* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)
Raspunsuri - Pagina 13
ciuf spune:
Mia Ecaterina
Zile de nastere cat mai frumos sarbatorite!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Biuta spune:
Mersi mult fetelor de incurajari
Alinaalex, nu ma supar eu din asa ceva
Alina de Ana..am sperante reinoite :)
Aseara am facut primul pas..am lasat un film de al nostru la tv, nu de al lui, o facut scandal cat China..si pana la urma l-am pus pe scaun asa.tolanit..pe bratele fotoliului lui..si asa o mancat..ca pasa :)
Mare perla ii ...
Va puppppppp
carmenpit77 spune:
La multi ani Mia Ecaterina sa cresti mare si sana toasa!
Ciuf multam pt melodie ali danseaza dupa ea ceva de speriat
Delia21 spune:
Miha,....si daca i pui fetei 2 nume care-ti plac tie si + unul care sa-i placa si lui tati......eventual
Am gasit casa visurilor....si azi avuram inspetia,daduram avansul si pana pe 10 februaarie se muta cei care stau acolo....si dupa ce cateva zile .....,dupa ce dezinfectam pe acolo si dupa ce ne soseste mobila ne vom muta si sper sa sper fim instalati pana pe 20 luna viitoare .Am luat-o la un pret super tinand cont ca este intro zona foarte buna si a fost contruita in 2003 si locuita de o singura familie in ultimii 5 ani. 4 dormitoare sus si jos o gramada de spatiu asa cum imi place ca sa aiba Rudy spatiu sa se desfasoare.,plus piscina acoperita. Deci sunt fericita ....si scuip in san sa iasa totul bine si sa ne mutam curand.Ma bucur enorm caci voi foarte aproape si de scoala si de spital.A.....am avut si prima zi de spital si....mai sa nu-mi vina sa cred ce tehnologie au acolo.....caci masinaria de la scoala isi are locul defapt undeva in lumea a 3-a.Spitalul este nominaliat intre primele 10 cele mai bune pe toata USA si....au scris asta incotro privesti cu ochii,stiu sa-si fac publicitate.Rudy e bine zilele astea,sanatos,doamne multam si mare amator de zambete de la oricine,mare iubaret de oameni ca si mami.Ciuf,mi-ai facut asa o pofta de mers la munte,la zapada....asa ca facem planuri pentru ziua lui Rudy cand mergem la NY sa fugim la munte cu totii 2-3 zile.Mi s-a facut asa o pofta de zapada....Pup lumea caci trebuie sa fu la odor.
Stefanna spune:
Woooow, mi-a luat o ora jum pe ceas sa o adorm....acum nu pot sa mai adorm eu de miile dece ii am in mine.Si pt ca mereu tre sa existe un Acar Paun, consider ca mama e vinovata,ca fii-mea la 2 luni cand a venit ea la mine adormea singura in patut fara nici o problema.Dar fiindca Bianca a regurgitat si sughitat mereu mult si pana la luna mare, maica-mea a sarit cu placa unei posibile suferinte gastrice si o lua in brate sa o aline inainte de somn... si vad ca a ramas cu ALINAREA....
m-am racorit da tot nu-mi mai este somn... raman ca bufnita sa bantui pe net
Va pup
dea0277 spune:
Mihaser, Nshiro, Alinaalex, Irina71, Serj, Tania2, Stefanna, aalina2003, Catrinel17, mariana 1976, Ciuf, carmenpit77 multumim din suflet pentru urari si va dorim si voua si puiutilor vostrii la fel.
Petrecerea va fi duminica, numai ca nu prea are prea multi copilasi, numai pe anca prietena ei, fata prietenei mele cu care ma cunosc de vreo 20 de ani.
Va pupam si multumim inca o data de urari
mihaser spune:
Rocsana imi pare sincer rau! Bine macar ca ati reusit sa va intalniti vara trecuta si sa o cunoasca pe Maria! Dumnezeu sa o odihneasca!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Qamar spune:
quote:
Originally posted by nshiro
Bunica mea nu mai este.... Si eu nu am cu cine imparti durerea...
Rocsana, mami de Maria-san (3 martie 2006)
condoleante, Rocsanaimi pare tare rau..
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Motionless, I stay and go: I am a pause
Stefanna spune:
quote:
Originally posted by nshiro
Bunica mea nu mai este.... Si eu nu am cu cine imparti durerea...
Rocsana, mami de Maria-san (3 martie 2006)
Rocsana...sintem si noi cu sufletul langa tine.Sa iti dea putere Cel de Sus si sa treci mai usor incercarea.Te imbratisam cu toata inima.