* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

salut!
ieri am scris un mesaj cat China, cu tot cu raspunsuri si la final mi-a cazut pt. un minut net-ul si mesajul kilometric s-a dus......erdeesh!!!!(ardelencele stiu) am crezut ca turb! so, o iau de la capat mai pe scurt:
luni am fost si la dr. pediatru al nostru, ca Marc tusea cam urat, in fine, are putin rosu-n gat si ne-a dat Nurofen si sirop de tuse. Dr. de la cresa a zis la fel. Din fericire, la plamani nu are nimic, ca mie de asta mi-a fost frica, mai ales ca acuma virozele si pneumoniile sunt in floare.
Poli, offf, saracutzul de Nik, multa sanatate va dorim! aveti grija de voi!
Ciuf, tot am vrut sa-ti zic, asa mult seamana copiii tai intre ei, vizionat pozele de la ski si patinoar, Manzel e o scumpa, sa nu mai zic de Luca, ce figura e in costumatia de ski! wow, asa minusuri la grade aveti acolo? la noi zici ca avenit primavara, asta ca sa nu mai spun ca iarna asta nu a nins deloc, din pacate...nici asa nu-i bine!
Stefanna, oau, ce m-ai uns la cord, putina lume spune ca Marc seamana cu mine! majoritatea zic ca e leit tati...nasol ca vine soacra-ta, dar daca vine numai in vizita...bucura-te ca nu sta la voi! da, fetita in roz e prietena lui,Georgi, cu care e mereu impreuna, inclusiv la cresa. Se stiu inca din maternitate
Mariana, intr-adevar e dotata cresa noastra, noi suntem mai mult decat multumiti de serviciile lor. Marc le-a indragit pe educatoare si sunt si eu fericita cand il las dimineata acolo si-l vad atat de incantat intre copii. Au pus multe poze pe site-ul lor cu diverse activitati ale copiiilor, eu am selectat doar cateva in care apare si Marc. Mai nou au si agentie de baby-sitting, mi se pare un lucru extraordinar, adica daca avem nevoie oricand poate veni acasa o educatoare (care vrem noi). Daca la inceput imi faceam mustrari de constiinta ca l-am dat la cresa asa de mic (1 an jumate), acum sunt sigura ca am facut miscarea cea buna.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, MIA ECATERINA !!
SA FII SANATOASA, CUMINTE SI NOROCOASA !!

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

La Multi Ani Mia Ecaterina!!! sa cresti mare si sanatoasa, cuminte si mult noroc in viata!

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Salutare, salutare

La multia ani!!!!! Ana Maria(TCELEN) BIANCA ALEXANDRA (NICOLLE27)
MIA ECATERINA (DEA0277)

Si mamicilor LORIANA27 LAURA_IOANA COSMINA BATENTIAN_DANA CARMENPIT77 IRINA71 Pispirica POLIXENI DIANAD EMIII2 KIM CLAUDIA

Uram din tot sulfetul bun venit micutei Theea Maria!

Felicitam noile posesoare de burtici, wow, multe, nu-mi vine sa cred!

Sanatate multa puiutilor bolnaviori!
Pupici milioane pentru ghiocime si mamicile lor.
Revenim, acum punem poze!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Miha, ce fain nume ai ales pt. fetita ta! daca as fi avea si eu o fetita (desi eu sper ca poate voi avea, intr-o zi...)tot Maria s-ar numi sau o combinatie cu maria, de ex. imi place tare mult Ingrid Maria
Biuta, mare figurina rozatorul tau , poate strange provizii? no, glumesc, sper sa nu te superi ca nici n-as vrea sa fiu in pielea ta.
Marc papa frumos scaunelul lui, in bucatarie. In fata TV sau a computerului nu. Nu pt. ca nu l-as fi lasat eu, ci pt. ca la TV nu se uita deloc, nici la desene, nici macar la reclame, iar daca calc. este deschis vrea la tastatura si sa-l inchida dupa aia. Cateodata mai papa si din mers, dar asta la aperitive, iaurturi sau minuturi
La noi you tube sau alte chestii nu functioneaza. Eventual niste baterii si o surubelnita in brate
Andreea, pai Bubu papa mai nou si sticla???
Micaalsa, si io ma mir cum stau copiii asa cuminti cu educatoarele, ca acasa Marc cam face ce vrea si musai sa-i fac pe plac...ti-am mai spus eu. O sa-ti dau link-ul pe mess sa vezi ce mai fac ei acolo.
Lasa ca o sa-i placa si lui Iulia, mai ales daca vrei s-o dai la una particulara.
Elvie, bine ai revenit, m-am distrat de nazbatiile Larei La voi e vara, ce va invidieeeez!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Wooooow deja 2 anisori.Sa traiesti fericita puisor scump de MIA ECATERINA, si sa cresti mare si frumoasa cu mamili si tatili tau.Deea sa te buccuri de asa minune de fetita.Sa aveti o zi frumoasa, si mai, sa sarbatoriti fetita asa cum se cuvine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mia,multi ani frumosi, multa sanatate si bucurii! Felicitari pentru olita,imi fac curaj sa-ncep si eu operatiunea,cat de curand.

Ameera, Sara e pasionata de puzzle?..Ana (care-si spune Analica,de unde,nu stiu)mi le tot aduce mie sa le fac,ea nici macar nu incearca..

Catrinel,cred ca de foame a facut asa Oana..exact la fel face si Ana,desi ar putea atat de simplu sa ceara..cred ca de fapt,in momentul ala,nu mai stie ce vrea,de fapt.Si Oanei ii place sa faca puzzle,nu-i asa?

Stefanna,Ana cere primul laptic pe la 4..mancare n-a cerut niciodata noaptea..sper sa nici nu-i vina-n cap s-o faca.Am incercat sa-i dau seara sa manance mai mult,dar n-a functionat,totdeauna a mancat exact caat si caand a vrut ea. Eu visez de pe cand avea o luna sa-si rareasca mesele...bine,le-a rarit,dar foarte tarziu,dupa 1 an,in ritmul si felul ei.

Biuta,soacra-mea mi-a povestit ca si sotul meu tinea mancarea in gura asa cum povestetesti tu..ba pana la urma o si scuipa,nici gaand s-o inghita. In timp,n-a mai facut asa si acum este,sau macar pare,intreg la minte si la trup!!

Ciuf,pana acum m-am ocupat de Ana aproape exclusiv (noi stam cu parintii,deci gatitul si curatenia se fac mai usor in 2)..dar curand trebuie sa incep serviciul (o etapta necesara,dar dificila),mai mult,va trebui sa-l schimb,asa ca lucrurile se vor schimba pentru toata lumea. Ce mi-as dori si eu pentru Ana sa-nvete sporturi der iarna...cam greu cu deplasarea pana la munte de aici,mai degraba pe la mare o sa mergem mai des.

Poli,sanatate pentru Nick,pupici de la Ana,sa se faca repede bine!

MIhaser,sanatate si pentru Cristian!

Elvie,ce inalta si atomica e Lara!

In alta ordine de idei,am gasit o vecina care sa stea cu Ana (cu mama mea cu tot,care singura nu se descurca)cat voi lichida eu cu vechiul serviciu si voi gasi ceva nou. Azi a fost prima zi,de acomodare. Pare sa fie bine,Ana o cunostea dinainte,sa vedem insa cum se vor descurca luni,singure,vreo 9 ore,cat voi lipsi eu. La gradinita,doar din vara si si atunci,slabe sperante.Cel mai probabil,de la toamna.
N-am apucat sa vad poze deloc,sper sareusesc azi!Pup ghioceii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AALINA, danke ca mi-ai citit peripetiile de ieri... da, ii place sa faca puzzle, dar numai de max vreo luna, asa. pana atunci il ura si tot arunca cu ele, se enerva ca nu ii ieseau...
Acomodare usoara pt micutza! O sa fie bine, sunt mai mari acuma... io asa zic.

BIUTZA, dar nu poti sa-l iei de la TV, macar asa, treptat... daca ii e cu adevarat foame, poate ca papa si daca nu merge TV-ul...

pupici fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MIA ECATERINA - la multi ani si sa-ti fie viata plina de fericire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI,sa fii sanatoasa, sa cresti mare, sa ai o copilarie fericita MIA ECATERINA!!

Mariana 16+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput