui si tu tiker? Ca sa vedem in cate sapt esti?

ANKA felicitari pentru mica printesa!

MCOCA mie aici mi-a data voie numai la suvite. Fara vopsea.......alaltaieri am incercat sa ma vopsesc cu sampon colorant fara amoniac. nu a iesit nik! Eu sunt destul de bine. Cu psihicul mi-am mai revenit. Azi am fost la doctorita noua. Cea la care de aceasta data nu platesc. Mi s-a parut draguta si ea si obstetrica. Am auzit inima bb-ului. Mi-a refacut pap-testul. si gata....a zis ca-s anemica prea tare si sa continuu sa iau fier. Cat despre placenta a zis ca e normal sa fie asa acum. Deci.....

MONA stai linistita, nu te enerva. Ce naspa....sa-l sune asa.....dar asa se face? sunt disponibili oricand?

KIMMY tin pumnii pentru eco si sa ne aduci vesti bune.Poate afli si ce ai in burtik.Si eu mor de nerabdare sa incep sa cumpar si eu. Mama masii de superstitie...

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ce fac burticile mele dragi?
Eu ma bucur ca am primit analizele si sunt ok. Toxo negativ, la fel si hepatita, creatinina in limite normale.
Am vazut ca aveti pareri pro si contra Tutunaru. Crek e imposibil sa gandim toate la fel despre un anume medic. Fiecare are si zile bune si proaste. Sunt si ei oameni, unii mai mult sau mai putin. Ideea e ca daca noi ne simtim in siguranta pe mana lor totul e ok.
Sunt mandra ca se tot discuta de nasterile in apa practicate la Brasov la clinica unde o sa nasc si eu. Despre clinica se spun la fel, si bune si rele dar pana la urma singure trebuie sa luam decizia.
Narcisa eu cred ca le este lor mai comod sa faca cezariana, motivele pe care ti le-a invocat nu cred ca sunt indeajuns de intemeiate. Cand te hotarasti sa nu uiti sa iei in calcul toate aspectele. E adevarat ca pe moment nu simti durere la cezariana, dar apoi recuperarea poate fi mult mai grea. Si pt bb crek e mai bine sa vina pe lume cand e el pregatit si nu cand e programat. Oricum suntem alaturi de tine orice ai decide.

bujo 14+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna mamici cu burticii!
Multa bafta celor care merg azi la echo!
Am si eu o problema...asera mi a iesit un herpes la gura!Ce sa fac?
E periculos?Trebuie sa merg la doctor?
Si inca o rugaminte as mai avea...imi da ti si mie adresa de mail si parola.Ms
ELLA17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada 100% de acord cu tine. Aici in plus ti se da NoSpa (care aici e Spasfon) daca ai dureri de burta.

Dar sa va zic eu ce e in ro cu toate aiurelile (am nspe mii de medici in familie, printre care si gineco) : vine la ei o gravida stresata, care "are incompatibilitate de grupa". O "cantareste repede" sa vada gradul de ipohondrie si in fuctie de asta face urmatorul pas. Daca vede ca are cu cine vorbi o lamureste ca totul e ok, daca nu, ii da sa faca analize, ca altfel se duce la altu + reclama proasta ca nu a fost bagata in seama, si uite ce problema mare avea ea. Si asa cu toate : tratamente "de sustinere" + alte prostii.

Cum am mai spus, lipsa unui protocol univ e problema, dar mai e mult pana atunci.

_
Vicky 16+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Saut!
Ella nu e nici o problema cu herpesul la gura stai linistita. Cel genital e grav. Nu stiu ce poti lua, eu fac des herpes si inainte de sarcina luam aciclovir. Nu stiu daca este recomandat pt. sarcina.
Boticellina am plans cand am citit ce-a patit bietul Ozzy (te intrebi cine sunt adevaratele animale!!), asta pt. ca si eu am una bucata matz siamez, Jerry, care e lumina ochilor mei (pana vine bb, of course). Mai nou am totusi o retinere fata de el, ca la analize mi-a iesit ca nu sunt imuna la toxoplasmoza (deci nu am avut-o) si mi-e teama.

dia 13+
strumfuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vad ca si azi e o zi de mers intens la doctori!. Sa fie cu noroc Kimmi! Si sa intri sa ne spui cum e bebe si poate si culoarea carutului!

Didi ca sa bolduiesti, selectezi cuvantul sau textul respectiv si apoi apeshi pe litera B de pe bara pe care scrie "Format". Sau faci asa cum ti-a explicat colega noastra mai devreme...ah, sufar de amnezie

Mona nu mai fi trista, toate au o rezolvare!Bafta la doctor si drum bun!

Dana tu ce mai faci? Ce mai zici? Mie personal mi-e dor sa mai aud vesti despre tine si bebe....

Boti pai sa-ti traiasca Ozzy! M-am indragostit de el, este superb! Si ce poveste de viata are....
Iti inteleg si impartasesc sentimentele in ceea ce priveste sufletele astea micute! Si pentru mine Bulu e o minune, care m-a facut mai buna si mai responsabila...Si ma distrez ca ma intreaba lumea ce fac cu el ca vine bebe acum si ma uit doar urat si atat! Prefer sa nu raspund la intrebarea asta...Cum as putea sa nu iubesc asa ceva? http://good-times.webshots.com/photo/2101567130081039174xCutJH
Hai ca le-am zapacit pe fete! Sper sa nu se supere pe noi! Multumim Mada de aprecieri!

Am si eu o intrebare: Voi ati vazut pe undeva pantaloni de gravide marimea 36 sau mai mici? De fapt problema e sa fie unii care sa-mi vina si la picioare acceptabil pt ca cei pe care-i am stau ei cumva pe burta dar la picioare parca-s hip-hoparitza! Multumesc!

Pup!

16+

Mergi la inceput

Dia si Ella aciclovir pastile 100% contraindicat. Poti insa sa folosesti aciclovir unguent (medicul meu mi-a zis ca e ok, ca nu trece in sange). Eu cam evit si asta. Dau 1-2 ori si apoi gata.

_
Vicky 16+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Hop si eu...Buna dimineata (la mine)
Pai cu cezariana am si eu cam aceeasi parere cu cea exprimata de voi. Si pentru mine si pentru sotul meu a fost o surpriza raspunsul doctorului dar m-am bucurat ca n-a insistat prea tare cu asta...Si mie mi se pare normal sa nasti asa cum e natural si doar in conditii impuse sa se faca cezariana...Sa ne dea Dumnezeu sanatate ca inca mai avem timp sa ne decidem. Si va multumesc ca sunteti alaturi de mine, poate cand va veni momentul o sa va import pe toate aici
Cu vopsitul, eu n-am avut nici o retinere, nu stiu daca bine sau rau. Am folosit ce folosesc in ultimii 5 ani, majirel, dar de data asta fara amoniac. A prins chiar mai bine decat vopseaua clasica, cu amoniac.
Cu animalutzele...Eu am un York Toy care e cel mai santajist catzel pe care l-am vazut. Pe perioada sarcinii vreau sa-l duc in Ro...Chiar, daca aveti idee cumva ce documente se cer pentru a introduce catzei in tara, va rog frumos sa-mi spuneti...
Burticilor, succes la doctor azi si sa veniti cu vesti bune

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Vicky ai intuit la fix ce se intampla cu doctorii la noi si cu analizele.

Doc la care merg eu, initial, pt ca am venit "cu pile" ca-sa-zic-asa, recomandata ca gravida "cu probleme, sarcina cu risc", a inceput sa-mi descrie cum imi va urmari sarcina, exact cum povestesc fetele. Cu 'jde analize, mi-a dat reteta de utrogestan, s-ar fi bagat si la amniocenteza... E, cand a vazut ca io sunt cu scaun la cap si nu ma arunc fara motiv la analize, nu-s panicoasa, a schimbat abordarea. S-a relaxat si el, m-am relaxat si eu, acum vorbim aceeasi limba, mai sunt in categoria cu risc doar din cauza unei posibile eventratii in lunile, mari, nu ne mai batem capul cu ce se vehiculeaza pe net. De fapt chiar asa a si inceput intalnirea noastra: el catre mine: "stiu ca probabil ai citit pe net..."

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 14+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Fetelor sunt super happy : mi-a venit analiza pentru trizomia 21 si riscul este de 1/3293.

_
Vicky 16+

Bebele casei

Mergi la inceput