* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Rocsana, imi pare tare rau... stiu cat o iubeai, ai povestit despre ea. Odihneasca-se in pace.
Chiar asa, ce bine ca a intalnit-o pe Maria, iti dai seama ce bucurie i-ai facut!
te imbratiesez si ma gandesc la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Rocsana...imi pare rau! sincere condoleante!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Rocsana,imi pare rau!condoleante!

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://www.flickr.com/gp/21142377@N06/24fZYR
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu vrea sa intelega..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Rocsana, condoleante sincere pentru aceasta pierdere -noi suntem aici cu tine sa-ti ascultam durerea...

Mariana 16+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Rocsana, stiu ca nimic nu te va alina vreodata cu totul, ca si eu am pierdut-o pe a mea..si tot in tzara o cred, f ok, desi nu e asa.
Precis o fost o bunicuta de milioane..si e linistita acum, in Raiuc
Dumnezeu sa o odihneasca...si sa stii ca durerea o poti impartasi cu noi..
Pupam cu mult drag!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Multumesc din suflet pentru vorbele calde si pentru ca imi sunteti alaturi. E greu, tare greu...
Mihaser si Catrinel ea nu a apucat sa o cunoasca pe Maria pentru ca era internata in spital asta vara si nu am putut s-o bag pe Maria in spital, fiind o clinica numai de boli de plaman deci un mediu foarte contagios. Pe ea o lasam cu sotul sau cu o verisoara afara si urcam numai eu, insa o data chiar i-a certat un medic le-a spus sa plece imediat cu copilul de acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

ROCSANA, CONDOLEANTE!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Multumim fetelor pt vizioanrea pozelor. O sa va mai pun cand o sa am ceva mai mult timp la dispozitie.

La Multi Ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor acestei luni!

La teatru am fost dar s-a anulat spectacolul din motive de acoperis spart. Am luat bilete pt vinerea viitoare. o sa va pov negresit cum a fost. Acum sunt in stres mare ca marti mergem sa operam fimoza :( si in plus imi caut si de lucru ca se apropie termenul si nu vreau sa ma intorc la vechiul loc de munca.

multa sanatate si pupaturi zdravene pt toata lumea!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Rocsana eu am crezut ca e bunica ta din pozele acelea frumoase de la sat din Moldova...Imi pare rau ca nu a putut sa o vada pe Maria.

Dana va tinem pumnii sa iasa bine operatia si mie mi-ar fi frica. Abia astept sa ne povestesti de la teatru...Si bubulinului meu cred ca i-ar placea! Bafta sa gasesti de lucru!

Fetele am fost ieri cu Cristian la control si ne-a spus pediatrul ca totul e in ordine...Azi am terminat si tratamentul...insa nu prea are voie sa manance rece de la frigider, sa intre in contact cu persoane bolnave si mi-e cam teama acum cu virusii astia.

Oricum ii multumesc lui Dumnezeu ca e din nou sanatos si papa si se joaca. Ieri printre alte mazgalituri ne-a desenat un B pe perete si zice ca a scris baba acolo. Unde vede litere se pune si citeste le stie pe b de la baba, C de la caca, M de la mama, O de la ou, P de la pisi si T de la tata...Mai nou a invatat si cuvantul bobo si cuvantul zuzu. Toata ziua vorbeste astea 10-20 de cuvinte pe care le stie, iar bunii l-a invatat tot felul de prostioare si se joaca ga-ga-ga sau un mic pipiric, se imita cum plangea la doctor, il imita pe tati cum il cearta si ii zice ma (spre disperarea lu` tati, care i-a zis mamei mele sa nu-l mai invete toate prostiile). Ce nu-mi place e ca si-a rupt cartile cu animale, insa o sa-i iau altele. Cu trenuletul de 3 ani se joaca frumos...nu l-a rupt si nu are cu ce sa se raneasca...nu are piese mici. A invatat si sa schimbe macazul!
Poze nu am mai facut ca nu am acumulatori la aparat - i-am pus la trenulet! Insa le astept cu interes pe ale voastre!

Va pup! Ma apuc de invatari!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Claudiaiti doresc un calduros la multi ani! Multa sanatate si cat mai multe bucurii anul asta! Sa ai un Vladut cuminte, sanatos si frumos!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput