Mamici de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
MIKYCRIS spune:
MONALACfelicitari pt codrin!
imi poti da si mie nr de tel a lui iosup?
fetelor,multumesc din suflet pt incurajari,urari si recomandari!

16+
MIKYCRIS
danangie spune:
ELLA uite ca la oviesse nu m-am gandit sa merg....nici nu stiu pe aici pe langa mine unde este oviesse. Pai pantalonii ii luasem de la Mamma& baby. Ca nu gaseam nicaieri pantaloni pentru
. Iau Multicentrum materna. Costa 13 euro. Si e foarte bun.Ca supliment iau multiferro. Mai naspa e ca inghit pastilele cu greu. Are o forma ca ma zgaraie toata in gat.
MADINA eu stiu ca aveam 2 kg in plus. Acum la aproape 18 s am 4 kg in plus....de sarbatori am pus kg astea.
mult asteptat
madina71 spune:
danagie, pai stai bine cu kg, esti "in grafic"... cred ca o sa ma certe dr luni cand o sa merg la control ca am luat 2 kg in plus fata de cat trebuia si mi-e cam tarsha...dar [poate ca n-o sa mai exagerez cu dulciurile de acum incolo ca la sarcina trecuta am luat prea mult-20 kg...
Cred ca numai noi mai suntem pe aici...
14+ si Adrian
(20.01.2007)
anaxena spune:
eu am pus 4 kg din primele 2 luni..cand mancam muuult..de atunci am mai pus doar 1kg...ideea e ca am 5 kg in plus...dar mie nu mi-a fost o sec rau ,in schimb m-a bantuit o foame teribila..asha ca pe cand voi n-ati pus un gram..eu am luat cu caru'..asta e..n-am ce sa le fac..merg cu ele in continuuare..pe fisha medicala la 6s aveam greutate 54kg..acum la 17s aveam 55..dar eu de-o viata am avut 49-50,,,acum nu shtiu cum sa calculez...dar eu zic ca am luat 5kg pana acum
mai am de luat maxim 8 ca sa zic ca sunt in grafic si sigur am sa iau mai mult de atat
pot sa iau cate or fi dar o singura spaima am: VERGETURILE!!!!
Ana-Maria
17+
am o
MARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
madina71 spune:
Eu am un feeling ca bebe2 o sa fie tot baietel... nume de baietel inca nu am gasit, nume de fete am gasit vreo 3 dar sa vad ce aleg, bine ca trebuie sa ii placa si lui tati... oricum o sa pun un singur nume, nu doua...
Poate ca pe undeva as vrea sa fie fetita, dar spun si eu ca noi toate, important este sa fie sanatos, indiferent de sex...
14+ si Adrian
(20.01.2007)
madina71 spune:
Anaxena, pai nici tu nu ai luat f mult, eu am un grafic in care zice la la 17-18 kg e normal sa fi luat intre 3,8 si 4,7 kg...si cred ca este posibil sa nu iei mai mult de 8-9 kg, mai ales ca am vazut ca mananci cu grija... nici mie nu mi-a fost deloc rau, cateodata ma gandeam ca preferam sa am si eu greturi ca poate ma ingrasam mai putin, dar mai bine sa nu-l manii pe Dumnezeu!!!!
14+ si Adrian
(20.01.2007)
ankalaura spune:
Mona - felicitari pentru Codrin! Si eu aveam numele asta pe lista de baietei. Sa fie sanatos! E frumos sa fie pereche, dar si sa fie de acelasi sex e bine, vor fi mai apropiati, cu siguranta. Eu am frate mai mare si nu ne intelegem deloc. Intotdeauna am simtit ca nu ma baga in seama nici un pic.
Cris ce isi dorea?
Haine de gravidoasa - Eu mi-am luat deja doua sarafane si doua perechi de blugi, vreo 4 bluze, si mai incap inca in vreo doua fuste de dinainte care imi erau mai largi. Din pacate, la mine la serviciu e necesara tinuta mai business si nu pot sa stau intr-o singura pereche de pantaloni... Mi-am mai comandat 3 perechi de pantaloni pe care ii astept, dintre care un fel de treningut pentru gimnastica. Am gasit la preturi rezonabile si ma consolez cu ideea ca la anul s-a programat si frate-miu cu nevasta-sa la un bebeloi, deci le voi da mai departe.
Kile in plus - eu am doar 2,5 kg in plus. Sunt foarte fericita cu asta, pentru ca la Eliza luasem deja vreo 6 kg la varsta ast a sarcinii. Am scapat foarte greu de kilogramele in plus...
Avusesem 20 in total, si fara sa mananc pic de dulciuri.
Azi am facut prima injectie. Dupa ce m-am tot gandit si am citit, m-am decis sa urmez tratamentul recomandat. Mie asa mi-a inspirat omul asta - incredere. Decat sa imi para rau ca nu am facut tratamentul... Mai am un motiv personal - nasa-mea e asistenta la Elias (doar ca e la ortopedie), deci mi-ar conveni de minune sa nasc acolo. Si e mai aproape de casa decat alte spitale
daca ma decid, schimbam listuta.
E drept ca la noi se recomanda o mie de analize si se prescriu gramezi de vitamine, dar si conditiile difera. Suntem tara cu cel mai ridicat nivel de mortalitate infantila, cu cel mai mare numar de copii abandonati, cu cei mai multi nascuti cu probleme... Din pacate.
Se munceste haotic, nu se respecta drepturi, tragi ca un bou la jug (ca de exemplu, cum spunea graviduta noastra din Cluj, ca sta de o saptamana pana la 10 noaptea la serviciu...) pai nu e normal nene. Cum sa nu te anemiezi, cum sa nu fie organismul slabit, cum sa nu ai nevoie de suplimente alimentare? Aaa, ca poti sa te hranesti sanatos? Pai teoretic, poate. Daca cititi mai cu atentie etichetele alimentelor de la noi, o sa va dati seama ca e aproape imposibil! Asta e, din pacate.
Eu am avut prima sarcina la 27 de ani si nu mi s-au facut atatea masuratori si atatea analize. Acuma am 33, si daca mi se recomanda, le fac. Cu prima sarcina, mi s-a spus ca nu e bine sa faci decat 2-3 ecografii, si nu mi-a dat nimeni CD cu moaca lui bebe. De ce sa nu profit de tehnica de acum? Analizele astea nu s-au inventat degeaba. Asa ca daca s-au inventat masuratorile astea, or fi ele bune la ceva.
Hai va pup pe toate ca e miezul noptii si maine o luam de la capat...
Anca
15+
mcoca spune:
Mona, ma bucur ca totul e ok; m-am gandit la tine azi. Felicitari pentru Codrin.
Dana, m-ai speriat cu pretul pantalonilor. Aici sunt cam 30-35. CAuta si tu la Quelle sau Vertbaudet.
Turturica, da haptonomia este considerata ca si curs de pregatire pentru nastere si e platita de SS. Si dupa nastere ai dreptul la 10 sedinte pentru reeducarea perineului.
_
Vicky
16+
Bebele casei
SunSmile spune:
Neata fetelor,
Am trecut, asa cum o s-o fac zilnic, sa va urez o zi faina!
Despre pantaloni m-am lamurit. Oricum, nu ma incanta neaparat croiala lor, salopeta nu-mi place ca idee...in fine, probabil prea multe fitze pe metru patrat si la mine.
Despre kg: eu am luat 4 pana acum. Cred ca toate sunt la talie (care e in concediu cu neuronii mei si ai lui Mada), burtica si sani! Ca in rest....sunt ca un greiere...niste craci subtiri si un mini pepenash in fatza!![]()
Anka succes in continuare cu injectiile!
Madina cand ii luati motzul lui Adrian? Sunt tare curioasa ce o sa aleaga de pe tava!
Vicky abia astept sa ne povestesti despre haptonomie. Eu am citit tot ce-am gasit despre, am vazut mai demult si o carticica scoasa de editura Nemira...e interesant. Si e foarte bine ca sunt suportate de asigurari aceste cursuri!
Ana ai dreptate cu mancarea. Si mai ales cu cele enumerate de tine! Slava Domnului ca pana acum nu am probleme de constipatie!
Biri nu a scris in dimineata asta! Si nici Nati! (succes azi la clinica, Nati)
Gata, nu mai stiu ce vroiam sa zic! Si cum mi-a fost lene sa deschid notepad-ul..
Va pup si va doresc o zi faina!
p.s. Fetele care au fost la echo, asteptam feedback...
17+
oanasm spune:

monalac felicitari pt putzulika!!! sa va traisca!!!!
un
la toate...fara exceptie![]()
va doresc o zi buna!!!!
Oana
8s 
o noua viata