* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Serj,
Felicitari!!! abia acum am aflat, sarcina usoara si numai bine iti doresc. Ma uimiti fetelor, ce curajoase sunteti!

claudia_d,
La multi ani cu sanatate si tot ce iti doresti, zile senine si fericire...!

Fetelor,
cand aveti asemenea vesti bune please dati-mi un semn pe messenger, sa aflu si eu; ma intreb oare cate altele mi-au scapat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

BunA fetele
Cu intarziere dar din toata inima Kim si Claudia La multi ani sa fiti sanatoase si iubite
In legatura cu plecatul la serviciu si lasat copilul acasa si mie i-mi este f greu dar incerc sa rezist cu stoicism dc am plecat pe ac drum.
Un pic de noroc am ca ali doarme cand lpec eu si de multe ori cand ma intorc pe la 3-4 abia se trezeste din somnul de dupa amiaza.
tati este plecat mai multe zile pe saptamana si uneori o apuca dorul de el si zice: tati meu, tati meu casa de ti se rupe sufletul, dar asta este nu poate sa renunte la serviciu nu?

Mergi la inceput

Wow! am mai descoperit o graviduta: Catrinutza! careia ii spun sincere felicitari, sarcina frumoasa, servici usor si Mariuc sanatos!

Si cu o mica intarziere, LA MULTI ANI Ghioceilor care au implinit 2 anisori!!! Sanatate si numai bine!
ANA MARIA (TCELEN)
BIANCA ALEXANDRA (NICOLLE27)
MIA ECATERINA (DEA0277)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

la multi ani, Claudia!
si
felicitari, Cosmina!

pare rau, dar sunt pe fuga, tired si suparata, ca ieri nu stiu cum s-a intamplat, dar a facut Bia o intindere la picior, si a durut-o destul de rau aseara si noaptea din jum in jum de ora plangea cand isi schimba pozitia si am stat sa o pazesc...
acum (sper ca) e mai bine, a si mers un pic pe jos...

pupoaie!

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna fetelor,
In primul rand as vrea sa urez lui KIM si CLAUDIEI !!!Sa aveti parte de tot binele din lume si sa va bucurati de copilasii vostri frumosi!!!

MIA ECATERINA!!!SA CRESTI MARE SI FARA GRIJI!!!

Rocsana sincere condoleante....imi pare tare rau pt bunica ta..Dzeu sa o odihneasca!!

Delia felicitari si sa stapaniti sanatosi noua casa!!Sa aveti numai realizari in ea!!! Chiar ca Rudy va avea un mic palat!!!!
Woww cred ca acum e atat de interesant ca faceti practica si in spital...mult succes!!!

Danaita tinem pumnii la operatie sa treceti usor si repede peste!!!

Noe draga de Bia...dar cum de a patit asa ceva??pupam sa treaca!!

Miha ce bine ca e ok acum Cristi!!Nu te intrista cu cartile...si al meu le cam rupe ...din pacate...asa sunt copilasii..cand vor creste mai mari sunt sigura ca le vor aprecia.Bravo pt performantele lui in a citi!!!Tu cum te mai simti?

COSMINA FELICITARI PT JESSICA!!SA VA TRAIASCA!!

Despre noi ...Nick e bine acum.Am inceput sa-i dau si sirop pt imunitate.Sper din tot sufletul sa-l ajute.Va multumesc pt raspunsuri si pt ca v-ati interesat de noi.
Vineri seara am fost la un spectacol ,sa-i zicem, si Nick s-a comportat chiar foarte bine.Am avut emotii pt ca nu stiam daca va sta.A fost vorba despre taierea Vasilopitei (o prajitura in care se ascunde un banut si care se taie la fiecare inceput de an pt noroc) la scoala de dans la care merg eu.Aceasta serata s-a tinut la un hotel mare din Kalamata unde au dansat cativa elevi ai scolii si apoi s-a dansat.A fost foarte multa lume.Al meu a inceput si el sa danseze pe acolo si sa aplaude de fiecare data cand aplauda lumea.Ma bucur sa descopar ca am un copil sociabil si care rezista la astfel de manifestari.
Cam atat despre noi...ma duc sa pun masa sa papam.V-am pupat si va doresc o duminica placuta!!!

Mergi la inceput

Buna fetele doarme ali si am intrat si eu repede sa mai dau un ochi pe aici.
Polixeni felicitari pt faptul ca nick este sociabil, fimea este cam sfioasa cand mergem undeva, chiar plange cand intram intr-o casa straina dar sper sa-i treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Am pus cateva poze noi aici:

http://community.webshots.com/album/561302609TFxdKP?start=0

Mergi la inceput

Alicia doarme, a epuizat-o boala asta, plus ca ii dam cu forta antibioticul si se enerveaza la maxim. Si puiutii vostri refuza antibioticele? la noi e a 2-a oara cand ia antibiotic, dar la alte medicamente, n-avem probleme, Tylenol-ul chiar ii place.
Eu trec notele pe calculator si mai trag cu ochiul pe net, ca sa vedeti ce spor la lucur am...

Poli,
frumoase poze! observ ca te mosteneste micutul Picasso! si Alicia "picteaza", dar problema e ca nu se mai satura si de fiecare data se lasa cu circ. Am remarcat pompita, o foloseste fara masca? cat de des?

Special pentru fetele care m-au certat ca n-am mai pus poze de luni de zile, zilele astea am actualizat albumele photo de pe webshots, le gasiti la profil. De comentarii n-am mai avut timp din pacate, poate le faceti voi. Vizionare placuta.
Sa aveti o duminica linistita.

Mergi la inceput

Kim o singura data i-am dat lui Ali antibiotic cand a facut otita si acela a fost Augumentin. Plangea sracuta cand il dadeam si rezultatul dupa cam 3 administrari a fost ca a facut reactie adversa la el. Ulterior l-am schimbat si asa am aflat ca nu suporta augumentinul.
Puteam sa aflu si fara sa faca copilul complicatii dar astia sunt medicii nostri de specialitate. Adica, am fost cu ea la spit de pediatrie chiar la O.r.l si i-am spus medicului ca nu a luat niciodata antibiotic si el in loc sa-i faca antibiograma sau eu mai stiu ce a spus zambind ca augumentinul este bun... De atunci n-am mai calcat pe la el dar din experientele ulterioare am observat ca aici in Pitesti toti sunt cam la fel.
Singura care m-a sfatuti fara greseala pana acum a fost medicul neonatolog de la Buc, Filantropia cu care am nascut si pe care o sunam mereu cand era ali bb(suntem si ruda).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI fericiti CLAUDIA si multe FELICITARI COSMINA pentru micuta Jessica!

Kim imi pare atit de bine ca ne-ai scris! Antibioticul aici este lichid si usor dulceag,dar eu cu toate astea le puneam impreuna cu banana facuta pure sau chiar inghetata.Asa imi faceau si mie acasa cind eram mica ca pe vremea aia existau doar pastile si nu le-as fi luat nici moarta decit pisate la mojar si amestecat totul cu dulceata sau miere.

Carmen si la noi e mare bucurie cind vine tati acasa, mai ales ca acum e mai mult plecat.De asemenea daca nu ii permit citeodata cite ceva incepe sa-l strige pe tati prin casa.

Noe sper sa se rezolve repede.Probabil a facut pe undeva o miscare "gresita"? Am tras si eu cu ochiul pe la voi despre AP (marturisesc!) si am ajuns la concluzia ca sotul meu s-ar incadra acolo mai bine decit mine...

Delia felicitari pentru gasirea casei potrivite! Eu am urmarit uneori la TV emisiuni despre agentii imobiliari in US si mi s-a parut o activitate foarte diferita de ceea ce stiam aici din Suedia.

Ciuf eu le-am dat mai mult de pictat cu acuarele speciale decit de desenat in primii ani.Asa au scapat si peretii cit de cit...
(noi avem prima jumatate lambriuri si jumatatea superioara tapet ).Plastilina de asemenea a fost foarte apreciata si inca o chestie, care este ca o guma bleu si cu ajutorul ei lipim hirtiile oriunde dorim, chiar pe ferestre :-) Eva "decupeaza"? Markus a invatat repede de la copii mai mari si acum prefera hirtia.
Trebuie sa spun ca tot incurajat de cei mari a invatat sa mazgaleasca pe calculator in programul "Paint"...Cam devreme dar asta e, daca tati a decis ca fiecare copilas sa aiba calculatorul lui...

Catrinel Oana cred ca face puzzle de lemn sau de acel material spumos,nu? (ca eu de carton nu i-am dat inca lui Markus).
Pe vremuri, cind era mica fetita mea MOnica, asistenta de la copii aici ii testa la 2 ani daca stiau sa faca un puzzle compus din 4-5 piese de lemn.ACum nu mai stiu care sunt "cerintele", in februarie vom vedea...

Mihaser vai cit de multe stie Cristi!Markus nu cunoaste litere inca dar citeva cifre le spune acolo si le arata intr-o ordine aleatorie...Noi avem un fel de tabla magnetica cu cifre si litere dar vad ca pe el mai mult il atrage "dezordonatul lor".

POli imi pare bine ca Nick e acum okay si se dovedeste un copil sociabil.Markus si el e foarte incintat sa asculte muzica si sa danseze, dar prefera emisiunile pentru copii.Nu stiu daca s-ar fi comportat la fel de bine la un spectacol pentru "oameni mari".

gata ma duc sa vad ce-mi fac chiflutele care ar trebui sa creasca in bucatarie

Mariana 16+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput