Mamici de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anna me, me. Neuronii mei de sarcina trecuta au plecat in concediu in hawaii si vad ca nu vor sa se intoarca, le-am tot zis hai mah nu fiti rai ei nik, mai ales cand au auzit si de bebe 2 au zis ca e mai bine pe plaja decat aici in uk la ploaie.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

FETELOR,AM AJUNS LA PERFUZII DIN CAUZA DURERILOR INSUPORTABILE DE CAP CARE NU TRECEAU CU NIMIK,A VOMEI CARE NU SE OPREA SI MI DADEA CONTRACTII SI DIN CAUZA TENSIUNII CARE ERA 9 CU 4.DOAR ATAT AM PUTUT RETINE EU IN STAREA IN CARE MA AFLAM.VA PUP MULT,MULT SI ASTEPT O RECOMANDARE DE UN ECOGRAFIST BUN + UN NR DE TELEFON DACA SE POATE.
16+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ella, chiar la ce ai postat tu acum ma gandeam...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

buna viitoarelor mamici.Sunt o viitoare mamica,gravida in 16 sapt care va naste la inceputul lunii iulie si care a aflat azi ca va avea un baietel.As vrea sa intru si eu in grupul vostru,ma acceptati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada esti tare haioasa

Anna 13+
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TECKY bine ai venit si sa ai gravidantza usoara. Felicitari pentru baietel. Da-ne datele tale sa fii trecuta pe lista, mai povesteste-ne despre tine.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Moaaaama Tecky, vii asa direct cu sexu. Esti tare, sa-ti traiasca mini masculu. Ia da mataluta datele ca sa te treaca fetele pe lista: data nasterii, ultima menstruatie, data probabila a nasterii.
Ce-s aia neuroni? Io crek am durerile astea de cap ca e cam gol la mansarda si mai lipsesc si tigle si bate vantu. Mda sunt sigura ca de asta ma doare capu Daca m-ar auzi sotzu... Cand face el misto de mine pun botic. Daca fac vreo gafa imi zice "patratel" crek e evident de la ce.

bujo 14+
album de nunta
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Teckyesti binevenita. Sa fii sanatoasa si tu si baietelul tau, si sa ai o sarcina usoara!!!

Anna 13+
AMR 27
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Offf, mai fetelor!!am depasit cifra magica de 10 mesaje si de pomana.
tot apar ca ne-moderate.....pana cand?Ca voi scrieti atat de mult, iar eu desi citesc totul, de pomana raspund.Ca apare peste o zi....Si normal ca voi nu va mai uitati in urma, ca sa imi puteti raspunde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tecky eu stiu ca tu ai mai scris la noi nu mai stiu daca ne-ai dat datele sa te punem pe listutza. Anyway bine ai venit felicitari pt baietel. Sa ne dai data nasterii, data ultimului ciclu si data probabila a nasterii sa te treceme pe listutza.
Anna am zis ca de data asta ii iert, da dupa ce nasc si bebe 2 chiar o sa avem o discutie serioasa ce se cheama asta domnle, democratie???

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput