Mamici de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Na pana am scris eu mesajul au zis si fetele de datele pt listutza.
Bujo logic cand zice a meu si eu ma supar adik cum indraznesti domnle sa zici ca imi lipseste vreo ceva pe acolo pe sus? Da de fapt eu stiu bine cum sta treaba. Shh nu le ziceti... Mergeti inchis ca apa calda...

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

TECKY bine ai venit!Sarcina usoara si bb sanatos!
Felicitari ptr baietel!Si eu tot baietel o sa am!
Deocamdata noi cele cu baietei suntem in minoritate
ELLA17+Alexandru Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Stie cineva daca e contraindicat sa stai in jacuzzi in sarcina? La o temperatura nu foarte ridicata bineinteles. Plec in weekend la Vatra Dornei si pensiunea are bazin, sauna si jacuzzi. Daca de sauna nu ma pot atinge, macar de jacuzzi.

Anna 13+
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Fiquelle

Fetelor, va place pomelo? mie mi se pare fff bun...am inteles ca de fapt e o combinatie sau mutatie genetica, ceva intre pepene galben si grapefruit...e ca o grefa, dar e dulce...mananc in disperare asa ceva...mai ales ca am luat de la Carrefour unul dulce si zemos...

MADALINA 9+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Eu stiam ca pomelo este grapefruit altoit cu ananas.....Oare care e adevarul? Voi ce stiti?

Flory mami de Alex si 15+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by Tecky

buna viitoarelor mamici.Sunt o viitoare mamica,gravida in 16 sapt care va naste la inceputul lunii iulie si care a aflat azi ca va avea un baietel.As vrea sa intru si eu in grupul vostru,ma acceptati?

Salut ! Normal, bine ai venit, si sa-ti traisca baietelul si sa fie sanatos si tu alaturi de el. Si eu tot la inceputul lui iulie voi naste ( o fetita ) la ultima eco DPN ul - 11 iulie, la Elias.Mai vb

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fara suparare, da io as vrea sa fac parte din majoritate. Da park vad ca ma trezesc la eco ca imi arata bb o putza cat ecranu si atunci s-a dus cu carucioru meu roz

bujo 14+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Flo, nu stiu ce e cu pomelo asta, dar si eu mananc. L-am descoperit in decembrie si de atunci tot cumpar. Am crezut ca e gref combinat cu portocala...

Ecografist ieftin in Bucuresti nu stiu... e care de care mai scump. Poate stiu alte fete.

Tecky, bine ai venit.

Caprioara 15+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Am facut luni analize la singe iar acum am primit rez.Am 3 valori mai mici!Le scriu poate se pricepe cineva si mi spune daca sunt probleme
RBC ERITOCITI
HGB EMOGLOBINA
HCT EMATOCRITO
astea sunt mai mici decit normal si eu ajung abia sapt viitoare la doctor.
ms
ELLA17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Crek ai o usoara anemie, depinde de valori.

bujo 14+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput

Valorile sunt RBC 3,83 Normal e 4.00_5.4
HGB 11,9 ....12.0_16,0
HCT33,8.....38,0_47,0
La cit mananc tot anemica sa fiu
Ms Bujo
ELLA17+

Mergi la inceput