* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)
Raspunsuri - Pagina 17
Irina71 spune:
Poli, ce frumusel e Nick ! Bravo pt. cumintenie ! Andrei al meu n-ar fi stat nici 5 minute ....
Kim, ce mare s-a facut Alicia ! Si frumoasa Am vizionat toate pozele de la ultimul album, toate 183. Ce se mai joaca cu papusa ! Si ce sortulet frumos de bucatarie ! Dar cine e tanti aia care apare mereu in poze, soacra ta ?
Si nu ma mai joc : ce slabe sunteti ! Vreau si euuuuu .... din pacate mai am de dat jos vreo 7 kg ....
Noe, te cred ca ai incremenit cand ai vazut-o ca o doare piciorul. Nu o duci totusi la un doctor ?
Eu vorbesc, dar pe mine ma doare genunchiul (ala neoperat !) de 2 luni, si tot zic ca ma duc la o radiografie, dar ... mi-e teama ce ce o sa zica doctorul. Aoleu asa m-am saturat de ghips si carje ... nu va pot spune.
Mariana, ce bine ca scrii mai des ! . Daca pe Andrei l-ar testa cu puzzle ala, cred ca habar nu ar avea. Cum arata acel joc din lemn ?
Cosmina, felicitariiii !!! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea !
Fetelor (din Ro) am 2 intrebari la voi :
1. Voua v-au venit acasa cupoanele gratuite pt. analize (adica piticilor). Daca da, le-ati facut analizele ?
2. Alocatia trece automat de la 200 lei la 27,5 lei sau cat o mai fi, sau trebuie sa facem o cerere speciala cand iesim din CIC ?
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
tania2 spune:
salutare,
La ora asta bantui pe net, sotul este plecat prin tarile calde iar Bia doarme dusa, altfel nu pupam eu calculator, fetelor, nu ma lasa deloc, zice djos mama djos.
Vizionat poze de Poli cu Nick cel elegant dornic de petreceri, si Alicia adevarat o printesa, dar, am remarcat un lucru, dragele mele sunteti asa slabe, vreau si eu...... Irina si eu am vreo 6 kile in + numa pe burta si pe c...... nu stiu ce sa mai fac!
Sa va zic si de bia ca v-am promis. Pai, are un canin, inca mai dintosim, nu a racit deloc desi la Bv era tare frig si o taram peste tot, prin restaurante, cafenele, locuri de joaca, pentru imunitate ia de 2 luni Septilin si 14 zile pe luna multisanostol. Nu manaca prea grozav, dar este grasanca, are 14,4 kile, vrea numai supe si ciorbe, iaurt, lapte si suc de fructe. Felul 2 sau carne la gratar nuuuuuuuu, cred ca-i tare lenesa.
Vorbeste de rupe, dar tot pe limba ei, iar pe a noastra se prosteste la balon zice babaioooo, de la mama mea am ajuns mamaia, are foarte multa personalitate, face puzzle la greu, deja stie ce tre sa fie in spatiul gol, Irina in pozele ei gasesti cateva, este dependenta de mine si eu de ea, se pare ca am gasit pe cineva care o sa vine 4 ore pe zi, doamne, abia astept, o iau la sanatoasa direct la coafor, ma fac frumoasa din baba-n bara, si vreau sa dormmmmm multtttt.
Nu va suparati pe mine, nu sunt egoista, dar de cand o am pe Bia daca pun cap la cap orele in care nu a stat cu mine nu cred ca se strang in 1 (una) saptamana.
Poate reusesc sa intru mai des, doresc sanatate Biei de Noe, si bebeilor bolnaviori.
Pup mult!
Cu asta ne dixtram noi http://www.youtube.com/watch?v=Ffqy8U4ceFA
PS vreu si eu sa salvez melodii. Parca stia cineva cum . Pleaseeee!
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
aalina2003 spune:
Rocsana,condoleante pentru bunica ta!Dumnezeu s-o odihneasca!
Claudia,la multi ani frumosi,sanatate si noroc!
Irina,cel din lemn este la fel cu cel din carton,dar atat piesele,cat si forma in care trebuiesc puse sunt din lemn.
Noe,cum ai stiut ca e intindere?
Eu sunt in prma zi de serviciu,cel vechi,fiindca in curand o sa caut altceva. Mititica mea inca nu s-a trezit..e prima zi cand n-o sa ma gaseasca de dimineata.O etapa dificila,dar necesara..asta e,azi o sa stau pe telefon cu bona..
nshiro spune:
Multumesc din suflet inca o data pentru vorbele calde si pentru ca-mi sunteti alaturi. Nu e usor dar nici nu pot spune ca m-a luat pe nepregatite... De dinainte de sarbatori starea ei se agravase iar cu o saptamana inainte mama "m-a pregatit" asa de bine incat ma asteptam sa se intample din clipa in clipa, ma culcam si ma trezeam cu un imens gol in stomac si numai eu stiu cu ce strangeri de inima deschideam calculatorul dimineata cand ma trezeam si dupa amiaza cand veneam de la serviciu.
Aveam un mesaj scris de ceva timp, l-am mai retusat si completat, s-ar putea insa pe ici pe colo sa nu mai fie de actualitate.
Deci,
Tania ce bine ca i-a placut Biei... Eu desi sunt o maaare iubitoare de zapada, Mariei nu prea i-a placut... Wow stie sa faca si puzzle! Bravo! Cica e foarte important s-o faca acum la varsta lor. Maria nu are rabdare. Eventual sa ia la ros piesele.
Dananita bine ai revenit cu vesti despre Alecu. Eu te cred ca nu sta o clipa locului. Am si eu un exemplar acasa. Si pe langa ca nu sta locului mai face si boacane. Un minut nu o pot scapa din vedere... Saptamana trecuta am lasat-o sus un pic si o auzeam de jos cum se scanceste asa cum face de fiecare data cand nu-I reuseste ceva. Si totusi m-am dus ca eram curioasa sa vad ce a mai incercat sa faca… Ei si Maria mea in picioare pe pervazul geamului, nu se mai putea da jos. Ca-i era frica…. Mi-a stat inima in loc… noroc ca avusem inspiratia cu cateva zile inainte sa blochez carligul de la geam … Mai da ce frumusete de baiat ai tu acolo si ce ochi albastri are de pe pierzi in ei... Si cu tepisori ii sta super bine. Cu cine seamana asa blondut? Ca voi parca sunteti brunetei din cate imi aduc eu aminte. Ce ma bucur sa citesc ca lumea mai merge la teatru…. Ca mie tare imi mai lipseste aici. Sper ca nu dispari iar jumate de an.. mai vino cu noutati.#12288;Tinem pumnii maine la operatie.
Stefanna pe cuvant ca am izbucnit in hohotete de ras in fata calculatorului cand am citit ca sunt nascuta in aceeasi zi cu socrosenia. Ia spune tu tot aici ca sa te racoresti si sa vad si eu in ce masura ma regasesc. Si zici ca se intoarce? In nici un caz nu tin minte toate chestiile la toata lumea.... raspund cu capitolele deschise.... Te pricepi la snowbording? Nu e greu? Periculos? Mi-ar placea si mie... eu nu stiu decat sa skiez. Mai fetele astea care le prefera pe mame vad ca sunt si contra zapezii. Fetita unei prietene pana la 3 ani bea a baut cate 1 litru de lapte pe noapte, cate 3-4 biberoane….Si ar mai fi baut daca nu ar fi fost categorici cu ea! Pai mai da-mi o data ID-ul tau ! FELICITARI pentru examen si success pe mai departe. Hai ca nu se poate sa nu reusesti ceea ce-ti doresti! Bia e vegetariana? Nici carne alba nu-i dai? Oua? Sa stii ca maica-mea o adormea numai pe picioare pe Maria cat a stat 6 luni aici si asta vara cat am mers in Romania. Dar de la mine nu a avut pretentii… E sufficient sa ma intind langa ea si adoarme, uneori mai greu, alteori mai usor dar nici pomeneala de leganat oricum…
Mihaser multumesc pentru urare si eu sincer as vrea sa-mi aduca anul o "burtica"... Doamne ajuta! V-am vazut si pozele voastre. Cata zapadaaaaa, e foarte frumos! Siii FELICITARI pentru fetita! Se pare ca tot o bruneta frumoasa ca mama ei asa cum ti-am urat eu vei avea! Spor la invatat si nu te stresa prea tare! Asteptam poze cu Cristi tuns la castron. Cat despre tir, vai, fereasca Dumnezeu! Bine ca v-ati ales numai cu masina zgariata. Si la semafor.. off. Din pacate pt eleva mea nu s-a mai putut face nimic. Se pare ca a vrut sa se sinucida, le-a lasat un billet de multumire parintilor. Avea 14 ani, urma sa dea la liceu si cica nu stia pt ce liceu sa opteze. Asta pe fondul unei depresii mai vechi. Tinem pumnii odata cu examenele sa treaca si perioada cu probleme.Vai pneumonie?! Brrr ma ia cu thriluri… Nu vreau sa mai aud cuvantul asta in veci. Si eu ii iau Mariei carti sau jucarii care nu sunt chiar pt varsta ei daca vad ca o intereseaza…. Depinde de la copil la copil…Felicitari pentru primele litere! Da mie chiar mi se pare frumos Cristian si Cristiana… mai ales daca tu si sotul sunteti Mihai si Mihaela. Sau de ce nu lasati numai Maria? Trebuie musai doua nume? Sau lasati nasa sa aleaga, ca nu e obligatoriu sa ia numele nasei. Eu zic sa spuna “mersi” si daca o lasati sa aleaga, mi se pare o mare favoare. Dar Aniela e un nume fffff frumos.
Andreea ai dreptate, nu conteaza momentul atunci cand faci o fapta buna, se poate face oricand. Si eu aici cand arunc saci de haine si alte lucruri bune ma gandesc ca sunt atatia copii si oameni nevoiasi care ar avea nevoie de ele si ma ia o tristete... Ma bucur ca I-a revenit pofta de mancare lu Bubu ca era pacat la ce bunatati face mamica ei… Am admirat-o in pozici, mai ce fetita eleganta aveti voi acolo si cate “toalete-salopete” de iarna aveti cu caciulite si fulare asortate, mai mai foarte frumos! Deci spuneam ca nu am tuns-o baieteste deloc pe Maria, dimpotriva, are freza de gagica si tot ii intra mancarea in par astfel incat data viitoare cand mergem la coafor schimbam linia la caston, freza de care a suferit mamica ei pana prin clasa a VI-a… Hai ca nu se vad ala 5 kg, arati foarte bine in poze. Ma bucur ca Thea este fericita cu bunicii. Asta e cel mai important. Tu tot mai speri la bona? Cu gradi nu vrei sa incerci deloc? Nici macar de la doi ani? Tare faza cu kk la olita! E si asta un inceput… sa ne spui cum ati petrecut la munte numai voi doua. Vai m-am ingrozit cand am citit de pipeta!
Alinaalex deci Marc s-a simtit in elementul lui de Revelion. Baiatul asta al vostru chiar ca e un adevarat party boy! Lasa bine ca te-ai odinhit macar. Referitor la pretul cizmelor iti spun sincer ca pe aici doar sa fie super firma ca sa coste atatia bani dar si alea pe la mijlocul sezonului se ieftinesc si le iei la jumate de pret. In rest poti cumpara ceva foarte bun si cu 2 milioane.... Ca sa nu mai spun ca astea de duzina dar frumoase de purtat un sezon costa si 400- 500 de mii. Sa stii ca si Maria dupa gradi nu prea are chef de intors acasa, vrea la joaca sau pe la prietene, bunica, matusa etc. Ce bine bea Marc laptele, pai nu e de mirare de ce are 15 kile… Fain ca v-ati distrat la zapada si ca I-a placut puiului. Ce brazi frumosi ca din poveste! Si noi cand am fost la munte, tati dupa ce a bagat bine frica de saniuta in Maria mi-a lasat-o pe mana si el s-a dus sa schieze. Spun frica pt ca aici sunt doar sanii joase ca niste cadite din plastic si s-a dat cu ea de cateva ori si a improscat-o bine de zapada pe fatza astfel incat nu a mai vrut bietul copil dupa aia… Si mai mult de jumate de ora nu statea afara trebuia sa intru imediat in cabana… Bravo tie ca te-ai hotarat sa stai acasa pana iti expita CIC-ul, chiar ca nu te mai intalnesti cu o asa ocazie… ce n-as da sa fi putut face si eu aceelasi lucru! Si tinem pumnii sa iasa figura cu bb2 inainte de a te intoarce la serviciu. Am vazut pozele din Casuta lui Winnie. Sunt SUPER! Jos palaria. Si imi place ca educatoarele poarta sorturi. Asa sunt si pe aici, nu cum le stiam din Bucuresti care mai de care mai cucoane. Pai cu copii tre sa stai pe jos, sa te joci cu ei, nu sa-I privesti de sus de la “catedra”. Multa sanatate si tie si lui Marc!
Ciuf am izbucnit in ras si cand am citit mesajul tot cu sotul care voia sa puna coniac in masina de facut aburi si mi-am amintit cand povesteai cum Luca a facut pipi in umidificator. Na... aschia... Ce fain v-ati distrat de Revelion... te invidiez... Si Maria cand se alinta sunt “mami” iar cand e serioasa “mama”. Si are un stil cand spune cate ceva adauga la urma un “mama” atat de serios de parka ar fi om mare. Vad ca fetitele pe aici si Evuta si Oana si Alex au o preferinta pentru tati. La noi e cam invers. Desi il prefera pentru anumite “activitati” (sa-I dea dulciuri – niciodata nu vine cu punga la mine sa I-o desfac) si s-o duca la bunica-sa eu sunt pe primul plan. “vreau la mama” “papa da-te de aici” “papa inceteaza” Se tine dupa mine peste tot prin casa, de parka ar fi umbra mea si numai televizorul dar nici acesta tot timpul reuseste performanta de a o tine despartita de mine jumate de ora, cel mult o ora….Ce fain ca Eva adoarme singurica… Eu tre sa stau langa Maria pana adoarme si iar chin ca se urca pe mine, se da jos din pat de zeci de ori isi cauta locul mai ceva decat un catel…. Si eu am unit patutul ei de al nostru. De adormit adoarme in patutul ei dar peste noapte se suie pe mine…. V-am vazut pozele in sfarsit si mereu va admir ce familie frumoasa sunteti…. Si Eva o cocheta si casa ce frumos ai decorat-o de Craciun… Cum a fost la ski? Ce ati facut cu Eva? I-a placut la zapada? Snow tubing ce e? Si eu vreau s-o tin cat mai departe pe Maria de jocuri pe calculator, gameboy, DS, play station si toate tampeniile care le-au mai inventat japonezii astia. Eu vad copiii in scoli, nu stiu sa joace jocuri adevarate in grup, nu stiu sa piarda, plang si se supara si se cearta de parka ar fi nu stiu ce tragedie. … Bafta la scoala! Ce bine ca tipa respectiva poate veni cu bebe la serviciu. Am vazut si aici la tv o tipa japoneza care a plecat de jos, femeie obisnuita, divortata cu un copil si intr-un deceniu a facut o avere imensa. Si in compania ei toate femeile isi aduceau copii la birou. Era o camera speciala pt ei unde se jucau si erau micuti de toate varstele. Si spunea miliardara ca pt ea cea mai grea perioada a vietii a fost cea de single mother cu copil mic, ore multe de munca, copilul lasat singur prin crese sau pe ici pe colo si ca nu vrea ca angajatele ei sa treaca prin acceasi suferinta prin care a trecut ea. Hai ca “heyyy” nu suna asa urat. Si eu il folosesc foarte des. Pai daca nici “heyy” sa nu folosim atunci ce? Eu zic ca sunt bunici si bunici. Cei care ca parinti au fost mereu obositi, grabiti, ocupati cu altceva si acum deveniti bunici toata dragostea si grija nedaruita copiilor la timpul respectiv se revarsa asupra nepotilor. Si ceilati exagerati, care daca spune "odrasla" devenita tatic ca ii este foame intra in priza sa pregateasca ceva (nu cumva sa lesine, nu de alta) si lasa nepotelul sa planga sau il priveaza de atentia care si acesta la randul lui are nevoie....
Micaalsa ma bucur sa citesc ca va merge bine, sper sa depasiti si hopul asta cu noptile... Na macar te poti consola cu gandul ca urmatorul bebe sigur va dormi dus, ca de obicei asa se intampla.... M-am delectat cu pozele voastre, Iulia e o dulceata de copil si atat de expresiva. Si ce camera frumoasa are si jucarii multe multe. Se joaca macar singurica? Ca Maria nici gand. Doar la TV sta singurica atat. Se cam iau de mana fetele noastre la capitolul “mama no. 1” Intentionezi s-o dai la gradi?#12288;Succes in operatiunea bb2!
Tili am reusit sa-ti vad toate pozele in sfarsit. Toate. Saracutul Mateias mi s-a rupt sufletul sa-l vad cu bubite peste tot.... Multumim pentru pozele de la Serj, se pare ca s-au distrat juniorii. Si albumul din Italia l-am vazut. Foarte impresionant si frumos. N-ar fi stricat niste titluri la poze... unele le-am recunoscut dar altele... pai ati calatorit ceva. Roma nu e tocmai aproape de Pisa, Venetia... Cat ati stat? Si pozele de la serbare foarte frumoase. Mihaita a fost foarte chipes. Cum te-ai descurcat cu pantalonii pana la urma? Si eu ar fi trebuit s-o imbrac pe Maria in costumul national de Craciun... ca sta degeaba in dulap.... macar la sarbatoare sa-l poarte.
Catrinel v-am admirat si pozele voastre, imi place la nebunie freza Oanei tare bine ii sta si-ii pune in evidenta falcutele numai bune de zmotocit. Si ma bucur ca la deal a fost minunat. Intr-adevar foarte frumoasa casa aia de vacanta. Ce bine ca te-ai hotarat s-o duci pe Oana la inot., ca am si eu cu cine imparti opinii aici. Si Mariei ii place cu aripioarele, pacat ca nu ni le da decat cate 10 minute la fiecare ora….I-ai scris lu Mihaser “Moamaaa, ce nametzoi pe acolo, MIHASER!!!! “ si eu in loc de “nametzoi” am citit “nemtzoi” si m-am apucat de cautat “nemtzoi” chipesi prin pozele lu Mihaser si nu intelegeam totusi ce sa caute “nemtzoii” in pozele ei… pana cand m-am dumirit…Ma intrebai de filmulete daca toti copiii erau desculti Da, normal ca da, ca sa nu alunece pe parchet. Doar astia mici de fapt, ca aia mari au niste incaltari speciale din panza cu talpa de guma pt interior. Si parchetul ala e receee. Si uneori ii mai scoate si afara pe terasa de lemn in picioarele goale… Nu stiu daca mai tii minte ca ma plangeam eu anul trecut cand a inceput Maria gradi in decembrie si avea doar 9 luni… si mi-o tineau in picioarele goale si doar cu o bluza pe ea fara sa dea drumul la incalzire. Acum m-am obisnuit. Cica. Adica nu mi se mai urca sangele in cap chiar in fiecare zi…. vinerea trecuta am avut un episode m-am dus s-o iau si erau toti afara pe terasa de lemn, in picioarele goale, normal, (dar daca bate soarele e chiar calduta podeaua) in schimb fara geci, doar in bluzele de pe ei. Si n-avem voie sa ii imbracam cu mai mult de o bluza peste lenjeria de corp, eventual o vesta….. Si nu au incalzire. Si stau cu geamurile si usile deschise…. Si in scoli e la fel. Si mie de ex acum mi-au inghetat degetele pe tastatura iar mai devreme sa pic jos si alta nu, eu cu 5 bulendre pe mine si tot imi clantanesc dintii, un elev era in tricou! Fara maieu pe dedesubt, doar tricou cu maneca scurta. Zi si tu… si afara 0 grade erau dimineata cand am iesit pe usa… Am tuns-o pe Maria ca ii intra parul in mancare si I se lipeau bomboane de par, trebuia s-o spal pe cap in fiecare zi, da nu m-am indurat s-o tund scurt. Am sa pun poze. Ai mai incercat sa-I dai Oanei lapte din decembrie? Tot l-a refuzat? Maria am observat ca are perioade cu anumite alimente. Le mananca bine un timp si apoi refuza dar daca revin peste o luna iar le accepta, doar ouale raman marea ei dragoste de care nu s-a despartit niciodata. Si cum Oana taie hartie? Banuiesc ca e forfecuta speciala. Si pe aici insista la gradi cu fot felul de chestii din astea de indemanare. Acum noi suntem la capitolul incheiat si descheiat nasturi. Cu capsele gata se descurca. Si cu fermoarele. Nasturii insa ii dau bataie de cap. Si chiar poa sa deseneze maini si picioare? Maria abia a invatat sa traseze linii drepte de la o imagine la alta. In rest mazgaleli fara sens….
Aalina nu imi notez pe nimic si nici nu-mi amintesc. Scriu cu paginile deschise sau mai nou copiez totul in word si scriu tot in word de la munca, cand am timp liber ca sa nu va vada astia cu paginile de internet deschise, ca s-a luat o data unul de mine…. Cred ca si aici e tot un fel de ROR tot asa 3 in unu numai ca nu stiu eu de ce boli se ocupa… Va alaturati si voi clubului “mama no. 1” deci… la fel si cu zapada! exact asa si Maria cu vorbitul inventeaza niste trasnai, ia dintr-o parte si pune in alta, amesteca toate povestile si daca I se pune pata pe o carte tare greu mai scapam de ea. Si de douazeci de ori sta si asculta aceeasi poveste. Si cu actipildurile la fel, aici se gasesc multe multe reviste pt copii pe grupe de varsta care au actipilduri, pagini care se desprind si poti face tot felul de chestii dragute, pagini de desenat, de unit printr-o linie imaginile similare (asta e nr 1 pe lista preferintelor acum) Actipildurile dupa ce le lipeste in revista le dezlipeste si le relipeste pe ecranul tv-ului (bietul tv) pe usi, pereti, in par… Bafta la serviciu!
Mari pai sa dea Domnul sa-ti schimbi job-ul! Si eu multumesc pentru urari… asteptam si pozele de sarbatori cu ingerasul tau de fetita frumoasa si desteapata!
Aida multumesc pt link-ul cu videoclipuri! Lasa bucura-te ca tati e preferatul, ca eu stiu cum e sa nu te slabeasca deloc tot timpul care sunteti impreuna…Si la fel ca adoarme singurica… te invidiez… Si nu-I nevoie sa scrii doua zile la rand da macar o data pe sapt. Hmmm eu vorbesc! De ce videoclipuri cu destrabalare zice Ciuf? Vreau si eu.
Noe imi pare rau ca nu v-ati putut bucura de noaptea dintre ani. Sper ca nu s-a intamplat nika grav si ca sunteti ok. Mama ce zapada si pe acolo pe la voi. Si ce-ti place! Dar biata Matza aia mi-a rupt sufletul… sper ca n-a inghetat de vie… a cui era? Bafta la gradi si la lb araba? Interes de serviciu sau doar hobby? Pupici lu Bia sa treaca intinderea! saracuta...
Ameera multumesc pentru urari. Pozele voastre inca nu am apucat sa le vad dar abia astept. Ma bucur ca Sarei ii merge bine la gradi si ca nu sunt multi copii. Si Maria ma pune sa-I desenez la greu…
Carmenpit bafta la facut curatenie. Ce zice Ali prin somn? Si Maria mai vorbeste noaptea dar se trezeste in aceelasi timp.
Irina multumesc pentru urari. Silvia nu e sora mea, e o prietena dar da, cica semanam… L-am vazut si pe frumosul de Andrei, zici ca-I fetita ce trasaturi delicate si ochi blanzi are! Tu n-ai de gand sa-I faci o surioara, cu uite ti-o iau fetele inainte! FELICITARI surioarei tale, sa aiba o sarcina si nastere usoara plus o bucata bebe sanatos! Si de ce esti data peste cap? Bravo ca te-ai sarbatorit si distrat de ziua ta! Spor la slabit si tin pumnii sa nu fi enimic in neregula cu celalalt picior.
Dea am vazut si poze cu blonda ta mare si frumoasa, cu cine seamana? Bravo pt progresele cu olita. Maria cand spune cand nu spune… si o singura data a reusit performanta de kk la wc cand o durea burtica cred si a iesit repede. Ca in rest chiar daca ma anunta dinainte si o pun pe wc nu are rabdare sa stea si tot in pamapasi face la 5 minute dupa… pe aici se gasesc pamparsi anume pt toilet training, sa nu faca mizerie in casa dar sa se se simta uzi si murdari. La fel si chilotei din tricot care au in schimb un plastic prin interior sa nu curga tot pe jos. Dar si metoda fara pamaparsi merge. Eu am o prietena aici care are un baietel nascut la 4 zile dupa Maria si nu mai face in pamparsi din vara pt ca l-a tinut fara si-l punea din 10 in 10 minute pe olita. Dar ma uit acum e aiurea pt ca el inca nu vb si cand ies undeva tot cu pamparsi… Doar cand e acasa am inteles ca se cere. Si noaptea ii pune pamparsi pt ca inca mai face pipi peste noapte. Deci mi se pare destul de derutant pentru copil. Pai ori are voie sa faca in pamparsi ori nu are? Ma gandesc ca daca te hotarasti sa-I scoti, ii scoti definitive, treptat… insa la ea deja dureaza din vara… Mie una mi-e groaza cand o sa inceapa cu toaleta, daca mergem pe undeva sa trebuiasca sa alerg cu ea sa cautam toalete, sau daca suntem cu masina sa trebuiasca sa oprim si tot asa….
Alorea bafta in sesiune. S-a mai obisnuit puiul cu socrii?
Claudia felicitari lui Vladut cel istet care deja incepe sa citeasca!!! Va doresc multa sanatate si sa reusesti sa-l pui pe picioare pana in aprilie, asa cum iti doresti! Mai ce gene are san u fie de deochi!
Cameliada ii scriam mai sus si lu Catrinel si eu patesc asa cu Maria, are perioade si-o las cate o luna, nu-I dau alimental respective nici macar sa-l vada. In ultimul timp era certata cu iaurtul, nu mai voia deloc si saptamana trecuta cand I-am dat iar dupa ceva timp a mancat doua paharele deodata. Deci cam 300 de g. Si nici ea nu manca rosii castraveti cruzi sau salata dar jucariile (modele de plastic – fructe si legume) au ajutat-o mult cred. Eu carne nu ii dau Mariei decat de pui, in rest peste si branza de soia (tofu) si oua. Dar mai mananca porc si vita la gradinita in schimb. Multa sanatate.
Laura ce bine ca ti-ai revenit repede! Gaza ta e o frumoasa, pai nici nu se putea altfel cu o mamica pe masura, nu? Mai zi-ne despre ea. Doarme bine, papa mult? Te descurci cu alaptatul? Cum a fost prima baita? Asa-I ca te-ai descurcat?
Biuta ce bine ca ai mai scris si tu! Pupici lu Anthony, sper ca v-ati mai revenit cu mucii! Lasa nu fi tu ingrijorata cu vorbitul ca sigur stie el mai mult decat stii tu si cand isi va da drumul te va zapaci de cap… Tu nu-I faci un fratior, surioara?! Poate nu ii e foame de mananca asa de greu. Maria isi ia micul dejun in fata tv-ului. Si in scaunelul ei numai cu povesti! Exact asa eram si eu. Puteam sa mananc la nesfarsit daca mi se spuneau povesti. Daca se termina povestea disparea subit si apetitul. Saraca bunica-mea Dumnezeu s-o ierte ar fi putut scrie carti pt copii de cate povesti a trebuit sa inventeze pentru mine…Si ce masina aveti mai de se uita lumea dupa voi?
Mariana bine ati revenit din Cuba. Am admirat PUTINELE poze, am avut un sentiment foarte straniu de familiaritate… si de lume cu totul aparte parca rupta din alt univers. Mai povesteste-ne despre tara, despre ce ati vazut, despre cum a fost, ce faceati zi de zi, ca doar ati stat ceva…Eu ma mir ca dupa ce nazdravanii adorm mai ai putere sa intri pe net ca eu una adorm inaintea nazdravanei mele…. Cum se joaca Marga cu Markus? Markus cum se comporta cu Magda? Nume de origine japoneza nu vrei? Sa inteleg ca daca va fi baiat numele e deja hotarat? Aoleu, fiecare copilas cu calculatorul lui? Hmmm
Poli multa multa sanatate! Eh cat mai aveti si voi de tras… Si mie imi fac pofta fetele astea burticoase…. Tu? Ceva planuri?#12288;In Japonia se fac si inhalatii si se dau si prafuri pentru tuse. N-am apucat inca sa va vad pozele dar abia astept!
Serj ce bine ca ai mai scris si tu! Poate ii e cald Ambrei de vrea sa se dezbrace. Si Mariei ii place s-o ia la fuga dezbracata dupa baita. Vai ce-ai mai patit-o si tu cu masa de calcat. Lasa ca va avea grija Doamne Doamne de voi ca si pana acum si va fi ok si la numarul 3. Banuiesc ca ti-e egal daca e fetita sau baiat. Poate ar mai bine pt Ambra sa fie fetita. Ca Sergio e deja mare si mai greu cu jucatul impreuna. I-am admirat in poze. Ce frumos stau ei doi pe canapea. Ma asteptam sa vad mai multe poze din Romania…. Mi se pare ca Ambra seamana mult cu Sergio si amandoi cu taticul….
Catrinuza cam slabut cam slabut in ultima vreme, dar avand in vedere circumstantele… te iertam. Frumos cadou ti-a facut Mariuca de Craciun…. Da ce cauta cu forfecuta in mana? Uite de asta nu avem noi tv in living. Ca am vrea sa luam un LCD dar…. Se subintelege de ce nu putem. Maria mea a scris cu creionul cerat pe ecranul TV-ului dar nu sunt daune fiind din sticla… Slava Domnului ca nu a mai fost nevoie de antibiotice de sarbatori. Imi pare rau de sutul pe care l-ai luat de la job. Ei lasa sa fie asta cel mai mare necaz al tau… Bine ca te-ai hotarat s-o mai tii acasa pana o inzdavenesti ca lumea. Lasa ca are ea timp toata viata sa tot invete si sa faca progrese!!! Fetita uneo prietene a fost atat de precoce, la 3 ani vorbea doua limbi f bine stia nu stiu cate cantecele si toata lumea se minuna cat de dezghetata e si acum a intrat la scoala si nu e stralucita, ba chiar a trebuit sa- bage preparator… Iar tu lasa stresul si prostiile la o parte, gandeste-te ce frumos se vor juca fratiorii, sau fratioarele si tu te vei descurca cum sa nu, ca n-a murit nimeni din asta… gandeste-te la Mariana… V-am vazut pozicile de veselie la zapada, uite ca aici nu se mai aseamana fetele noastre ca la a mea i-a placut asa putin dar s-a simtit f frustrata ca nu putea face tot ce-I trecea prin capsor. Tinem pumnii sa treaca nebadaioasele de greturi cat mai repede!
Elvie ma bucur ca ai revenit cu aer estival! Ce domnisoara mare s-a facut Lara! Si frumoasa foc! Si eu am pierdut-o pe Maria in magazinul de jucarii. Am gasit-o la usi exact in secunda in care se pregatea sa iasa…. Ce distractie pe cinste a tras Lara de Revelion. Pai nici nu se putea altfel cu asa o nazdravana! Si Maria tot cu tekiu. E ciudat ca eu o pun sa spuna si arigato si multumesc si nu vrea. In schimb daca ii spun sa zica thank you zice imediat tekiu…
Gabi fer v-am admirat pozele, ce feerie acolo la munte! Unde ati fost? Lasa poate o viseaza pe mamaie de o striga in somn. Si noi avem litere din alea dar le-am ascuns! Ca era casa toata plina de litere!!!!!! Mai aveam putin si gaseam si-n chiloti! Stiu cat de greu poate sa-ti fie! Si 10 ore... e mult! Ofof. Poate nu sa lasi servicil de tot dar sa injumatatesti orele de munca?!
Cosmina FELICITARI sa va traisca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Kim sanatate multa si poate intri mai des pe la noi!
nshiro spune:
Si poze cu tunsulici, in ultima se vede cel mai bine "linia"
http://good-times.webshots.com/album/562078276RCQbPF
Si pt ca tot suntem la capitolul cu ce se mai distreaza va pun si eu un link cu niste autohtoni la moda printre copii japonezi
http://www.youtube.com/watch?v=2ov0K3wrURY
plus tanti asta:
http://www.youtube.com/watch?v=2KVNxAYge8Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=igecoXUC9DA
http://www.youtube.com/watch?v=ZywKJTjUy_A
dea0277 spune:
Salutare, multumim in continuare pentru urari.
Nshiro, este cam complicata chestia cu olita, dar ii dam noi de cap. Caca vad ca a inceput sa ceara tot timpul la olita, dar pipi nu ... Sa vedem cum evolueaza.
Am mai pus poze cu noi
mihaser spune:
Fetele intru pe fuga sa va multumesc pentru mesaje...sper ca pe luni sa scriu si eu unul lung lung...Eu sunt un pic stresata cu examenele si un pic trista dupa ce am citit randurile Biancai despre pierderea fetitei ei aseara si am plans si eu si mama...
Sper ca s-au facut bine ghioceii bolnavei!
Va pup! Va urez o saptamana placuta!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
aalina2003 spune:
Rocsana,am vazut pozele Mariei,pare cu falcutze..oare doar pare? Cate kg are? Eu cred ca merita s-o lasi cu codite,Ana mea nu are parul prea bogat,e doar un pic ondulat,asa ca nu stiu cat de lung va fi in timp.Treaba cu olita..hmm..cred ca prietena ta o cam lungeste..eu cred ca macar una dintre probleme trbuie transata ..adica fie faca macar kk mereu la olita,fie nu. Cu pipi peste noapte as mai avea ingaduinta,dar aatat.Si mie mi-e destul de incomod sa ma apuc de "training-ul"asta,o mai las un pic pe Ana,cam o luna-doua,zzic eu. Poaate mamicile cu experienta ne spun cum au procedat ele? (Ciuf, Mariana?)
gabi_fer spune:
Reusesc si eu sa va salut dupa multe incercari esuate.
Kim, am reusit sa vad toate pozele cu Alicia, este o scumpa!
Poli, pupam pe Nick cel frumos si cuminte.
Noe, sper ca este bine Bia acum. Banuiesc ca plans tare mult mititica.
Mihaser, intradevar este o drama ce a patit Bianca dar cred ca tu ar trebiu sa te feresti de astfel de povesti. Eu am plans cand am citit in ziar, am intrat si pe site-ul ei...e f trist dar..... tu incerca ceva ma vessel.
Aalina2003, pentr Alex operatiunea WC a inceput cam din vara, il mai lasam cand si cand fara pampers iar at cand facea pipi pe el il schimbam imediat dar ii spuneam ca e reusine ca ca el tb sa faca pipi la WC. A venit toamna si am lasat-o mai usor dar nu am renuntat, seara inanite de culcare il mai lasam fara pampers, in luna dec am avut concediu si am stat dupa el, il puneam la WC din ora in ora, mereu luam cate-o jucarie sa-i artam cum face pipi la WC, Alexutu. Bonus ptr pipi la WC era tarsul apei, adevarata placere ptr Alex. Asa am ajuns noi sa purtam pampers doar noaptea si cand iesim afara. Nu il as fara pampers afara ptr ca este frig si imi este teama de accidente dar el ne spune ca face pipi in pampers si ca tb schimbat, vorbeste f bine. Noapatea face pipi de 3-4 ori si nu ma lasa inima sa-l trezesc ptr al duce la baie.
In rest noi suntem bine, mami a iesit din starea pe care o avea vineri seara referitoare la locul de munca care ii ocupa f mult timp. Vineri eram asa de suparata, tocmai aflasem ca va fi nevoie de noi la birou si sambata. In luna ian nu am stat decat o singura sambata acasa, asta ptr ca i-am facut parastas tatalui meu. Este un loc de munca solicitant dar bine platit. Eu am ales si acum tb sa merg mai departe.
Acum va pup fetelor ca tb sa ma apuc de treaba.
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."
ciuf spune:
Noe, cum a facut Bia intinderea? Cum se simte acum? Imi amintesc ca prin clasa a X-a am facut spagatul neincalzita si am facut o intindere de toata frumusetea, cu vineteala ca sa ma inspaimante si mai tare problema si stat in pat cateva zile. Nu puteam nici la baie sa ma duc.
Sa dai un semn de viata sa ne spui cum este Cretolina. Sa te mai intreb cum merge serviciul daca tocmai ne-ai spus ca esti obosita?
Kim, pentru otita pe aici se recomanda ridicarea planului pe care doarme copilul, pentru o mai buna scurgere a lichidului din tuburile Eustachiene. La Eva a functionat al naibii de bine. Imi pare rau ca Alicia a fost bolnavioara. Cum se simte cu bunica langa ea? O rasfata?
Rocsana, Maria este o dulce. are o coafura trendy. Vreau si eu o asa tunsura. Cum de a stat la tuns, cat a durat? Ceva tipsuri?
Miha, si pe mine m-a intristat teribil blogul ei. Imi pare tare rau pentru ea. Off, mai ales ca si pe baietelul ei il cheama Luca, parca am simtit-o mai aproape de sufletul meu. Este o persoana tare, care va lupta pana isi va vedea visul implinit.
Tu sa nu te gandesti la prostii acum. Ai grija de burtica ta.
Bafta la examene.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea