Mamici de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby
Stie cineva daca e contraindicat sa stai in jacuzzi in sarcina? La o temperatura nu foarte ridicata bineinteles. Plec in weekend la Vatra Dornei si pensiunea are bazin, sauna si jacuzzi. Daca de sauna nu ma pot atinge, macar de jacuzzi.

Ana, eu cand am fost iarna asta in concediu in Austria, am fost si la o piscina unde aveau jacuzzi, si nu am avut probleme (cel putin la eco totul a fost ok). Mai mult nu stiu, poate fetele cu mai multa experienta te pot lamurii mai bine.

Cat despre pomelo, se pare ca grapefruitul este o combinatie de pomelo cu portocala, nu invers :
http://ro.wikipedia.org/wiki/Pomelo
http://ro.wikipedia.org/wiki/Grapefruit

Didi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bujo asta spera barbatamiu sa vada la eco. Da nu stiu de ce eu simt ca e carutz roz.
Pomelo eu nu tin minte sa fi vazut prin magazin aici sau poate era si nu i-am dat eu atentie. Din ce am citit pe net nu este nici o combinatie intre nici un tip de fructe ci face parte din familia citricelor si este cel mai mare din aceasta gama. Uitati aici : http://gourmetsleuth.com/pomelo.htm .
Anna despre jacuzi nu stiu sa iti spun exact dar eu am jacuzi acasa in ro si am folosit jacuzzi acuma cand am fost e relaxant dar temp apei era scazuta adik nu fierbinte si nu l-am folosit pe o durata lunga. Mi-a placut ca e relaxant. Flo s-a indragostit de el, cand ii ziceam de jacuzi ehh mofturi dupa ce a facut prima baie gata isi ia si el.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Poti sa fii anemica si daca papi ultra sanatos, depinde cat suge bb de la tine. Oricum io zic sa nu-ti faci griji si sa astepti sa vezi ce zice medicul.

bujo 14+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

ELLA, stai linistita, daca diferenta fata de intervalul de referinta nu e mere, nu trebuie sa iti faci griji. Si la mine erau valori mai mici sau mai mari; nu mai stiu exact care, dar pt ca nu erau departe de limitele intervalului, doctorul a zis ca e ok. HGB mi se pare ca e hemoglobina; asta e important, dar la tine nu e mult mai mic. Eu facusem intamplator analize inainte sa aflu ca sunt insarcinata si mi-a iesit HGB 11.6 - doctorul n-a zis nimic. Apoi, dupa ce am aflat de sarcina am facut iar, HGB mi-a iesit 10.8. Medicul de familie s-a cam alarmat, dar ginecologul a zis ca e inca ok si sa nu imi fac griji. Mai mult chiar, a zis ca in timpul sarcinii mai scade oricum, si ca peste 10.5 e ok . Eu una nu ma simt anemica, nu ametesc, ma simt normal, deci nu imi fac griji.

Didi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multam fetele de informatii..... despre pomelo...fie el ce-o fi ....e tare bun!

Ana eu stiam ca la o gravida nu e indicata baia ci numai dusul....mai ales jacuzzi. Aburii si temperatura ridicata poate da contractii sau ameteli. De aceea stau gravidele din occident in apa inainte de nastere....amelioreaza durerile si grabeste nasterea....
Poate nu face nimic la sarcina mica, cat ai tu acum?

Flory mami de Alex si 15+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Flory si eu stiu acelasi lucru despre bai si dusuri, dar ma gandeam sa nu fie la temperatura mare apa; eu am mai facut si acasa cate o baie dar nu f fierbinte (asa cum mi-ar placea) si nici n-am stat mult timp in cada. Oricum am zis sa mai cer cate o parere.
Multumesc tuturor pt raspunsuri

Anna 13+
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Multumesc ptr raspunsuri!
Cred ca sunt putin anemica ,uneori ametesc dar mananc repede ceva si imi trece!
Cred ca bb mananca mult!Mi a zis doctorul ca e voinic!
ELLA17+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Despre pomelo si www.informatia-aradului.ro/Sanatate/11132.html" target="_blank">aici. Are multe vitamine si e numai bun de mancat in sarcina. Cititi la cate ajuta, inclusiv la tranzitul intestinal (constipatie).

Caprioara 15+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Flo scuza-ma ca te-am botezat in postul anterior, exact ce zicem eu mai devreme de neuronul singurel.

Anna 13+
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

TECKY bine ai venit! Sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi! Sarcina usoara!

Flory mami de Alex si 15+

bebe 2

Mergi la inceput