Mamici de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
monalac spune:
MCOCA,felicitari pt rezultatul bun de la testul pt tr 21.
SUN SMILE,cred ca gasesti pe net,la quelle.nici eu nu prea cunosc bucurestiul,ca s din provincie.
fetele care au mai fost azi la eco,ce ati facut?
MADINA,DISTRACTIE placuta la motul baiatului!mi ai facut o pofta cu salatele tale!
DANA,ma bucur ca dr asta e de treaba!
eu azi am fost intr un super market si m am enervat cumplit caci am vazut copii cu bubite pe fata,cred ca aveau varicela.am fugit cat de repede am putut in directia opusa,dar oricum mi s a parut strigator la cer sa ii aduca parintii asa,intr un loc atat de aglomerat,stiind ca pot imbolnavi multa lume.
MIKI KRIS,imi pare rau ca ai fost bolnavioara.dr iosup stiu ca ia mai putini bani la eco.
FETELOR,VA MAI INTREB O DATA/PE 24 IANUARIE AM PROGRAMARE LA DR IOSUP,LA ORA 11.E INTERESATA CINEVA DE ACEASTA ECO?EU NU MA MAI DUC,CACI TOTUL A FOST BINE LA ECO ASTA.
18+CU BEBE CODRIN
Mami de
Cris
Poze Cris
SunSmile spune:
Mona felicitari! Sa va traiasca sanatos Codrin! Frumos nume...iui, am stat cu griji sa stii!
Danutzule multumesc de aprecieri pt bestiune! E un mare scump, e drept! Daca vreodata te tenteaza rasa asta, sa-mi spui! Iti trebuie multa energie, asta e siguuur! Iui..scumpi pantalonii !
Turturica multumesc tare! Imi pare rau ca si tu esti in categoria "greu de gasit haine potrivite". O sa-mi fac pe comanda (poate mai au si alte fete nevoie..la Rococo mi s-a spus ca se poate si asa!)pana cand se mai incalzeste si pot purta pantalonii mei sport.
Vicky noi avem aceeasi varsta a sarcinii si NU, nu esti nesimtita! Si eu astept un semn de la galushca mea si inca nimic. Azi am simtit ceva de genul "un gandac mergand pe sub piele" dar habar n-am daca e ea. Or sa dea si ai nostri de veste, stai linistita!
Ma duc sa mai citesc, ca si-asa am impresia ca unicul neuron valabil e plecat in vacantza, cu al Madalinei!
![]()
Pup fetele!
16+
MissJJ spune:
Mona felicitari pt baietel! Ma bucur tare mult ca totul este ok. Am pus caruciorul si numele la listutza.
Turturica e destul de usor de facut ticker-ul mai greu e cu explicatul cum sa pui link-ul si eu prima oara mi-au zis fetele de vreo patru ori pana in final am reusit si tare mandra mai are de semnatura mea.![]()
Tocanitza mea se poate face cu orice tip de carne vrei tu, iese f buna daca e facuta cu cabanos sau carnati ca are aroma aia daca nu iti place porc sau curcan sau pui. Eu azi am facut cu curcan si a iesit buna, dar preferata mea ramane cea cu carnacior ca are aroma aia afumata.
Cateva cepe mai mici taiate marunt, cartofi curatati si taiati cuburi, carne sau carnat taiata cubuletze carnea sau rondele carnatul, doua conserve rosii date prin blender sa nu ramana bucati mari asa ne place noua, condimente.
Calesti ceapa la foc mic si apoi adaugi carnea sau carnatul, calesti tot asa la foc mic pana se face carnea si nu mai ramane carne cruda pe nicaieri, carnatul mai putin ca se face mai repede, adaugi cartofii si ii mai calesti si pe ei pana se inmoaie putin apoi condimentezi cu boia, vegeta, piper si ceva mixed herbs, ierburi, apoi acoperi cu apa fierbinte, eu o fierb la fierbator si o tin pregatita pt cand am nevoie. apoi dai focul mai mic si lasi sa se fiarba cand acrtofii sunt aproape fierti nu lasa prea mult sa nu se inmoaie de tot adaugi rosiile si mai lasi sa fiarba sa isi ia gustul, appoi adaugi sare vegeta piper in fct de gust si mai lasi sa de un clocot si cand e gata adaugi asta daca vrei o lg doua de smantana. Face mai cremos sosul ala. Noua ne place dar se poate si fara. Dupa ce ai stins pui patrunjel proaspat si acoperi cu capac si lasi putin. Enjoy!
Ciulama la noi se face cu ardei grasi si cartofi mult ardel gras taiat mic sau mai mare cum iti place tie si cartof tot cam ca si tocanitza dar fara carne si pui mai multa ceapa la calit apoi adaugi ardeii apoi cartofii apoi condimente, apa lasi sa fiarba adaugi rosiile asezonezi dupa gust si servesti, noi langa papam un gratarel ca merge bine cu ciulamaua.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
turturica spune:
monalac, felicitari pentru codrin, e un nume tare frumos. Ma bucur ca totul e bine si ca esti fericita.
madina, miine astept cu interes reteta de ciulama.
mcoca, sint curioasa cum decurge sedinta asta de haptonomie. V-o plateste asigurarea?
sun, tot e bine ca poti sa iti faci pantaloni la comanda.
mada, mersi de reteta, incerc in week-end. Am si cirnati de casa.
mai ce de activitate la ora asta de noapte. Dar va las, ma duc la culcare. Noapte buna
9+
MissJJ spune:
Laura creca i-au trimis ai mei un mail ceva sa ii zica ce beton e pe plaja si a dat si el bir cu fugitii ca nici in ro nu-i vremea tare buna.![]()
da chiar multa lume la ore tarzii. oricum turturica si eu trag pe dr merg la nani ca tare nasoala stare am avut azi.![]()
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ella81it spune:
DANANGIE ms ptr raspuns
.Iau doar acid folic.Am vz ca toate fetele iau vitamine!
Tu ce iei?Cit despre carne rosie
.Scumpi pantalonii!Eu am luat o pereche jensi de laOVVIESE si am dat 36 euro.Tu la ce magazine mergi?
MONALAC felicitari ptr baietel!
ELLA
17+
monalac spune:
MADA,iti multumesc din suflet!daca poti,modifica si dpn,care este 20 iunie.nu neparat acum,cand ai tp.
oricum,eu voi naste prin cezariana si dr mi a zis ca ma va programa la 38 de saptamani,pt ca eu tb sa intrerup injectiile cu cateva zile inainte si dr nu vrea sa aiba vreo surpriza neplacuta.
multumesc tuturor pt urari!intr adevar,plutesc!!
18+cu bebe codrin
Mami de
Cris
Poze Cris
anaxena spune:
fetelor..bb al meu da cu putere in burtica mai ales seara...si de cand am adoptat regimul cel nou..ies afara intr-o veselie..fara chinuri..zici ca am lubrifiant..pt cine are probleme cu constipatia va recomand cu caldura: alune de padure,caise deshidratate,migdale,smochine...va garantez ca veti scapa de orice incovenient!!!!si nici nu mai mananc mult ca astea sunt destul de satzioase
Ana-Maria
17+
am o
MARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
anaxena spune:
monalac felicitari pt bb!!!!
Ana-Maria
17+
am o
MARIA!!!AMR 23sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
madina71 spune:
Mada, suna bine retetele tale si nici nu sunt grele...eu nu prajesc absolut nimic, adica eu fierb bine ceapa sau ce e de "calit" si asa mananc de vreo 18 ani... Friptura o fac la gratar, la teflon sau la cuptor... Adica si eu mananc destul de sanatos, numai ca in ultimul timp am cam dat iama in tot felul de prostii gen prajituri, fursecuri, biscuiti cu crema in detrimentul fructelor... Daca ma gandesc bine am facut si eu si tocanita si ciulama cum ai zis tu dar cu toate alea fierte si cu carnita de pui...
Nici eu nu sunt prea inalta, am 1,64 m si de multe ori si eu trebuie sa imi scurtez pantalonii...noroc ca am masina de cusut dar de multe ori nu prea am chef...
Haine de gravidute eu zic sa nu va luati prea multe, ca si eu am luat destule si am niste bluze si 2 per de pantaloni pe care nu i-am luat mai deloc, poate ca acum o sa-i port mai mult, unii erau de la rococo dar imi veneau ca naiba...
Sa vedem ce vom purta cand vor veni caldurile alea cumplite!!!! Eu ma ingrozesc cand ma gandesc ca o sa fiu ca un tanc si nu o sa mai imi placa cum imi sta cu nicio toala!!!!
Fetelor, s-a mai ingrasat cineva mai mult de 3,5-4 kg la 14 saptamani? Vreau sa zic ca azi am vrut sa ma imbrac cu pantalonii pe care i-am avut la revelion, ce-i drept ca si atunci erau f ficsi pe burtica, dar azi nu i-am mai putut incheia... Offf, ce sa mai, de acum crestem din ce in ce!
Eu mai stau pe aici ca asta micu' vad ca nu are niciun gand sa adoarma...
14+ si Adrian
(20.01.2007)