* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, CLAUDIA !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Claudia LA MULTI ANI cu sanatate, toate dorintele sa ti se indeplineasca si sa ai parte numai de zile senine pline de bucurii.

Mihaser si cea din poze de la tara e tot bunica mea. Bunica de pe mama. Cea pe care am pierdut-o e bunica de pe tata si locuia la oras. Ea mi-a facut copilaria frumoasa, a fost centrul existentei mele, m-a crescut practic, caci pe ai mei ii vedeam doar seara si duminica... Eram foarte strans legate una de alta si am iubit-o enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

nshiro, sincere condoleante pentru pierderea bunicii. Dumnezeu s-o odihneasca. E greu cand persoanele dragi se duc. Dar daca n-a apucat s-o vada pe maria cand ati fost in tara, acum sigur o vede de acolo de sus

Si o veste buna

A nascut Cosmina, duminica 20.01 la ora 0.10 (exact ora si minutul cand eu am nascut-o pe Iulia ) o fetita dulce foc, Jessica. E bruneta cu ochi albastrii, exact ca a lui Harris. A avut la nastere 3150 g si 50 cm, apgar 10. Sunt bine, au ajuns acasa, gaza papa bine laptic de la mami ei. Poate primesc si ceva poze si v-o arat

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello!
noi suntem binisor, Marc e de doua zile acasa, pt. ca ieri dimineata a facut un pic de febra (care a cedat la Nurofen), dar am zis sa nu-l duc totusi la cresa. Am fost aseara din nou la medic, pt. ca nu e mai bine, ne-a dat in continuare antibiotic. Nu l-am dus nici azi la copii , desi azi deja n-a mai facut febra. In schimb am fost afara, la plimbare si am venit obositi mar. Dr. pediatru s-a mirat ce cuminte a stat Marc sa-l asculte la plamani (ba chiar se gadila si se prapadea de ras ), plus cand s-a uitat la gatuletz Marc a deschis fara sa i se spuna gurita mare-mare (la cresa ii consulta des, cred ca de asta).
Racita sunt si eu, ma doare gatul, urechile si capul de cateva zile. Ma simt cam nasol. In schimb Marc ma socheaza , cand e bolnavior doarme toata noaptea cap-coada. Chiar mai bine ca-n alte nopti. Nu stiu cum reuseste, ca eu abia ma odihnesc cu nasul infundat. Si-i atata de incarcat la nasuc saracul...sa nu mai spun ca niste vecini isi renoveaza aprtamentul si e o galagie infernala, dar lui Marc nici ca-i pasa...doarme dus!
In rest, toate bune.
Delia, ma bucur ca ati gasit casa visurilor! s-o stapaniti sanatosi si fericiti! wow, aveti si piscina, 4 dormitoare si spatiu mare? cool! Rudy va fi cel mai fericit ca are asa loc sa se desfasoare! Zici ca ai inceput practica la spital? spor la treaba!
Dana abia astept sa ne povestesti cum a fost la teatru. Precis o sa-i placa lui Alecu berbecu' Tinem pumnii pt. operatia de marti!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CLAUDIA!

pozele noastre

Mergi la inceput

FELICITARI COSMINA, SA VA TRAIASCA FETITA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Uf,in sfarsit reusesc sa deschid..."ghioceii".de 3 zile tot incerc sa intru pe paginile noastre si nu reusesc.
Cu mare intarziere vreau sa felicit cateva persoane importante:

BIANCA
MIA ECATERINA
KIM
CLAUDIA

Sa va dea Dumnezeu noroc,sanatate si muuuulta iubire.Sarbatoritele mici sa creasca mari si frumoase,cele mari sa fie iubie si...sa nu creasca in circumferinte,mai mult decat e cazul si isi doresc!

Nshiro,condoleante sincere!Stiu prin ce treci si iti sunt alaturi.Sambata viitoare noi ii facem bunicii parastasul de 1 an.Nu stiu cum a trecut un an,stiu insa ca n-a trecut o zi in care sa nu ma gandesc la ea si sa nu o pomenesc.Thea spune despre ea ca este "suuus la De-De".Ii arat mereu poza in care sunt ele doua si am grija sa-i vorbesc despre ea(si despre toti cei pe care nu i-a cunoscut dar care au insemnat ceva pt. noi,parintii si bunicii ei).Cred ca este foarte important sa le vorbim micutilor nostri despre...amintirile noastre.

N-am reusit sa citesc mai multe.Daca sunt bebei bolnaviori(sper ca nu,dar...)le uram sanatate multa!Noi mai stam la Brasov pana joi(azi vine si tati pt. doua zile).Asa cum spuneam, vineri va trebui sa mergem la Bacau,la parastas.Theei ii merge minunat aici,mananca intr-una,mai ales pia(paine) pe care o cumpara cu "baii ei",personal si fara ajutor.Sta numai prin vecini,bate la toate usile(deh,e altceva la bloc),cere papa si cotrobaie in ghiozdanele copiilor care ies de la scoala si trec prin parc.S-a falcosit,doarme bine si e fericita.Si eu,pt. ca este mult mai usor sa o supraveghez aici,unde totul este la indemana si am si mult ajutor din partea vecinei mele.Fug sa dau cu mopul si sa-i fac compot.Pup si sper sa apuc sa citesc despre ceea ce ati mai facut.Mi-e dor de voi!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

CLAUDIA_D-iti doresc multa sanatate, multe bucurii si un baietel sanatos!
Noi, parintii lui Alex suntem bine, sanatosi dar fff obositi, trecem printr-o perioada f grea d.p.d.v. emotional. Alex, in fiecare dimineata cand plecam la serviciu ne strange in brate si spune ca nu vrea sa plecam la munca, sa stam sa ne jucam cu el( Nu veau peci a munca. Stai joci cu Ututu)iar seara nici nu ne lasa sa ne schimbam, trebuie sa ne jucam cu el aproximativ o ora si abia apoi ne putem schimba sau manca.Noapte doarme numai la mine in brate, imi i-a mainele si mi-le pune in jurul lui. Ma gandesc sa fac o pauza cu munca si sa mai stau cu el acasa. Mamicilor care nu au inceput inca munca si nici nu sunt presate de ceva anume, eu le sfatuiesc sa profite de timpul pe care il mai au ptr a sta cu bebeii acasa. Este asa de greu sa sti ca tb sa-l lasi singur, 10h/zi, fara mami si tati .
Alinaalex-imi pare rau sa aud ca sunteti bonlaviori. Cat de mult a progresat Marc de cand merge la gradinita. Bravo!
Dananita-Si Alex a fost operat de fimozacand avea 8 luni, este o operatie fff usoara asa ca te rog sa stai linistita.Trebuie sa ai grija sa nu se sperie ptr ca dureroasa nu este. Bafta!
Stiu ca ar mai fi multe de scris dar tb sa fug acas la Ututu.

Va pup!

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Rocsana, imi pare tare rau de bunica ta. Dzeu sa o odihneasca, iar tie sa iti ramana mereu vie in amintirile tale si de ce nu in ale Mariei. Cum a spus si Andreea e tare bine sa le vorbim copiilor despre amintirile frumoase ale copilariei noastre. Am si eu o bunica care m-a crescut de cand eram mica si e batranica. Cine stie cat o mai trai... tot imi fac procese de constiinta ca nu apuc sa ma duc in tara sa o mai vad. Suntem niste fericite ca am fost crescute de bunici care ne-au modelat in viata, ne-au dorit binele, datorita lor avem un exemplu in viata, avem amintiri. Aveti grija de voi.
Dananita, tinem pumnii sa treaca usor Alecu peste operatie. Sa ne tii la curent.
Alina, sanatate multa. Pe voi va lasa sa duceti copilul inapoi la gradi daca a avut febra? Dupa cat timp de la ultima febra se poate intoarce?
Gabi, asa e, este tare dureros sa pleci de acasa cand copilul ti se agata de picioare si te roaga sa nu pleci. Dar uite ca si noi tot asa am crescut si facem tot posibilul ca sa oferim un comfort familiei noastre, sa ne putem permite sa le cumparam copilasilor nostri cam ce isi doresc, sa ii plimbam, etc. Lucruri care nu prea le poti face stand acasa. Toate isi cam au rostul lor.
Delia, multe felicitari pentru casa. Bravooo. Citeam ieri ca de cand cu economia USA care merge in jos ar scade si dobanzile la case. Ati beneficiat de asa ceva? Spuneau ca scade dobanda cu 0.75, ceea ce este ceva. Acum chiar ca o sa ai treaba. La casa mare sunt multe de facut. Asteptam si poze, sa nu ne uiti.
Andreeea, pai sa mai veniti la Brasov daca Thea se simte atat de bine. Chiar vorbeam ieri cu mama cum este sa stai la bloc. Te duci la vecine la cafea, copiii se joaca intre ei, ii obosesti, ii stimulezi, cunosc si ei mai multa lume. Mie mi-e dor de locuit la bloc. Imi lipseste asta. Eu acum de cand cu frigul asta nu am mai vorbit cu vecinii de cand s-a pus prima zapada. Nu ii vad, nu ii aud. Ce-i drept si eu sunt ocupata, dar nu ii vad nici cand "duc gunoiul" .
Claudia, la multi ani cu multe bucurii. Asteptam sa ne povestesti cum ti-ai petrecut ziua si poze cu tortul. Sper ca sunteti bine. De obicei cand nu scrii o perioada se cam intampla ceva.
Micaalsa, multumim pentru veste si melodii. Felicitari Cosminei si ii uram micutei Jessica bun venit pe lume si sa creasca mare si sanatoasa.
Miha, wow, Cristian stie litere. Impresionant. Eva mea e habar nista. Ii dai cu "caion" si e o fericita. Scrie pe toti peretii cu el. Nici nu stim cum sa o mai pandim sa o scapam de barbarismul asta. Ni s-a urat de cat am vopsit/spalat peretii.
Bag de seama ca bunicii lui se implica mult in educatia lui. Cum au fost parintii tai? Au avut rabdare cu tine? Te-au pleznit? Imi amintesc de mama ca ma atingea rau de tot cand minteam. Pe ai mei copii o data nu i-a atins. Are atata rabdare cu ei, mai ales cu Luca care acum invata sa scrie. La mine cum toate se fac pe fuga, imi cam pierd rabdare cu el cand ii tot repet ceva si nu intelege. Insa mama ma uimeste cu rabdarea ei. Chiar imi spunea de niste prietene de-ale ei care au si ele nepotei si cica spun ca isi iubesc mai mult nepotii decat copiii lor. Oare asa sa fie? Mama nu mi-a zis nimic, dar o vad ca e topita dupa cei mici.
Diseara mergem la o cunostinta la spital ca si-a pus proteza de femur si as vrea sa mearga si mama sa vada cum sunt spitalele pe aici. Maine mergem la ski.
va doresc un we cat mai fain.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Dragele mele, va trimit mii de multumiri si de pupicuri pt urarile de ziua mea!!!
Mi-am facut timp sa va scriu cateva randuri desi am f mult de lucru (pt scoala- corectat si trecut notele de sfarsit de semestru- dar nu ma simt in stare, saptamana asta m-a epuizat, fiind si Alicia bolnavioara).

Stefanna,
felicitari pt examenul luat, mult succes in continuare!

Mariana,
FELICITARI supermamico! Tocmai am aflat ca astepti bb5… nu stiu cum reusesti, te admir!

LauraIoana,
Felicitari pentru bebelusa ta minunata, sa va bucurati de ea fericiti!

Cosmina,
sincere felicitari pentru tanara membra a familiei!

Poli,
pe fondul unor raceli si Alicia a facut 2 episoade de crize astmatice, si a folosit pompa (inhalatorul), aici nefiind recomandate siropurile de tuse. M-am linistit oarecum cand am aflat ca astmul nu poate fi diagnosticat la varsta lor, dar trebuie avut grija sa nu faca complicatii, sa nu capate o sensibilitate in sensul asta.

Mihaser,
n-am reusit sa cietsc tot, spune-mi ce complicatii a facut ginerica? Sper ca e mai bine. Pneumonie? Si Alicia a fost banuita, i-a si facut o radiografie dar nu s-a vazut nimic. Acum, de exemplu, a facut a 2-a oara otita pe fondul unei raceli, si urmeaza tratament cu antibiotic.

Delia,
felicitari, mult noroc in casa noua.

Micalsa, Ciuf,
Alicia dansatoarea va multumeste pt linkurile cu muzica (observ ca cele in franceza au mare trecere).
Si va trimite la randul ei asta : http://www.youtube.com/watch?v=4kCJQo5iric

Nshiro,
sincere condoleante…

cu drag,

Mergi la inceput