* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)
Raspunsuri - Pagina 18
carmenpit77 spune:
Nshiro de cele mai multe ori Ai vb fara sens, adica fara inteles.
Acum sunt cam suparata ca de ieri a inceput sa sranute si sa-i curga nasucul. Chiar in seara asta as vrea sa-i fac un ceai cald dar ea nu bea ceai
Qamar spune:
pentru mesaje
nu suntem foarte ok, am scris aici la Parintii intreaba..mai ales ca am nevoie de idei de distrat bebele 5-6 zile cat nu are voie sa mearga
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Motionless, I stay and go: I am a pause
ciuf spune:
Noelino, trimite-mi un PM sau e-mail daca ai adresa mea, cu adresa ta de e-mail sa iti trimit o carticica cu activitati pentru copii de doi ani.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
quote:
Originally posted by carmenpit77
Nshiro de cele mai multe ori Ai vb fara sens, adica fara inteles.
Carmen, acum las gluma la o parte, sanatate multa lui Ali.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
catrinutza spune:
stiu cam tineti minte, dar astea sunt canapelele in care as zace non-stop....din pacate greturile nu sunt datorate numai sarcinii, ci si unui colecist crizat de numa...am zile (dar nu va pove cam in ce hal fac numai la vederea mancarii) in care ma tarai numai ca sa fac de papa la mariuci, ca ea mititica nu prea intelege ce-i cu mine...desi mi-e o foame de as manca-o si pe mama, nu ma pot apropia de mancare...deja m-am saturat de paine uscata si branza de vaci...din fericire am liber sa iau ceva pt fiere asa ca sunt prietena la catarama cu colebilul si no-spa-ul
Ieri am fost la control...bebe are o inimioara bataicioasa si se pare ca are 6 saptamani si 4 zile ... totul pare in regula, asa ca ne vedem peste o luna la control...trebuie sa imi fac analizele uzuale si sper sa fie ok...
In w-e am fost in zona Brasovului, ca sa scoatem cupila la zapada...din fericire pana la revenirea acasa am fost destul de ok, desi am senzatia ca am racit un pic la dumneaiei...sper sa fie ok si sa nu dauneze la bebeu...
Sa nu dati cu rosii ca nu reusesc sa va scriu la fiecare in parte (Rocsana ti-am admirat nespus raspunsul si ti l-am invidiat de-a dreptul)...
Rocsana, condoleante din tot sufletul...
Nu vreau sa neglijez pe nimeni in a-i raspunde asa ca ca va trimit un pupic colectiv, muuuuuulta sanatate si sunt prin zona, chiar daca nu atat de des pe cat as vrea....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci si 6+
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
NSHIRO, uaaaaa, ce raspuns!! Maria arata minunat si cu parul asa taiat, i-am admirat linia m-ai distrat cu nametzoii/nemtzoii… oana taie hartie cu forfecutza speciala de plastic, care taie numai hartie, da.
Maini si picioare detaliate nu stie sa deseneze, dar daca eu desenez o ratza, de ex, ii trage de sub burta doua linii paralele, si alea-s picioarele. Cu litere si cifre nu le are, da’ nici nu ma stressez, mi se pare cam devreme, io stiu??!
CATRINUTZA, multa sanatate!!
NOE, sa fiu a naibii, ce ghinion si ce nasol trebe sa fie pt amandoua…. Asta cu repausul e tare naspa, cred. Cum va merge?
CIUF, pliz, trimiti si mie carticica cu activitati? timiscross@yahoo.com multzumesc frumos!!
MIHASER, m-ai speriat cu Bianca, eu nu stiu nimica despre ea, dar as plange galeti intregi, cred….
AALINA cu trainingul cred ca incepem si noi cand se mai incalzeste si are mai putine tzoale pe ea.
GABI FER, ma bucur ca esti mai bine. Asa sa te gandesti tot timpul!!!
ALINAALEX, cum ii merge lui Marc?
SERJ, ce face bebe 3?
MARIANA?
Pupici, fetele!!!
ciuf spune:
Pentru nostalgicele de burtica: http://es.youtube.com/watch?v=1e9-tVnlCdY&feature=related
Catrinel, iti trimit maine ca azi am de dim. pana seara la 7 scoala.
Pup
kim spune:
Multumim celor care si-au facut timp sa-mi vada odorul. Am vazut si eu poze cu Maria-san, nu tunsa ci coafata ca o domnisoara, frumusica foc! Mersi de sfaturi, pana la urma asa cum a zis Mariana am facut, numai asa functioneaza, ii dau antibioticul in cereale (ceea ce nu refuza niciodata, mai ales daca ii e foame, in altceva nici nu vrea sa auda ori sa vada, se prinde oricum ca e un lichid roz la culoare). Ciuf, stiu ca si voi ati avut probleme, la fel recomanda si aici, ridicarea patului, curatarea nasucului, de evitat sa intre apa in urechi la baita, ori de iesit afara etc. toate le-am facut, acum e bine, doar putin obosita si palida de atata boala si stat in casa. Dar nu vreau sa mai repete ori sa faca vreo sensibilitate, otitele repetate nu sunt bune si nu suport s-o vad chinuita si bolnava. Intrebai cum e cu buni la noi (da, Irina, te-ai prins, e mama-soacra), pai asa cum iti inchipui, rasfat si exploatare la maxim. Dar ne prinde tare bine ajutorul ei, ne face papa buna, are rabdare cu Alicia, mereu vorbeste cu ea, ii explica, ii spune povesti, poezii, cantecele (educatoare de meserie, in primul an de pensie). Alicia o iubeste, dar ne prefera pe noi cand suntem prin preajma, inca nu zice Buni, nu-i zice inca nicicum desi stiu ca e capabila, dar nu vrea, are un caracter..., e tare capoasa.
micaalsa spune:
tania, melodiile de pe Youtube le poti salva cu link-ul asta: http://www.techcrunch.com/get-youtube-movie/
Eu ii mai aduc la Iulia si de aici filmulete, melodii ... http://romaniainedit.3xforum.ro/topic/85/Only_for_kids_-_Pagina_copiilor/
Acum e tare incantata de Vacuta Connie
noe, imi pare tare rau ca sunteti bolnavioare. Nu credeam ca si copilasii pot face intidere. Nu stiu zau cum o sa reusesti sa o tii in pat atata timp ... dar macar sa o plimbi in brate de colo colo sau cu scaunelul de masa ... Pupici sa ii treaca repede.
nshiro, da, e mai bine cu noptile la noi, se mai trezeste o data - de doua ori. Vrea laptic si la somn Incet incet isi revine si ea, deja m-am obisnuit, nu mai mi se pare un efort asa mare. De jucat singura ... rar de tot desi are o groaza de jucarii. Nici macar la TV nu sta, la calculator ii mai pun cate-un desen, o melodie ... ei aici poate un 10 - 15 minute are rabdare sa stea. Oricum, mai mult nici nu mi-as dori. V-am vazut si pozicile, nu le ratez niciodata. La gradi vreau sa o duc din aprilie, sa apucam o saptamana de mers la salina si sa trecem intai de iarna. Pupam ochisorii migdalati.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
Bubulina mishelina
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
mihaser spune:
Salut!
Micaalsa si noi suntem mari fani Vacuta Connie...Mersi mult pentru link...Eu i-am luat chiar o vacuta de plus ca era innebunit! Mai e si roz...ca asa a vrut-o!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2