* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna tuturor,
Multumesc frumos fetelor care si-au facut timp sa se uite la pozele noastre si care ne-au facut complimente!

Vad ca mai sunt si ghiocei si mamicute de ghiocei bolnaviori.Va dorim multa sanatate!!!

Kim ce ai vazut tu in poze era spray-ul la care atasam masca.Masca facem numai si numai cand tuseste de 4 ori pe zi(depinde de spray).Eu nu am putut vedea pozele vostre...de ce oare???Cum e la servici?Iti place?

Irina multumesc pt complimente!!

Tania vad ca jocul de puzzle are mare succes.Si Nick atata se mai joaca cu puzzle.Pozici noi sau nu am remarcat eu??

Rocsana vai ce coafura frumoasa are Maria! Si ce par frumos!!! Tu ai tuns-o??? Eu l-am tuns ieri pe Nick si abia daca a stat.Oricum sunt destul de multumita de rezultat.

Noe cum se mai simte Bia???

Miha nu mai citi fiecare poveste trista...mai ales in starea ta.Chiar nu are nici un rost si-ti face numai rau!!Spor la invatat!!

Ciuf spor la invatat si tie.Tu ai inceput sa faci practica prin spitale???

carmenpitt cum se mai simte Ali?

gabi_fer bine ca ti-ai revenit...asa e avem zile si mai bune si mai rele...ce-mi palce poza pe care o ai la messenger!!!

micaalsa Iulia ce nazdravanii mai face??

A sa va povestesc faza...azi dimineata pe la vreo 6 ma trezesc ca cineva ma trage de patura..cine credeti ca era???Nick cu ursul dupa el!!"Mamaa"
Acum fug ca m-asteapta o groaza de vase de spalat!!V-am pupat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

buna fetele pana acum Ali este bine, adica ii curge doar nasucul. Sper sa ramanem la ac faza de gripa usoara pt ca la noi este un virus extinsssssssss de copii bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Poli, la capitolul nazdravanii stam foaaaarte bine Sa le enumar pe astea din aceasta saptamana: dom'soara pe olita, ma hasaie de acolo cu "bashti mama" ca vrea intimitate cica si ce crezi ca face ... se ridica de pe oala si-mi imprastie tot continutul pe covorul roz bombon .
Urmatoarea zi, eu la impachetat coletele cu jucarii, ca tocmai ce-mi venise transportul. A mea, cuminte foc in spatele meu. Si cand ma uit, mazgalea de zor coletele ca doara ma vazuse pe mine scriind adresele pe ele . Si dai si ia-o de la capat cu impachetat si tot tacamul.
Ieri, o las pentru 2 secunde in curte pana cobor la subsol sa iau ceva. Cand ma intorc, a mea pe spate cu catelul peste ea .. o lingea de zor . Am crezut ca cainele, eu care sunt o aparatoare a drepturilor animalelor .

Au mai fost vreo cateva mai maruntele si cu care m-am mai obisnuit ... ca ce sa fac. Asta mi-i copilul buclucas, altul n-am

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza..am fugit pana la birou...sa ma odihnesc!
a plans puiul toata noaptea de durere de piciorus...desi suntem la repaus total de vreo 3 zile....luam Nurofen, creme, si alte minuni...
deja nu mai stiu ce sa ii mai fac, cum sa o mai tin -ieri a dormit de pranz 1 h la mine in brate, eu in picioare, ca altfel plangea...-, cum sa o mai distrez, ce sa ii mai spun cand imi arata piciorul si zice: Gata, gata...

3 medici mi-au spus deja ca e o chestie destul de intalnita si ca tot ce avem de facut e sa asteptam sa treaca....

cat???????????????

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Azi incep examenele pana duminica la 10 30 cand e ultimullllll!

Vorbind de traznai, ia uitati ce face www.dropshots.com/khron#date/2008-01-27/06:24:54" target="_blank">Samantha mea!

Va pup! Va doresc sanatate maxima la ghiocei!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Alina, ti-am raspuns dar cred ca nu ai primit; sedative nu i-am dat -nici nu stiam/credeam ca trebuie- ci antiinflamatoare si aulin (1/3 de pliculet, la sfatul pediatrei);deocamdata e maica-mea la noi, pana maine, si a mai preluat-o ea ziua, azi tocmai de-asta am plecat la birou, pt ca, daca sunt acasa, vrea numai la mine..si azi chiar nu mai eram in stare dupa 3 nopti nedormite
somnul meu nu-i pb, ea sa se faca bine...
pup

Ce mai citim noi

The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

quote:
Originally posted by Noe

a plans puiul toata noaptea de durere de piciorus...desi suntem la repaus total de vreo 3 zile....luam Nurofen, creme, si alte minuni...
deja nu mai stiu ce sa ii mai fac, cum sa o mai tin -ieri a dormit de pranz 1 h la mine in brate, eu in picioare, ca altfel plangea...-, cum sa o mai distrez, ce sa ii mai spun cand imi arata piciorul si zice: Gata, gata...

3 medici mi-au spus deja ca e o chestie destul de intalnita si ca tot ce avem de facut e sa asteptam sa treaca....

cat???????????????

Ce mai citim noi[/sie=1]

[size=1]The moment scatters.

Bietul bebe!
Tinem pumnii si dam pupici sa treaca mai repede!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nshiro

quote:
Originally posted by Noe

cat???????????????

Ce mai citim noi[/sie=1]

[size=1]The moment scatters.

Bietul bebe!
Tinem pumnii si dam pupici sa treaca mai repede!

Rocsana, mami de Maria-san (3 martie 2006)

Ce mai citim noi

The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Ma imbat, maine stau acasa cu Alex, nu mai suntem chemati la birou si SAMBATA.

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Noe, nu stiu ce solutie sa-ti dau ptr tinut Bia la pat, imi pare imposibil sa tin un copil de 1,10 luni la pat.
ptr Bia si multa SANATATE si ptr tine multa RABDARE.

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Mergi la inceput