Mamici de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
SunSmile spune:
Asta ma intreb si eu, Dana! Si tot imi fac de lucru, mai trag o linie, mai fac un contract, poate poate apare Mona sa spuna ce shi cum! Monaaaaaaa
Burtica ta e mare Dana? Uite, ca sa nu te mai simti nu stiu cum, iti zic ca si eu am intrebat mai devreme de pantaloni si nu mi-a raspuns nimeni! Dar zau daca ma supar. Probabil ca fetele ori nu stiu ori n-au vazut! Stiu eu ca viitoarele mamici, asa ca noi, nu au cum sa fie rau voitoare! Pup fata si te astept des!
Nati ce-o fi facand? Nati maine mergi la clinica nu? Si faci testul "cu zaharelu"? Tin pumnii sa fie bine! 
quote:
Originally posted by danangie
MONALAC nu trebuia sa mergi la eco?? Ai scris despre asta si am sarit mesajul oare??mult asteptat
16+
danangie spune:
BUBULEANA sunt bine multumesc. Si pe mine ma ia cu durere cand stau prea mult in fund. Si mai inainte cand am scris mesajul, m-a luat niste crampi pe partea stangaaa. Acum mi-am tras calc langa pat si m-am intins. E mai bine. Tu inca mergi la munca?
mult asteptat
danangie spune:
SUNSMILE burtik mea nu e exagerat de mare. E maricica. Dimineata cand nu sunt balonata, simt efectiv forma uterului si-n oglinda chiar se vede. Parca am un pepenas galben 
mult asteptat
madina71 spune:
Tocanita sau ciulamaua de ciuperci: nici eu nu stiu prea bine cum se face, doar asa in mare stiu, cu toate ca nu-i mare lucru, insa am cautat pe internet reteta si am gasit mai multe, sa vad pe care din ele o aleg, oricum nu cu prajeala!!!
Daca fac maine si iese buna va scriu cum am procedat... OK?
Pe mine daca stau mult in fund ma doare "noada", ca sa zic asa in termeni populari... burta nu ma doare, si la sarcina trecuta m-a durut o perioada si dupa ce am nascut si vad ca incepe iar!
13+ si Adrian
(20.01.2007)
mcoca spune:
turturica, saraca de tine te-nteleg perfect. Si eu am avut cam o luna niste greturi groaznice, noroc ca nu mergeam la lucru atunci. Toata ziua stateam in pat. De energie ce sa mai zic, abia acum mi-am revenit.
MAi fetelor, eu ma simt nesimtita rau. Numai eu nu il simt pe bebe.
. Abia astept sa merg vineri la haptonomie.
MAdina, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Sper sa-i treaca repede la Andrian.
Biribu, merci pentru raspunsuri.
_
Vicky
16+
Bebele casei
monalac spune:
DANA,BUBULEANA,SUNSMILE,TURTURICA SI TUTUROR GRAVIDUTELOR CARE MI AU TINUT AZI PUMNII,UN MARE

sunt fericita,totul e ok,bebe e in parametrii normali,ir sunt bune,iar dr herghelegiu e super profesionist si f de treaba.
AM BAIATEL si chiar daca inca mai speram sa fie fetita,sunt f fericita ca e sanatos...va rog sa mi puneti si mie carucior albastru si numele codrin.
o sa va scriu nr de telefon de la clinica dr michaela frunza..,daca va intereseaza sa va faceti progr la dr herghelegiu.pt tine,ana si pt ankalaura.am intrebat o pe receptionera pana cand sunt progr facute si mi a zis ca de la incep lui februarie au liber,cred ca n a auzit prea multa lume de clinica asta.dr herghelegiu are numai miercuri program la aceasta clinica.m a costat 300ron si mi a facut si doppler.eco de al doilea trimestru costa 420ron si se face intre sapt 20/24.dr chiar m a certat putin cand a auzit ca am venit fara sa ma trimita vreun dr,spunandu mi ca eco se face intre 12/14 sapt si 20/24 sapt.cand i am spus ce probl am,a inteles de ce am tinut mortis sa vin la el.daca intereseaza pe cineva,pot sa scriu ce scrie in eco...
SUNT FERICITA!!!!
18+CU BEBE CODRIN
Mami de
Cris
Poze Cris
danangie spune:
SUNSMILE ti-am vazut catelul!! Vai ce frumos e, tare as vrea si eu unul ca al tau. Eu am avut odata un pechinez dar era un fel de corcitura pechinez ca nu avea botul ala bagat inauntru si cu ochii aia bulbucati. Ce mai,era o scumpete. Mi l-au furat. Cat despre pantaloni.....e inutil sa iti spun ca nu cunosc Bucurestiul,nu?
Eu de cand am ramas gravida mi-am cumparat doar o pereche de pantoloni de gravida. II spal, ii imbrac,ii spal , ii imbrac. Sunt pescaresti din raiata. Sunt extrem de scumpi.
am dat 55 de euro. Iar cei lungi costau 72 de euro. 
mult asteptat
turturica spune:
bubule, ce bine c-ai mai dat si tu un semn de viata. Deci inca mai ai oaresce greturi? Probabil ca n-or sa mai tina multa vreme. Hmmm, ti-ar trebui un laptop, asta ar fi rezolvarea statului la computer. La servici cum te descurci, nu trebuie sa stai mult pe scaun?
Vestea cu avalon m-a bulversat si pe mine, eram asa de sigura c-o sa fie bine, viata nu e dreapta, nu e dreapta deloc.
sun, nu stiu daca te ajuta, si eu mi-s slaba, dar nu asa de inalta ca si tine. Mi-am luat niste pantaloni de sarcina, marimea cea mai mica, dar deocamdata inot in ei. Insa eu sint oricum mai mica la saptamini decit tine. Dar poti sa incerci sa-ti iei pantaloni normali, insa o marime mai mare, eu planuiesc sa incerc asa ceva.
Oricum, declar oficial ca nu e drept pentru noi astea mai miticele, eu am doar 1.60 m si niciodata, dar absolut niciodata nu mi-am gasit pantaloni care sa imi fie buni in lungime, mereu i-am scurtat. Not fair.
9+
madina71 spune:
Bravo Monalac! Felicitari pt baietel!!!!
Poate o sa ma hotarasc si eu sa merg tot la Herghelegiu la eco prin sapt 20-21 si o sa iti cer si eu nr de tel...
Pai pe mine nu m-a trimis dr la prima sarcina sa fac eco 3D si m-am dus....
14+ si Adrian
(20.01.2007)
danangie spune:
MONALAC sa-ti traiasca baietelul!!! Ce frumos!! Si eu abia astept sa aflu ce am!! Numai bine!
mult asteptat