Mamici de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
Didi81 spune:
quote:
Originally posted by estrella80
Ajutati-ma si pe mine, va rog!
Sa imi pun ticker, sa completez cu datele de nastere si celelalte si sa intru si in posesia adresei de mail comun si a parolei!!!
Please!!!
Am descoperit si postul asta al tau cautand in urma
Despre ticker nu stiu, eu imi pun doar varsta sarcinii la semnatura.
Trebuie sa ne spui datele astea: data nasterii tale, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii; de completat, vor fi completate pe lista de catre fetele care au creat acest topic.
Mailul comun este de la yahoo; username=iulie_august, parola ti-o trimit pe mesaj privat, daca ai activat.
Didi
14+
oanasm spune:

sunt ff ocupata la servici deci nu prea am avut timp sa intru...
va
...nu care cumva sa ma uitati!
dara
eu sunt ok...astept sa-l vad din nou pe bb...si sa terc si eu de cele 12s
..de dma am tot intrebat si eu dar...nu stiu nimik de ea...sper sa fie bine!
danangie te 
aaa.....vineri seara la 7 merg la eco!!!!
Oana
7+ 
o noua viata
madina71 spune:
Mcoca, am renuntat la pieptul ala de pui afumat dupa ce am citit ce sfat mi-ai dat, ai dreptate...
Didi, eu mananc, drept dovada ca am luat pana acum 4 kg, dar cred ca 1 kg numai la sani
Mada, am facut ceva cumparaturi, am luat azi si cadou pt nasii lui Adrian ca ii luam motul si maine mai am cate ceva de cumparat...
Mai rau este ca s-a iritat adrian la putzulica si l-am lasat fara pampersi, numai cu pantalonasi, trebuie sa il pazesc ca atunci cand face pishulica sa il schimb repede....
Varza de la super market era stricata inauntru, cred ca fusese inghetata, ce nesimtiti si comerciantii astia!!! Am mai carat degeaba de ea!!!!
P.S. NU e chiar asa de buna ca vara salata mea, parca ii lipseste ceva desi i=-am pus destule!!!!
Maine iau ciuperci si imi fac tocanita sau ciulama ca abia astept sa mananc!!!!
13+ si Adrian
(20.01.2007)
MissJJ spune:
Oana tinem pumnii pt vineri.
Madina nasol ca s-a iritat ai idee de la ce? Eu am avut mare noroc cu fata ca nu s-a iritat pana acuma decat de doua ori si a trecut cu creme destul de usor.
Si eu am fcaut azi tocanitza si nu imi place deloc nu o pot papa adik ca na tocanitza e buna da nu imi cade mie bine. Creca in seara asta pap fructe si cam atata, nu am chef de nimic mancare.
Da iar e liniste pe aici?
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
turturica spune:
Fetelor, de cind n-am mai scris ati mai terminat un capitol.
Vad ca au mai aparut gravidute noi, sunsmile, estrella, tecky bine ati venit.
Fetelor, mai stie cineva ceva de bubuleana?
ankalaura, am citit vestea legata de fetita. Sa-ti traisca Ligia, e un nume deosebit. Deci previziunile cu baietel nu s-au indeplinit ![]()
irda, si eu am tensiunea mica, de-aia si beau cafea zilnic. Intr-o singura zi n-am baut si dup-aia m-am simtit ingrozior de rau, dureri de cap, greturi, ce mai, tot tacimul.
dana, sa stii ca eu ma gindesc la tine si incerc sa-ti raspund, insa in timpul saptaminii eu nu reusesc sa intru asa de des. Doar cind e mai lejer la servici (destul de rar) sau cind reusesc sa intru seara mai scriu si eu cite ceva.
mcoca, am vazut ca si tu te vopsesti. Si eu ma suvitez, nu mi-am pus problema ca nu se poate. Mi se pare si mie, intr-adevar ca doctorii din strainatate sint mai relaxati. Eu, de ex., n-am stiut niciodata rezultatele analizelor, mi s-a spus doar ca o sa ma anunte daca e ceva in neregula. Asa ca n-am stiut niciodata valori sau ceva de genul asta, cred ca n-are nici un rost sa mi le dea, ca eu n-am cum sa le interpretez.
Fetelor, pe cit de bine mi-era mie in sarcina, fara greturi si altele, am avut niste zile criminale, cu greturi toata ziua, nedormit noaptea, vomat pe la 5 dimineata, ce mai, crunt. Mai ales ca dup-aia am fost la servici ca un schelet ambulant.
Insa acum ma simt din nou bine, slava Domnului, sper sa ma tina. Nu va mai invidiez pe cele cu greturi in nici un fel.
hai ca ma duc sa maninc ceva, mi-a facut madina pofta cu salatele si ciupercile ei si dup-aia mai revin.
9+
MissJJ spune:
Estrella pt ticker intri aici http://www.lilypie.com/create_baby_days.php la step 1 iti alegi tipul de ticker apoi dai click la step 2 alegi markerul ala si la step 3 scrii textul care doresti sa apara si data cand il astepti pe bebe si apoi ii dai create ticker si cand e gata copii ultimul link unde scrie image url si apoi pe intri pe contul tau de la Dc la profil personal si la semnatura pui link-ul asta, daca vrei sa iti apara scris bebe sau mai stiu eu ce in loc de tot link-ul scrii asa:
[ url= "link" ]bebe[ /url ] Unde scrii link tre sa fie linkul ala si stergi spatiile lasate de mine.
Sper ca ai inteles ce am explicat eu aici. Incearca si vezi ce iese. 
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
danangie spune:
BUJO sotul imi zice ca daca nu as face gafe, nu as sparge ceva prin casa n-as fi eu. 
ESTRELLA da eu vad ca tu ai deja 13 mesaje scrise......ar trebui sa nu mai fie moderate. Rescrie intrebarea. Ce intrebai?
ANNA nu stiu nimik de jacuzzi.
...Vatra Dornei..ce fain, am trecut pe acolo asa doar in trecere. Fratele meu cand era in tara isi petrecea toate revelioanele acolo. Distractie placuta.
FLO..pomelo??
Nu am mai auzit niciodata de asa ceva...
ELLA e normal ca analizele astea sa fie mai mici in sarcina. Sa nu scada drastic.....tu iei vreo vitamina ceva? Mie mi-au descoperit hemoglobina mica.....a scazut prea brusc si mi-a dat supliment de fier.aaa abia acum am citit rezultatele tale. Nu ai de ce sa te ingrijorezi. Valorile sunt cat de cat normale ca pentru gravidantza. Gandeste-te ca la mine aveam hemoglobina 12,5 si deoadata am scazut la 10. Deci..eu zic sa stai linistita. Astia zic sa mananaci multa carne rosie, legume multe.
CAMY pai eu stiu ca la un asa rh....trebuie sa controlezi daca ai anticorpi anti hemoglobina.....stiu ca de prin saptamana 28....dar acum nu sunt sigura. Intra la subiectul RH negativ, acolo sunt multe gravidutze care sunt in situatia ta sau au fost in situatia ta si ar sti sa te sfatuiasca. Daca nu esti multumita de doctor....de ce nu il schimbi? Eu asa am facut. e foarte important sa ai un doctor bun.Numai bine.Si intocmai si eu mergeam la particular si mereu era pe fuga doctorita asta.
MADINA ce la cumparaturi ai facut tu acolo!! eu salata chestii din astea nu prea mananc..
...mi-am cumparat ieri o salata....dar cine stie cand o mananc.....ca asa fac....o uit acolo pana se vestejeste.Poate scrii si tu cum se face tocanita aia. Eu am niste ciuperci din alea uscate.
TURTURICA stai linistita,mai mult poate ma refeream la anumite persoane carora le-am raspuns si ele nimic, sau le-am facut expres lor personal o intrebare si nu mi-au raspuns. E ok, oricum. Ce munca faci tu?unde anume stai in Elvetia?Aproape de Italia?Naspa cu vomitatul, sper totusi sa nu te apuce.....daca nu....cum faci sa mergi la munca? cum e sistemul acolo? in legatura cu maternitatea?
OANA
spor la munca! tin pumnii pentru vineri!
mult asteptat
danangie spune:
MONALAC nu trebuia sa mergi la eco?? Ai scris despre asta si am sarit mesajul oare??
mult asteptat
bubuleana spune:
Buna fetele 
turturel mama, eu sunt bine tot cu usoare greturi. recunosc ca sunt cam corigenta la scris dar macar apuc sa citesc ...cateodata
Problema mea cea mai mare e ca nu pot sta in fund la calculator prea mult, incepe sa ma jeneze dupa care chiar sa ma doara burtik in zona uterului si ovare. Asa ca lucrez cat de repede pot dupa care ma ridic, fac mici plimbari, dupa care iar ma asez si tot asa. Nu prea pot sta la pc. Asa ca scurtul timp il petrec lucrand si nu prea mai apuc si sa scriu pe forum. Cateodata stau in picioare si va citesc asa aplecata
fff ciudat....tu ce mai faci? ti pupic
vestea despre avalon m-a dat peste cap...imi facusem mari sperante pentru ea...si mi-e asa o ciuda pe situatiile de genul asta...
miky: imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Mi se pare ingrozitor! Ecografist ieftin nu stiu...eu merg la euroclinic la ecograf si costa 120 lei park dar nu sunt sigura.
vopsit: eu nu m-am vopsit inca deloc pt ca am o culoare apropiata de culoarea naturala si e ok pana acum
jacuzzi: eu am citit undeva ca e interzis cu desavarsire in sarcina, acum sper ca-mi amintesc corect...
narcisa: interesanta viata duci tu acolo cu reptilase dragute pe langa casa 
danagie, nati: ce mai faceti?
mona: ref la copii, am o carte scrisa de psihologi, pediatri, etc in care scrie asa: exista trei mari grupe de copii: "facili", "dificili" si "care se incalzesc usor". Copilul "dificil", cum probabil e Cris, are sentimente intense iar atitudinea sa pare dificil de prevazut. Astfel capacitatile de a asculta si de a intelege ale parintilor sunt solicitate in cea mai mare masura...imi inchipui ca pt tine a fost foarte greu dar pana la urma e un copil foarte frumos si foarte inteligent si sunt convinsa cate iubeste la nebunie!![]()
La multi ani cu intarziere ii spun si eu 
si Felicitari si pt Nati pt botezul sotului!
bubuleana
13+
turturica spune:
mada, foarte explicit mailul tau, cred c-o sa-mi pun si eu ticker ca sa nu mai updatez mereu la semnatura.
dana, eu lucrez la o banca aici in Elvetia. Nu stau aproape de Elvetia, locuiesc in partea germana, stau intr-un satuc in apropiere de Zurich si fac naveta in fiecare zi la servici. Nu stiu ce o sa fac daca ma apuca mai rau greturile, in ziua in care mi-a fost asa de rau a fost crunt sa stau lipita de scaunul ala pina seara.
Cu sistemul medical de-aici nu sint inca prea lamurita, nu ma indoiesc ca e bun, eu am si o asigurare suplimentara privata, insa la doctor eu merg de-abia luni, dupa ce implinesc 10 saptamini. Sincera sa fiu, eram cam nelinistita vazind cit de des merg restul fetelor, insa am discutat cu prietene care stau aici si se pare ca n-are rost sa merg mai des de lunar la doctor. Atita doar ca as vrea sa vad o data simburelul si sa stiu ca totul e bine.
Tu cum te mai simti, esti tot in concediu de maternitate, nu?
monalac n-a mai intrat sa ne spuna rezultatele ecografiei.
Fetelor, mada, madina, dati-mi si mie retetele voastre de tocanita/ciulama.
9+