Mamici de iulie-august 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_a spune:
Buna fetele!!!
Eu cu munca asta a mea nu am timp... nu v-am citit de loc asa ca mea culpa daca nu am ce sa raspund....sunt 12 pagini wow...mai intru pe cand le gat de citit ![]()
Pana una alta, sa va spun noutatile mele:
Am fost la eco, am vazut bebelu, este bine, miscaret, are de toate, nu stim inca ce este, dr nu se grabeste sa se pronunte.
Mi-a dat tot felul de parametri da nu-i stiu ca hartia e acasa si io scriu de la munca, oricum, bebele este bine si asta e cel mai important.
Trabuie schimbata DPN, mada
si mersi daca schimbi tu in listuta, deci punem DPN 18 iulie.
Cica bebele e mai mare decat banuiam noi, asta este bine, am 14 saptamani aproape. Acu sunt nitel nedumerita ca nu stiu cum sa-mi modific la semnatura in tikers ...
Imi este mereu foame, as manca orice... am 65 de kile imbracata ceea ce este destul de multisor...mi frica sa nu iau prea multe kile in plus ca nu sunt prea ambitioasa la a da jos kilograme 
Cam asta ar fi...mai revin cand imi mai fac timp.
O zi buna tuturor si sa auzim numai de bine!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
vias spune:
aoleu...cand citesc cate analize va faceti voi....eu..YOC!!!...va zic...si la mine ar fi niste analize nu prea bune, eu RH-, sotul +...si doctorul meu nu se ingrijoreaza f tare...zice ca e bine..eu maine am programare si as vrea sa-l intreb de analizele desre care vb voi...dar trebuie sa le scriu pe ceva...pt ca o sa ajung in fata lui si nici macar nu o sa pot pronunta..
..
...voi parca nu ati trecut prin toate problemele prin care am trecut eu (bravo voua) (eu..iminenta de avort continuu cu mai multe hemoragii, infectii peste infectii, racita sunt de cand am aflat ca sunt insarcinata si mi-a zis doctorul sa ma grija sa nu cumva sa racesc...)...si ati facut o gramada de teste...si eu..care am probleme...nu-mi place..SERIOS!!..eu cred ca nu sunt bagata in seama de doctor.....si nu glumesc!!!
...am chef de cearta...si cred ca daca ma mai gandesc si pana maine cand ajung la dr...o sa intru in cabinet si o sa sar direct la bataie!!!...gata...sunt NERVOASA!!!
Cami,
13+
pustai
vias spune:
...o sa-mi treaca...dar nu mi se pare corect...daca as fi mers la maternitate..DA...dar la naiba...merg la o clinica particulara...sunt curioasa ce se intampla maine..
Bujo..pls...spune-mi cat a costat ultima consultatie..sa nu ajung acolo si sa ma fac de CACAO!!!...multam...si intru diseara pe mes!
pustai
bujo spune:
Cami era 85 RON ultima oara si nu cred ca s-a schimbat. Nu-ti mai face griji ca nu te baga in seama, stie el ce face. Daca vede ca bb e bine nu se agita. Multa bafta si astept sa aflu ce-ai facut.
bujo
14+
album de nunta
mini Bujo
madina71 spune:
Mykicris, eu am facut anul trecut eco 3D la Korona, este prin Dr Taberei si stiu ca au preturi mai bune fata de alti ecografisti, bine ca nu cred ca sunt dr renumiti acolo,mie mi-a facut eco o doctorita, nu mai stiu cum o cheama dar daca te intereseaza pot sa ma uit pe buletinul eco de atunci... Daca te intereseaza cauta Korona pe google si poti sa dai telefon sa vezi cat ar costa o ecografie...
Imi pare rau de starile de rau pe care le-ai avut si ca ai ajuns la perfuzii si injectii!!! Poate a trecut!!!
Daca tot v-am auzit de salate mi-am cumparat si eu astazi ardei rosu din ala urias, rosii, castraveti, salata verde nu am gasit asa ca am luat o varza si mai ytarziu o sa imi fac si eu o salatoaie cu piept de pui afumat sau cu ton.... ma mai gandesc ce pun in ea... Am vrut sa imi iau si ciuperci dar nu aveau ca mi-e pofta de tocanita de ciuperci!!! POate iau maine din alta parte!!! Sper sa nu ma bateti ca poate v-am facut pofta!!!
Am luat un ananas, abia astept sa-l tai, mere, banane, musli, lapte dulce, lapte batut, fagaras... Mananc sanatos, nu? Am carat cumparaturile in doua transe de la masina ca erau f grele si nu le puteam duce pe toate odata...
Danangie, si eu mai simt ca si tine cateodata ca sunt in plus dar nu ma las, ca nici eu nu raspund la multe fete, nu prea am timp ca trebuie sa stau dupa prichindelul meu toata ziua!!!!
In rest numai urari de bine la toate fetele care merg la control!!!!
13+ si Adrian
(20.01.2007)
Didi81 spune:
quote:
Originally posted by estrella80
Offf, mai fetelor!!am depasit cifra magica de 10 mesaje si de pomana.
tot apar ca ne-moderate.....pana cand?Ca voi scrieti atat de mult, iar eu desi citesc totul, de pomana raspund.Ca apare peste o zi....Si normal ca voi nu va mai uitati in urma, ca sa imi puteti raspunde!
estrella, cred ca se mai intampla uneori, poate uita moderatorul sa iti scoata restrictia de moderare...
Didi
14+
mcoca spune:
Madina, afumaturile nepreparate dupa nu prea sunt recomandate (cel putin aici sunt prohibite), ca zic ca e risc de listeria. Eu zic sa mananci cu masura, daca nu poti renunta.
_
Vicky
16+
Bebele casei
Didi81 spune:
Madina, nici o prbolema ca scrii de mancaruri, eu nu ma supar ca imi faci pofta.. macar daca mi-ai face. Mie parca nu prea imi mai surad multe feluri de mancare, mai multa pofta aveam inainte sa raman insarcinata
. Nu ca mi-ar fi greata, dar pur si simplu nu imi mai face la fel de multa placere ca inainte (dar foame imi e
). Asa ca eu chiar ma bucur daca mai scrieteti despre mancaruri, poate imi dati si mie idei, poate aud de ceva care sa imi placa in mod special 
Didi
14+
MissJJ spune:
Ana_a gata modificat pe 18.
Madina da ai facut ceva cumparaturi. Enjoy!
Didi eu as vrea sa pap diverse chestii dar mi-e lene sa le fac.
Am asa o stare de lene si nu am chef de nimic. Nu stiu ce e cu mine serios, ca de facut ar fi destule, da cheful e 0/4.![]()
Uff nu stiu de la ce am starea asta da ma enerveaza.
Camy nu te enerva mergi intreaba vezi ce raspunde si apoi vezi ce decizie iei. Le spui ca na mai ai prietene gravide si ele au facut atatea analize si vrei sa stii tu de ce nu? Vezi macar ce zic ei. Fa-ti o lista cu toate nelamuririle ca sa nu uiti nimic, eu adca am prea multe scriu jos scot frumos lista si le iau pe rand.
Aveti vreo solutie de iesit din starea asta de vegetatie ca deja disper...
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2